اختصاصی لیویتواستریمرشواسلایدشوپیشنهاد سردبیر

چگونه استریمر شویم؟ از صفر تا صد روند استریمر شدن

برای بسیاری از گیمرها نشستن پشت رایانه گیمینگ یا کنسول و دریافت پول به ازای بازی کردن و در نهایت کسب شهرت، رویایی بزرگ است، پس مطرح کردن این سوال که چگونه استریمر شویم ، اصلاً عجیب نیست. در این مطلب قرار است از صفر تا صد روند استریمر شدن را بخوانید. در ادامه با ما همراه باشید.

امروزه استریمرها نه تنها چنین شرایطی دارند بلکه افزون بر آن، سلبریتی‌هایی معروف به شمار می‌روند که هزاران نفر روزانه منتظر تماشای کار آن‌ها هستند.

چنین بازدیدهای شگفت‌انگیزی در مرحله اول پول حاصل از تبلیغات، سابسکرایب‌ها و دونیت‌ها را به سمت شما روانه می‌کند و خیلی طولی نخواهد کشید تا شرکت‌های بزرگ تبدیل به حامی مالی شما شوند.

شاید به همین خاطر است که بسیاری از گیمرها روزانه چندین بار از خودشان می‌پرسند که چگونه استریمر شویم ؟ آیا ما هم می‌توانیم به چنین شهرت و درآمدی برسیم؟ پاسخ به این سوالات چندان آسان نیست؛ به همین خاطر ما در مقاله پیش‌رو از لیویتو راهنمای کاملی از شروع استریم را ارائه خواهیم داد.

چگونه استریمر شویم ؟ آماده‌سازی

پیش از آن که دست توی جیب و شروع به خرج پول برای خرید تجهیزات گران‌قیمت استریم کنید، نکات زیادی برای دانستن وجود دارند؛ مسلماً ما به قسمت تهیه تجهیزات هم می‌رسیم اما شما در قدم اول برای شروع کار در توییچ یا هر پلتفرم استریم دیگری، نیازی به تجهیزات مربوطه ندارید، در حقیقت ابتدا باید تفکر آن را ایجاد کنید.

تا به حال به راه‌اندازی یک کسب و کار کوچک فکر کرده‌اید؟ اکنون زمان‌اش رسیده است! شروع استریم تفاوت چندانی با راه‌اندازی یک کسب و کار تازه ندارد. همان‌طور که هر کسب و کاری به اصول خاصی پایبند است، ما مراحل اساسی استریم را به شما معرفی می‌کنیم به سوال چگونه استریمر شویم پاسخ می‌دهیم.

استریم خیریه چیست؟ هر چیزی که لازم است درباره Charity Stream بدانید + بهترین استریم‌های خیریه
بخوانید

انتخاب یک نام

نام پروفایل شما، دقیقاً مثل عنوان یک شرکت است. قبل از انتخاب آن، به این نکات توجه کنید:

  • یک نام تمیز و سرراست انتخاب کنید! شاید در تصورات شما استفاده از اعداد و عبارت‌های عجیب در نام توییچ جالب و جذاب تلقی می‌شود اما ما اطمینان می‌دهیم که این‌طور نیست و چنین ترکیب‌هایی در آینده شما را با مشکل مواجه می‌کنند. مهم نیست چقدر استریمر خوبی هستید، یک نام زشت مردم را دفع و شما را نابود می‌کند.
  • دوست دارید که نام انتخاب شده، به عنوان نام مستعار مورد استفاده قرار گیرد؟‌ نام کانال بسیاری از استریمرها به عنوان نام مستعار برای خطاب کردن آن‌ها استفاده می‌شود، پس مطمئن شوید که با این موضوع مشکلی ندارید و چیزی را انتخاب کنید که دوست دارید.
  • به یاد نگه داشتن آن آسان است؟ یکی از بزرگ‌ترین اشتباه مردم در این زمینه، انتخاب نام‌های پیچیده یا عناوینی است که به صورت‌های مختلفی تلفظ می‌شوند. اگر به خاطر سپردن نام توییچ شما سخت باشد، مردم در پیدا کردن کانال توییچ‌تان با مشکل مواجه می‌شوند.
  • مطمئن شوید که درباره شما است! بسیاری از نام‌های کاربری به خاطر داستانی که پشت آن‌ها است، به یادماندنی هستند. علاوه بر این،‌ اضافه کردن یک داستان به نام توییچ، راهکار خوبی برای ایجاد ارتباط با بییندگان است.

شخصی‌سازی پروفایل

حالا که ثبت نام و عنوان کانال خودتان را هم انتخاب کرده‌اید، زمان شخصی‌سازی پروفایل است. حتماً تا به حال در گشت و گذار روزانه خود در پلتفرم استریم، وارد پست‌هایی شدید که پروفایل استریمر فاقد آواتار است؛ به نظر ما هیچ چیزی از این بدتر نیست! اگر نمی‌دانید چطور آواتار پروفایل و توضیحات آن را شخصی‌سازی کنید،‌ این نکات به شما کمک می‌کنند:

  • حتماً یک آواتار به پروفایل خود اضافه کنید؛ اگر نمی‌خواهید تصویر صورت خود را اضافه کنید مشکلی نیست، به سراغ فوتوشاپ بروید و یک لوگوی کوچک بسازید. اضافه کردن عکس حیوان خانگی یا تصویر سری انیمه محبوب‌تان از دیگر پیشنهادات کارساز هستند. بعداً می‌توانید آواتار خود را تغییر دهید اما به هر حال اکنون نباید آن را خالی رها کنید.
  • اطلاعاتی درباره استریم خود به پروفایل‌تان اضافه کنید. البته، هیچ‌کس دوست ندارد اطلاعات شخصیش مانند نام اصلی، سن یا مکان زندگی را با غریبه‌ها به اشتراک بگذارد اما شما باید اطلاعات مربوط به استریم را در پروفایل قرار دهید. چه اطلاعاتی؟ بازی‌های محبوب، تجهیزات مورد استفاده برای استریم و در نهایت زمان‌بندی شروع استریم‌ها، مثال‌های خوبی هستند.
  • اعلام زمان‌بندی استریم یکی از ضروری‌ترین بخش‌های این فرایند است. اگر همیشه به زمان‌بندی خود پایبند باشید، ببیندگان شما می‌دانند که در چه تاریخ و در چه ساعتی باید منتظرتان باشند. به این ترتیب آن‌ها به برنامه‌زمانی شما عادت می‌کنند و انتظارش را می‌کشند. مشخص کردن عنوانی که می‌خواهید استریم کنید، به بار مثبت قضیه اضافه می‌کند.
  • لینک دادن به شبکه‌های اجتماعی خودتان را فراموش نکنید. توییتر مکان مناسبی برای شروع است. شما می‌توانید از توییتر برای ارتباط برقرار کردن با سایر استریمرها کمک بگیرید. با رشد هر چه بیشتر بینندگان شما، فرصت ساخت کانال دیسکورد هم فراهم می‌آید.
  • دکمه دونیت یا اهدای پول شاید در شروع کار اندکی غیرمنطقی به نظر برسد اما اضافه کردن آن به پروفایل کاملاً ممکن است. شما نمی‌دانید مردم چه زمانی سخاوتمند می‌شوند. در همین راستا اگر هدف دونیت مثل خرید میکروفون یا وب‌کم جدید را هم توضیح دهید، شانس بیشتری برای دریافت کمک مالی خواهید داشت.
توییچ برای بار سوم فیلتر شد!
بخوانید

چگونه استریمر شویم ؟ شروع کار

حالا که صاحب نام کانال و پروفایل خود شدید، وقت شروع استریم است. استریم کردن صرفاً با فشردن یک دکمه انجام نمی‌شود، قبل از آن، باید تجهیزات مورد نیاز را تهیه کنید.

کامپیوتر یا کنسول

اکثر استریمرها به استریم کردن روی یک رایانه شخصی گیمینگ تمایل دارند اما اگر بخواهید، می‌توانید این کار را روی یک کنسول مثل پلی استیشن ۴ هم انجام دهید.

توییچ پیشنهاد می‌دهد برای استریم کردن روی رایانه، حداقل از یک سیستم مجهز به ویندوز ۷ یا بالاتر،‌ حداقل ۸ گیگابایت رم و نهایتاً یک پردازنده اینتل Core i5-4670 استفاده کنید. مشخصات مذکور برای رایانه‌های شخصی مدرن مشکلی ایجاد نمی‌کنند ولی اگر شرایط شما با این پیشنهاد سازگار نیست، بهتر است قطعات رایانه خود را ارتقا دهید.

حالا به کارت گرافیک می‌رسیم. کارت گرافیک مورد نیاز برای استریم به شدت وابسته به عنوانی است که قصد استریم آن را دارید. برای مثال استریم کردن The Elder Scrolls V: Skyrim با تنظیمات گرافیکی بالا نسبت به استریم کردن یک نسخه کلاسیک Sonic روی یک شبیه‌ساز، نیازمند کارت گرافیک بهتری است.

چگونه استریمر شویم؟

احتمالاً لازم نیست یادآوری کنیم که هر چه کارت گرافیک شما بهتر باشد، کیفیت نهایی استریم هم بهتر خواهد بود. با این وجود، اگر در ابتدای کار مشخصات فنی شما خیلی خوشایند نیست، نگران نباشید. فعلاً نیازی نیست که برای تهیه بهترین سیستم موجود، به خودتان فشار بیاورید.

در ابتدای کار اتصال اینترنت شما خیلی مهم است. شما به یک اتصال اینترنت مناسب نیاز دارید، در غیر این صورت بیننده با صحنه خوبی مواجه نمی‌شود. فرض کنید قوی‌ترین تجهیزات هم در اختیار دارید و خروجی تصویر برای شما فوق‌العاده است اما اگر بیننده با تاخیر و کیفیت کمی شاهد آن باشد، شکست می‌خورید.

بهترین کیبورد ها برای استریم کدام‌اند؟ | فهرست بهترین کیبورد ها برای استریم
بخوانید

همان‌طور که اشاره کردیم، امکان استریم مستقیم از کنسول‌های نسل هشتم و نهم ایکس باکس و پلی استیشن نیز مهیا است که در صورت عدم دسترسی به رایانه شخصی، می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. چطور؟ روی کنسول مورد نظر اپلیکیشن توییچ را نصب کرده و حساب کاربری خود را به آن متصل کنید. سپس می‌توانید از طریق فهرست Share شروع به استریم کنید.

با این حال گزینه‌های گسترده استریم روی رایانه شخصی در کنسول‌ها قابل دسترسی نیستند. به هر نحو در این حالت هم شما می‌توانید شروع به کار کنید تا در آینده به سمت استریم روی رایانه شخصی بروید.

چگونه استریمر شویم ؟ نرم‌افزار استریم

اگر می‌خواهید روی رایانه گیمینگ خود شروع به استریم کنید، به یک نرم‌افزار مثل XSplit یا OBS نیاز دارید. گزینه دوم در بین استریمرها محبوب‌تر است و ما نیز همان را پیشنهاد می‌دهیم.

راحتی کار با OBS آن را به نرم‌افزاری تا این حد محبوب تبدیل کرده است. در واقع اصلاً مهم نیست که چه قدر تازه‌کار هستید، به سادگی می‌توانید با استفاده از گزینه‌های پیش‌فرض OBS شروع به کار کنید. سپس نوبت اضافه کردن موارد مربوط به استریم یعنی پنجره گیم‌پلی، وب‌کم و میکروفون می‌رسد که در این نرم‌افزار با نام Sources شناخته می‌شوند.

حالا باید بین نمایش پنجره گیم‌پلی و وب‌کم که حاوی تصویر خود شماست، تعادل برقرار کنید. اگر بخواهید می‌توانید پنجره‌های بیشتری مثل دنبال کنندگان اخیر، اهدا کنندگان برتر و … را هم روی صفحه اضافه کرده و جا دهید.

وقتی مطمئن شدید که تنظیمات چینش صفحه با نیازمندی و علایق شما منطبق است، به توییچ مراجعه کرده و Twitch Key خود را استخراج کنید. با وارد کردن این کد در OBS، همه چیز حاضر است تا چینش مورد بحث به صورت زنده پیاده شود.

مصاحبه با نیلوفر کاریار ملقب به iNiloowf
بخوانید

میکروفون و وب‌کم

شکی نیست که برای استریم کردن به یک میکروفون نیاز دارید، در غیر این صورت نمی‌توانید با بینندگانی که استریم شما را تماشا می‌کنند، ارتباط برقرار کنید. فرض کنید دوستان شما کنارتان نشسته‌اند، شما آن‌ها را نادیده نمی‌گیرید، این‌طور نیست؟ استریم کردن هم روند مشابهی دارد. همان‌طور که نادیده گرفتن دوستان‌تان به معنای از دست دادن آن‌هاست، نادیده گرفتن بینندگان هم به معنای افت بازدید است.

وجود وب‌کم هم تا حدی ضروری است اما نه به اندازه میکروفون. برخی افراد تنها استریم‌هایی را نگاه می‌کنند که حاوی وب‌کم هستند؛ در نتیجه اگر نمی‌خواهید از وب‌کم استفاده کنید، این دسته از بینندگان را از دست می‌دهید. برخی دیگر بدون توجه به وب‌کم، دوست دارند به تماشای کار استریمرهایی بنشینند که بازی مورد علاقه آن‌ها را استریم می‌کنند. اگر اکنون خجالت می‌کشید یا هزینه مورد نیاز برای تهیه وب‌کم را ندارید، بدون آن شروع کنید.

برای مشاهده میکروفون‌ها و وب‌کم‌های مناسب استریم به این لینک و این لینک سر بزنید.

کارت کپچر

کارت کپچر برای استریم مستقیم از روی رایانه شخصی یا پلی استیشن و ایکس باکس نیاز نیست اما اگر می‌خواهید گیم‌پلی کنسول را از طریق یک رایانه گیمینگ استریم کنید، مسلماً به کارت کپچر نیاز دارید.

مزیت اصلی کارت کپچر این است که اجازه می‌دهد بازی‌های محبوب کنسولی خود حتی عناوین رترو را با تمام گزینه‌های OBS، استریم کنید، فارغ از این که آیا با آن سازگار هستند یا خیر. کارت کپچرهای بی‌شماری در بازار در دسترس هستند که هر کدام مزایا و معایب خودشان را دارند، پس محصولی را انتخاب کنید که پاسخگوی نیازهای شما باشد.

دونیت برنده یک مچ کلش رویال در لیویتو توسط حجت استراتژی
بخوانید

برندهای Elgato، Hauppauge و AVerMedia از معروف‌ترین تولیدکنندگان کارت کپچر هستند که در صورت نیاز بهتر است محصولات آن‌ها را خریداری کنید.

چگونه استریمر شویم ؟ هزینه و مخارج شروع استریم

احتمالاً اکنون دیگر سوال شما «چگونه استریم شویم» نیست و بعد از مطالعه تجهیزات مورد نیاز به این فکر می‌کنید که برای انجام این کار به چقدر بودجه نیاز دارید.

اول از همه، صرفاً چون استریمر محبوب شما در توییچ از بهترین و گران‌ترین تجهیزات شامل دو عدد رایانه شخصی پرچم‌دار و یا حتی موسی استفاده می‌کند که قیمت آن برابر یک سال اجاره خانه شماست، به معنای آن نیست که شما هم باید این کار را انجام دهید و آن تجهیزات را برای استریم کردن تهیه کنید.

چگونه استریمر شویم؟

اکثر گیمرها همین حالا هم برای بازی کردن از تجهیزات به‌خصوصی، هر چند عادی استفاده می‌کنند. معمولاً این تجهیزات برای شروع کار در اوایل فرایند استریم کافی هستند. بسیار بعید است که شما بازدید کننده روزانه توییچ باشید اما صاحب یک رایانه شخصی یا کنسول نباشید. دسترسی به یک هدست مجهز به میکروفون هم تقریباً با این استدلال، منطقی است. حساب کاربری توییچ هم که پولی نیست، پس نگران چه هستید؟

بعد از شروع کار و رشد کانال،‌ به تدریج می‌توانید وب‌کم و کارت کپچر را هم به ستاپ خود اضافه کنید. حتی می‌توانید تجهیزات دست دوم را بخرید. کارت‌های کپچر، میکسرهای صدا و حتی رایانه‌های شخصی دست دوم زیادی در بازار خرید و فروش می‌شوند.

چگونه استریمر شویم ؟ ایجاد راه و روش متمایز استریم

اکثر ما باور داریم که بهترین را برای شروع استریم، انتخاب محبوب‌ترین بازی موجود و سپس استریم کردن آن است؛ این تفکر را دور بریزید، چنین چیزی جواب نمی‌دهد.

استریم به انگلیسی | آیا استریم به انگلیسی در ایران ممکن است؟
بخوانید

اگر برای مثال به توییچ مراجعه و صفحه را به پایین اسکرول کنید، متوجه می‌شوید هزاران هزار استریمر مشغول تجربه عنوانی مثل Fortnite با تنها یک الی دو بیننده هستند. این بازی‌ها به قدری اشباع شده‌اند که هیچ استریمر تازه‌کاری نمی‌تواند با استریم آن‌ها به موفقیت برسد. در عوض موقعیت و راه و روش استریم منحصر به خودتان را ایجاد کنید. می‌توانید اسپیدران یا استریم بازی‌های رترو را انجام دهید. استریم بازی‌هایی که حتی در لیست ۲۰ عنوان برتر نیستند، روش دیگری است؛‌ در حقیقت با انجام این کار حتی شانس بیشتری برای جذب بازدید کننده دارید.

البته، Fortnite شاید بازی محبوب شما باشد و عادی است که بخواهید آن را تجربه کنید. در این صورت برای موفقیت در استریم آن باید شبکه‌سازی کنید. در توییتر، دیسکورد یا حتی خود توییچ از دیگر استریمرها برای رشد بیشتر کمک بگیرید و با آن‌ها رویدادهای مشترک برگزار کنید.

تماشای استریم سایر کاربران هم مفید است. این نه تنها روشی مناسب برای یافتن رقبا و درک ابعاد رقابت است بلکه می‌تواند منجر به یافتن ایده‌های جدیدی برای ارتقا و بهود کیفیت استریم‌هایتان شود.

همچنین با چت کردن در چت‌روم استریمرهای دیگر، می‌توانید بیننده‌های زیادی را به خودتان جذب کنید؛ البته هرگز نباید در چت‌روم دیگران، آن‌ها را مستقیماً دعوت به تماشای استریم خودتان کنید. فقط عادی باشید. با استریمر و سایر بازدیدکنندگان چت کنید. این روش دوستانه می‌تواند در جلب توجه دیگران و شبکه‌سازی، موثر باشد.

چگونه استریمر شویم ؟ برنامه‌ریزی برای رشد و پیشرفت

در هر پلتفرمی راه‌های متعدد و متنوعی برای رشد و پیشرفت وجود دارد. اما این راه‌ها در لیویتو متنوع‌تر و متعددتر از هر پلتفرم استریم دیگری هستند که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم.

حداقل ابزار برای شروع استریمر شدن چیست؟
بخوانید

ما در لیویتو استریم‌ها را سطح‌بندی می‌کنیم و هر استریمر براساس داشتن شرایطی در یک سطح به‌خصوص قرار می‌گیرد. برای مثال یک سطح به اسم «استریمر همکار» وجود دارد که در این سطح نشان اختصاصی از لیویتو دریافت می‌کنید، ابزارهای بیشتر و راه‌های درآمدزایی بیشتری در اختیارتان قرار می‌گیرد و لیویتو به‌طور مستقیم برای جذب اسپانسر و تبلیغ برای شما تلاش می‌کند.

به‌طور کلی سه سطح استریمر در لیویتو وجود دارد:

استریمر

استریمر حرفه‌ای

استریمر همکار

برای رسیدن به هر سطح باید کارهای به‌خصوصی را انجام دهید و دست‌آوردهایی داشته باشید. همچنین هر سطح استریمر نیز مزایا و امکانات خاص خود را دارد که می‌توانید آنها را به‌طور کامل در این لینک بررسی کنید.

سرانجام باید بگوییم که کار کردن روی استریم‌تان سخت است و زمان زیادی می‌طلبد. برای موفقیت در این راه باید حرفه‌ای عمل کنید و روش خودتان را بنیان بگذارید؛ به عبارت دیگر، خودتان باشید. شاید هفته‌ها، ما‌ه‌ها یا حتی سال‌ها طول بکشد تا به موفقیت برسید اما این بهایی است که باید پرداخت کنید و به پاسخ نهایی سوال چگونه استریمر شویم برسید.

برای خواندن مطالب بیشتر درباره استریم و استریمرها همراه لیویتو باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محافظت شده توسط الگریتم کپچا *Captcha Plus loading...

دکمه بازگشت به بالا