ابزار استریمینگاختصاصی لیویتواستریمرشواسلایدشوپیشنهاد سردبیرفهرست‌ها

بهترین کیبورد ها برای استریم کدام‌اند؟ | فهرست بهترین کیبورد ها برای استریم

استریمینگ نه تنها جذابیت دارد، بلکه این روزها می‌توان به آن به عنوان راه جانبی برای کسب درآمد بیشتر نگاه کرد و حتی این کار برای برخی از افراد شغل تمام وقت‌شان به حساب می‌آید. مزیت اصلی آن نیز این است که می‌توانید این کار را در خانه یا هر جای دیگری که راحت هستید، انجام دهید. یکی از مهم‌ترین ابزارها برای استریمرها کیبورد است. داشتن یک صفحه کلید خوب می‌تواند بیش از آن چه فکر می‌کنید، در استریم به شما کمک کند. ما در این مقاله قصد داریم بهترین کیبورد ها برای استریم را به شما معرفی کنیم. پس در ادامه همراه ما باشید.

شاید در نگاه اول تصور کنید که یک کیبورد تاثیر زیادی رو استریم کردن نخواهند داشت؛ اما کافی است یک کیبورد پر سر و صدا داشته باشید تا هم خودتان و هم بینندگان‌تان از صدای آن آزرده شوند. در واقع دو فاکتور اصلی در انتخاب بهترین کیبورد ها برای استریم اندازه و صدای آن‌ها است. مشخصا ما باید کیبوردی تهیه کنیم که کلیدهای آن مانند سایر مدل‌های استاندارد، کامل است و علاوه بر آن، صدای‌اش توسط میکروفون به گوش مخاطب نمی‌رسد.

به همین دلیل هم می‌توان گفت فاکتوری که شاید باید بیش از هر چیز دیگر مورد توجه قرار بگیرد، نوع سوییچ (Switch) کیبورد است. کیبوردهایی با سوییچ‌های مکانیکی با اختلاف پرطرفدارترین نوع صفحه کلیدها بین گیمرها، برنامه‌نویس‌ها و استریمرها هستند. این نوع کیبوردها از نظر کیفیتی در سطح بالایی قرار دارند و احساس خوبی به کاربران ارائه می‌دهند. در واقع این صفحه کلیدها جوری طراحی شده‌اند تا عملکردی مشابه با دستگاه‌های تایپ قدیمی را ارائه دهند.

استریمر های شناخته‌شده در رشته‌هایی غیر از ویدیوگیم | محبوب‌ترین استریمرهای غیرگیمی
بخوانید

اگر می‌توانید این کیبوردها را در بین اطرافیان خود پیدا کنید، حتما به سراغ‌شان رفته و سعی کنید حتی اگر شده اندکی به کار با انواع آن‌ها بپردازید. پس اگر دوستی دارید که از کیبورد مکانیکی استفاده می‌کند از او درخواست کنید و در صورتی که می‌توانید این کار را در فروشگاه‌ها انجام دهید، حتما آن را مد نظر بگیرید. ما در ادامه سعی می‌کنیم انواع سوییچ‌ها را به شما به صورت مختصر معرفی کنیم. البته واقعا نمی‌شود حس استفاده از آن‌ها را در قالب کلمات بیان کرد و بهتر است خودتان کار با هر نوع را تجربه کنید. سه نوع رایج از سوییچ‌ها که ما قرار است به معرفی‌شان بپردازیم، خطی (Linear)، لامسه‌ای (Tactile) و کلیکی (Clicky) هستند.

بهترین کیبورد ها برای استریم

خطی (قرمز): این سوییچ‌ها بسیار نرم هستند. آن‌ها وقتی فشار داده می‌شوند، تقریبا در میانه راه فعال می‌شوند و وقتی به قسمت انتهایی برخورد می‌کنند، متوقف می‌شوند. برخی افراد برای تجربه بازی‌های ویدیویی این نوع از کیبورها را ترجیح می‌دهند. زیرا فشار دادن‌شان بسیار ساده بوده و خیلی نرم هستند. این نوع کلیدها در بازی‌هایی که در آن‌ها باید به کرات از دکمه‌های WASD استفاده کنید، مفید واقع می‌شوند.

لامسه‌ای (قهوه‌ای): این نوع از سوییچ‌ها چیزی بین کلیدهای خطی و کلیکی هستند. آن‌ها در واقع خیلی شبیه سوییچ‌های قرمز هستند، اما یک برآمدگی دارند که می‌توانید آن را احساس کنید. در واقع، این برآمدگی اجازه می‌دهد زمانی را که در میانه راه سوییچ فعال می‌شود، احساس کنید. این ویژگی موجب می‌شود که این کیبوردها نسبت به مواردی که سوییچ قرمز دارند، برای تایپ کردن مناسب‌تر باشند. اگر چه شاید برخی از افراد علاقه‌ای به تجربه بازی‌های ویدیویی با آن‌ها نداشته باشند.

اضافه شدن قابلیت ایجاد نظرسنجی و اتصال دیسکورد به حساب کاربری در کنار دیگر قابلیت‌ها در لیویتو
بخوانید

کلیکی (آبی): کیبوردهای کلیکی مواردی هستند که برای استریم بهتر است از تهیه‌شان اجتناب کنید. آن‌ها نیز دارای یک برآمدگی هستند که در میانه فشار دادن هر کلیک می‌توانید آن را حس کنید. تفاوت اصلی کلیدهای آبی با قهوه‌ای این است که با فشار دادن هر یک از فشارها در صفحه کلید کلیکی، یک صدا بلند ایجاد می‌شود. بسیاری از افراد این صدا را دوست دارند و عمدا به سراغ چنین محصولاتی می‌روند. در واقع این سوییچ‌ها به برخی از کاربران حسی را القا می‌کند که برای‌شان رضایت‌بخش است. شاید شما هم صدا دستگاه‌های تایپ قدیمی در فیلم‌های کلاسیک برای‌تان جذاب بوده باشد. این نوع از سوییچ‌ها چنین صدایی دارند. برای نویسندگانی که دائما در حال تایپ کردن هستند و سر و صدای ایجاد شده اذیت‌شان نمی‌کند، رفتن به سراغ سوییچ‌های آبی شاید بهترین انتخاب ممکن باشد. اما شما به عنوان یک استریمر بهتر است از چنین مواردی اجتناب کنید.

حتی اگر کیبوردی با سوییچ‌های قرمز یا قهوه‌ای تهیه کنید، ممکن است باز هم صفحه کلیدتان سر و صدای زیادی ایجاد کند. در حقیقت باید بدانید که فارغ از صدایی که توسط سوییچ‌های آبی در میانه فشار دادن‌شان به گوش می‌رسد، منابع صدای دیگری نیز در کیبوردها وجود دارند. در واقع ضربه زدن روی کلیدها و بالا آمدن سوییچی که فشار داده شده است نیز می‌تواند در حین بازی کردن یا تایپ کردن موجب ایجاد سر و صدا شود. اگر قصد دارید صدا را خیلی کاهش دهید، پیشنهاد می‌کنیم به سراغ استفاده از روان‌کننده‌ها و اورینگ‌های لاستیکی (Rubber O-ring) بروید. البته برای این کار باید تمامی کلیدها را خارج کرده و آن‌ها را خودتان مجددا نصب کنید که شاید برای‌تان کار دشواری باشد.

بهترین کیبورد ها برای استریم

برخی شرکت‌ها نظیر کورسیر (Corsair) کیبوردهای خود را با سوییچ‌های چری ام ایکس سایلنت قرمز (Cherry MX Silent Red) عرضه می‌کنند. اگر چه برخلاف نامی که دارند، این صفحه کلیدها را نیز نمی‌تواند محصولاتی بدون سر و صدا دانست، اما در مجموع نسبت به سوییچ‌های قرمز عادی صدای کمتری ایجاد می‌کنند. تا زمانی که به سراغ سوییچ‌های آبی نروید و میکروفون خوبی داشته باشید، نباید آنقدرها نسبت به سر و صدا صفحه کلید نگران شوید. به همین دلیل توصیه می‌کنیم مقاله بهترین میکروفون ها برای استریم را نیز مطالعه کنید.

بهترین استریمر کلش اف کلنز | بهترین استریمرهای Clash of Clans کدام‌اند؟
بخوانید

مورد بعدی که باید مد نظر داشته باشید، اندازه کیبورد است. بسته به کاری که با کامپیوتر انجام می‌دهید، می‌توانید محصول مورد نظر را انتخاب کنید. برخی از کاربران به دلیل کارشان بیشتر به سراغ کیبوردهای کوچک می‌روند؛ این صفحه کلیدها موجب می‌شود میز کارتان خلوت‌تر به نظر برسد و می‌توانید به لطف آن‌ها از شلوغ شدن اطراف‌تان جلوگیری کنید. پس اگر خود را چنین شخصی می‌دانید، می‌توانید به سراغ کوچک‌ترین محصولات موجود در بازار بروید. معمول‌ترین نمونه‌های بازار فرم فاکتور Full و Tenkeyless (که Numpad ندارند) هستند. باید ذکر کنیم که شما به عنوان یک استریمر شاید بهتر باشد به سراغ صفحه کلیدی بروید که دکمه‌های بیشتری دارد. پس در میان بهترین کیبورد ها برای استریم مواردی که Numpad ندارند، چندان توصیه نمی‌شوند. بسیاری از مواردی که ما در مقاله‌مان به آن‌ها اشاره کرده‌ایم، دارای کلیدهای مخصوص تنظیم بخش چند رسانه‌ای نیز هستند. از جمله آن‌ها می توانید به کلیدهای مخصوص تغییر صدا و رد کردن آهنگ اشاره کرد. این موارد به کاربر اجازه می‌دهد که بتواند به سرعت کار خود را راه بیندازد.

دو مورد اول از لیست ما دارای دکمه‌های بزرگی هستند و کلیدهای اضافی نیز دارند که می‌توانند کار استریمرها را ساده‌تر کنند؛ مثلا شما می‌توانید از این کلیدها برای تغییر پنجره، باز کردن برنامه‌هایی مثل دیسکورد (Discord) یا قطع صدا استفاده کنید. شما همچنین می‌توانید از دکمه‌هایی نظیر Numpad و کلیدهای Function استفاده کنید، اما اگر کلیدهای مخصوص داشته باشید، قائدتا بهتر خواهد بود.

در ادامه ما قصد داریم پیش از معرفی بهترین کیبورد ها برای استریم به سایر ویژگی‌های یک صفحه کلید خوب توجه کنید که بهتر است آن‌ها را نیز با توجه به سلیقه و نحوه کارتان مد نظر قرار دهید.

چگونه OBS را نصب کنیم؟ نحوه نصب OBS Studio
بخوانید

استراحتگاه دست (Wrist Rest)

بهترین کیبورد ها برای استریم

در برخی از کبیوردها، دکمه‌ها نسبت به سایر نمونه‌های بازار در ارتفاع بالاتری قرار دارند. به همین دلیل در زمان استفاده از آن‌ها مجبور به خم کردن مچ دست‌تان به سمت بالا خواهید بود. اگر برای ساعت‌های طولانی استریم می‌کنید و پشت کامپیوتر می‌نشینید، با این کار شانس خودتان را برای درگیر شدن با مشکلاتی مثل تاندونیت یا سندرم تونل کارپال بالا خواهید برد.

خوشختانه به لطف استفاده از استراحتگاه دست، می‌توانید از ابتلا به چنین مشکلاتی پیش‌گیری کنید. زیرا به لطف آن‌ها دست شما هم سطح با کیبورد خواهد شد و دیگر نیازی نیست مچ دست‌تان را به سمت بالا یا پایین خم کنید. شما می‌توانید یک استراحتگاه دست را به صورت جداگانه خریداری کنید، اما باید بدانید که اگر کیبوردی که می‌خرید همراه با خود چنین چیزی را داشته باشد، قطع برای‌تان بهتر خواهد بود.

کلیدهای ماکرو قابل برنامه‌ریزی

بهترین کیبورد ها برای استریم

وقتی به صورت زنده استریم می‌کنید، شاید در کنار میکروفون و اثری که در حال تجربه آن هستید، موارد دیگری نیز وجود داشته باشند که بخواهید آن‌ها را سریع کنترل کنید. مثلا موارد مربوط به RGB، نورپردازی و سیستم خنک‌کننده چیزهایی هستند که می‌توانند مورد توجه قرار بگیرند. برای کنترل چنین مواردی کیبوردتان باید حتما به کلیدهای قابل برنامه‌ریزی مجهز باشد.

اگر صفحه کلید شما از داشتن آن‌ها بهره می‌برد، می‌توانید برای هر کلید وظیفه خاصی را مشخص کنید. در نتیجه وقتی آن‌ها را فشار می‌دهید، مشخصا کاری که دوست دارید انجام خواهد شد. در ضمن برخی از برنامه‌ها و بازی‌ها به شما اجازه می‌دهند که موارد مشخصی را برای خود شخصی‌سازی کنید.

تی‌فو (TFue)، بازیکن حرفه‌ای که استریمر شد
بخوانید

نورهای RGB

بهترین کیبورد ها برای استریم

وجود نورهای RGB در کیبورد برای بسیاری از استریمرها در اولویت بالایی قرار دارد. این امر موجب می‌شود که فضای کاری آن‌ها از دید مخاطبان‌شان جذاب‌تر به نظر برسد. در صورتی که شما نیز جزو چنین افرادی هستید، باید در لیست بهترین کیبورد ها برای استریم به سراغ مواردی بروید که نورپردازی خوبی دارند. کاربران به لطف این نورها می‌توانند اتمسفر خاصی را ایجاد کنند و از حالت‌های نوری متنوعی بهره ببرند که از جمله آن‌ها می‌توان به Rainbow Mode اشاره کرد. در مجموع شما برای استفاده از نورهای RGB گزینه‌های زیادی را در اختیار خواهید داشت.

علاوه بر این، شما می‌توانید سایر چیزهایی که از نورهای RGB استفاده می‌کنند را به کیبورد وصل کرده و آن‌ها را از این طریق کنترل کنید. پنل‌های Nanoleaf را می‌توان مثال بارزی به حساب آورد که قابلیت کنترل آن‌ها با کیبورد وجود دارد.

چرا برخی از استریمرها از دو کیبورد استفاده می‌کنند؟

اگر تازه‌کار باشید، شاید برای‌تان این سوال به وجود بیاید که چرا استریمرها از دو صفحه کلید استفاده می‌کنند. در حقیقت بسیاری از آن‌ها برای بهتر شدن و ساده‌تر کردن ارتباط با دیگران و کار خود به سراغ استفاده از دو کیبورد می‌روند. یک کیبورد برای چت کردن است، در حالی که مورد دیگر برای تایپ کردن و بازی کردن مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ظاهر و دوام کیبورد

بهترین کیبورد ها برای استریم

برخی از استریمرها کیبورد خود را در ویدیوهای‌شان نشان می‌دهند و به همین دلیل سعی می‌کنند محصولی را تهیه کنند که ظاهر خوبی داشته باشد. این لزوما به این معنا نیست که باید به سراغ محصولات گران‌قیمت و لاکچری بروید، بلکه صرفا باید کیبوردی را بخرید که از نظر ظاهری زیبا به نظر برسد. قابل ذکر است که بادوام بودن یک کیبورد نیز قطعا جزو نکات مهم آن است. هیچ کاربری دوست ندارد در کوتاه مدت مجبور به تعویض صفحه کلیدش شود. پس سعی کنید محصولاتی که ماندگاری بالایی دارند را تهیه کنید.

بنیانگذار Kick در واکنش به خبر اخراج‌ کارکنان توییچ: در نهایت توییچ را خریداری می‌کنیم
بخوانید

بهترین کیبورد ها برای استریم

بهترین کیبورد ها برای استریم

حال که با ویژگی‌های عمومی یک صفحه کلید خوب آشنا شدید، ما سعی می‌کنیم به شما لیستی از بهترین کیبورد ها برای استریم را ارائه دهیم. البته هیچ مورد پیدا نمی‌شود که بتوان آن را مطلقا بهترین محصول دانست. در واقع کاربر باید با توجه به سلیقه شخصی خود و با مد نظر قرار دادن نیاز و کاربردش، از آن‌ها استفاده کند.

کیبورد Corsair K95 RGB Platinum

بهترین کیبورد ها برای استریم
  • نوع: مکانیکی
  • نوع سوییچ: MX Brown یا  Speed
  • نور پس‌زمینه: هر کلید دارای نور RGB
  • اندازه: Full + کلیدهای ماکرو قابل برنامه‌ریزی
  • نکات مثبت: یک‌پارچه‌سازی Stream Deck | 6 کلید ماکرو | کلیدهای مدیا | استراحتگاه دست قابل جداسازی     
  • نکات منفی: اندازه بزرگ

اولین انتخاب ما در لیست بهترین کیبورد ها برای استریم یک محصول کلاسیک است. کیبورد Corsair K95 سال‌ها است که در بازار وجود دارد و از تمام ویژگی‌های خوبی که یک صفحه کلید به آن‌ها نیاز دارد، بهره‌مند است. این نوع از کیبوردهای کورسیر با چند نوع متفاوت از سوییچ‌ها در دسترس قرار گرفته که از جمله آن‌ها می‌توان به سوییچ‌های قهوه‌ای و MX Speed اشاره کرد. این کیبورد به دلیل زمان پاسخ‌دهی کمی که دارد، یکی از محصولات مورد علاقه‌ برای گیمرهایی است که به آثار رقابتی علاقه دارند.

کیبورد Corsair K95 در هر کلید خود دارای نور پس‌زمینه RGB بوده و از کلیدهای مخصوص کنترل مدیا بهره می‌برد. همچنین همراه با آن یک استراحتگاه دست قابل جداسازی نیز در اختیارتان قرار خواهد گرفت. اما چیزی که شاید بتوان گفت آن را نسبت به سایر محصولات بازار متمایز می‌کند، وجود 6 دکمه ماکرو قابل برنامه‌ریزی است که مستقیما با نرم افزار Elgato’s Stream Deck کار می‌کند. این ویژگی برای استریمرهایی که نمی‌خواهند برای تهیه Stream Deck هزینه کنند، یک موهبت محسوب می‌شود. در واقع این کلیدها به شما اجازه می‌دهند که روی استریم کردن‌تان مسلط باشید و هر کاری قصد دارید را بتوانید به سرعت انجام دهید. از ساکت کردن یک زنگ هشدار گرفته تا زوم سریع و استفاده بسیار سریع از صفحه Be Right Back. کیبورد Corsair K95 اگر چه بزرگ است، اما می‌تواند انتخاب بسیار خوبی برای اکثر استریمرها باشد.

موفقیت بازی Stray در توییچ + آمار
بخوانید

بهترین کیبورد ها برای استریم: کیبورد Logitech G815

بهترین کیبورد ها برای استریم
  • نوع: مکانیکی
  • نوع سوییچ: قهوه‌ای، آبی و قرمز
  • نور پس‌زمینه: هر کلید دارای نور RGB
  • اندازه: Full + کلیدهای ماکرو قابل برنامه‌ریزی
  • نکات مثبت: دارای کلیدهای با ارتفاع کم | 5 کلید ماکرو | کلیدهای مدیا | USB        
  • نکات منفی: اندازه بزرگ | اکثر Keycapها با آن سازگار نیستند

کیبورد Logitech G815 یکی دیگر از لیست بهترین کیبورد ها برای استریم است که از کلیدهای ماکرو قابل برنامه‌ریزی بهره می‌برد. البته این مورد برخلاف کیبورد Corsair K95 دارای قابلیت یکپارچه‌سازی مستقیم با Stream Deck نیست. اما عملکرد کلی این دو محصول شبیه هم بوده و شاید برای برخی از کاربران ظاهر کیبورد لاجیتک جذاب‌تر باشد.

این صفحه کلید از نور پس‌زمینه RGB بهره می‌برد و دارای کلیدهای مکانیکی با ارتفاع کم است که آن را به محصولی بسیار خوب برای عموم کاربران تبدیل می‌کند. با این حال باید بگوییم که پیدا کردن Keycap مناست با آن تقریبا غیر ممکن است. کیبورد Logitech G815 برای تایپ کردن انتخاب فوق‌العاده‌ای است و نوع دکمه‌هایی نیز که دارد به دلیل عملکرد سریع‌تری که به ارمغان می‌آورد، می‌تواند موجب رضایت علاقه‌مندان به بازی‌های ویدیویی شود. این محصول چندان ضخیم نیست و آن چنان هم نمی‌توان آن را حجیم دانست. به همین دلیل هم اگر خیلی جا به جا می‌شوید، این صفحه کلید مشکلی برای‌تان به وجود نمی‌آورد. اما قطعا اگر چنین شرایطی دارید، بهتر است به سراغ کیبوردی با اندازه کوچک‌تر بروید.

کیبورد Razer Huntsman V2 Analog

بهترین کیبورد ها برای استریم
  • نوع: اپتیکال (Optical)
  • نوع سوییچ: آنالوگ یا خطی
  • نور پس‌زمینه: هر کلید دارای نور RGB
  • اندازه: Full
  • نکات مثبت: سوییچ‌های آنالوگ | نقطه تحریک قابل تنظیم | کلیدهای مدیا | استراحتگاه دست مغناطیسی | USB
  • نکات منفی: قیمت بالا
انواع استریم آموزشی | به چند روش می‌توانیم آموزشی استریم کنیم؟
بخوانید

کیبورد Razer Huntsman V2 Analog بدون شک در بین بهترین کیبورد ها برای استریم یک محصول گران قیمت به حساب می‌آید. اما این صفحه کلید یک مزیت بزرگ دارد و آن هم بهره‌مندی از سوییچ‌های آنالوگ است.

سوییچ‌های آنالوگ منحصر به فرد هستند، زیرا آن‌ها صرفا در یک نقطه خاص فعال نمی‌شوند. در واقع آن‌ها شبیه به تریگرهای PS4 هستند و می‌توانند تشخیص دهند که شما در چه حد آن‌ها را فشار داده‌اید و به همین دلیل کاربر می‌توانند نقطه تحریک آن‌ها را تنظیم کند. این یعنی اگر می‌خواهید یک وسیله نقلیه را با کلیدهای WASD کنترل کنید، دیگر نیازی نیست که صرفا در حد و اندازه کمی آن‌ها را فشار دهید. بلکه می‌توانید در حدی که دوست دارید آن را تنظیم کنید تا با سطح فشار دلخواه، کلیدها فعال شوند.

با این حال باید بگوییم که فعلا برنامه‌ها یا بازی‌های زیادی نیستند که از این قابلیت بهره‌مند شوند. اما اگر کلیدهای آنالوگ مانند این بیشتر به بازار عرضه شوند، احتمال این که برنامه‌ها و بازی‌های دارای قابلیت پشتیبانی از آن‌ها بیش از پیش شود بالاتر خواهد رفت. کلیدهای آنالوگ آینده‌ی کیبوردها هستند. در حال حاضر این نوع کلیدها بیشتر برای این که هر کلید چه قدر باید برای فعال شدن، فشار داده شود، مورد استفاده قرار می‌گیرد و مطمئنا برنامه‌ها و بازی‌های دارای قابلیت پشتیبانی از این ویژگی در آینده بیشتر خواهند شد.

کیبورد Razer Huntsman V2 Analog دارای ویژگی‌های اساسی یک صفحه کلید مناسب برای استریم است. این محصول دارای کلیدهای مدیا بوده و از نور RGB بهره می‌برد. این کیبورد دارای یک استراحتگاه دست مغناطیسی است که کاملا مدرن به نظر می‌رسد. شاید فقط بتوان به قیمت بالای آن به عنوان نکته منفی‌اش اشاره کرد، اما باید بدانید که با خرید این محصول، صفحه کلیدی را در اختیار خواهید داشت که تا حدی از زمان خود جلوتر است و می‌تواند تا سال‌ها برای‌تان گزینه مناسبی باشد.

روش دونیت | چگونه استریمر و محتواساز محبوب‌مان را دونیت کنیم؟
بخوانید

بهترین کیبورد ها برای استریم: کیبورد HyperX Alloy Core RGB

بهترین کیبورد ها برای استریم
  • نوع: ممبرین (Membrane)
  • نور پس‌زمینه: هر کلید دارای نور RGB
  • اندازه: Full
  • نکات مثبت: قیمت پایین | مقاوم در برابر مایعات | صدای کم 
  • نکات منفی: سادگی بیش از حد نورهای RGB | کیفیت پایین‌تر نسبت به سوییچ‌های مکانیکی

برند HyperX به خاطر عرضه لوازم جانبی باکیفیت برای کامپیوترها شناخته می‌شود. از جمله پرطرفدارترین محصولات این برند می‌توان به هدفون‌ها و رم‌های آن اشاره کرد که احتمالا نام آن روی رم‌ها دیده‌اید. کیبورد HyperX Alloy Core RGB بدون شک یکی از ارزان‌ترین محصولات در لیست بهترین کیبورد ها برای استریم به حساب می‌آید و دلیل اصلی آن نیز داشتن سوییج‌های ممبرین است. کیبوردهای ممبرین در بین جامعه کاربران چندان مورد توجه قرار نمی‌گیرند، زیرا نسبت به صفحه کلیدهای مکانیکی لطیف‌تر به نظر می‌رسند. با این حال باید بدانید که این محصولات نیز مزایای خاص خود را دارند. مهم‌تر از همه این که آن‌ها ارزان قیمت هستند. علاوه بر این، این کیبوردهای صدا بسیار کمی دارند و در برابر ریختن مایعات مقاوم هستند، زیرا شما اساسا در حال کار با یک صفحه سلیکونی بزرگ خواهید بود.

جدای از این موارد، این صفحه کلیدها باز هم ویژگی‌‌های زیادی دارند. کیبورد HyperX Alloy Core RGB از نور پس‌زمینه RGB و کلیدهای خاص برای کنترل مدیا بهره‌مند است. با توجه به این که این محصول قیمت معادل نصف قیمت اکثر محصولات این لیست دارد، می‌توان بهره‌مندی از این ویژگی‌ها را یکی از نقاط قوت مهم آن قلمداد کرد. اگر به سراغ این صفحه کلید بروید، می‌توانید هزینه بیشتر را برای خرید دوربین، میکروفون و دیگر تجهیزات صرف کنید. اگر شیفته کیبوردهای مکانیکی هستید، ممکن است حس استفاده از صفحه کلیدهای ممبرین را دوست نداشته باشید؛ در نتیجه باید به این موضوع توجه داشته باشید.

بنیانگذار Kick در واکنش به خبر اخراج‌ کارکنان توییچ: در نهایت توییچ را خریداری می‌کنیم
بخوانید

کیبورد SteelSeries Apex Pro TKL

بهترین کیبورد ها برای استریم
  • نوع: مکانیکی
  • نوع سوییچ: OmniPoint Adjustable
  • نور پس‌زمینه: هر کلید دارای نور RGB
  • اندازه: Full یا TKL (هر دو همراه با کلیدهای ماکرو)
  • نکات مثبت: نمایشگر OLED | استراحتگاه دست مغناطیسی | نقطه تحریک قابل تنظیم | فریم آلومینیمی | 6 کلید ماکرو | USB | کلید‌های مدیا  
  • نکات منفی: قیمت بالا

کیبورد SteelSeries Apex Pro TKL برای گیمرهایی که همیشه به دنبال پیروزی هستند، مناسب خواهد بود. این محصول مجهز به سوییچ‌های مکانیکی است و دسته‌ای از Keycapهای مناسب برای جایگزینی دارد. این صفحه کلید دارای یک صفحه OLED است و می‌تواند بهترین تجربه ممکن را در بازی‌های ویدیویی به کاربر ارائه دهد.

تکنولوژی سوییچ مکانیکی در کیبورد SteelSeries Apex Pro TKL حس خوبی به کاربر القا می‌کند و کلیدهای آن جوری طراحی شده‌اند که تاخیر را کاهش داده و سرعت عمل کاربر را ارتقا دهند. در نتیجه به لطف این صفحه کلید شما می‌توانید با سرعت عمل بیشتری حمله کرده و در نبردها دقت 100 درصدی داشته باشید. به این دلیل که این محصول از فلز واقعی ساخته شده است، می‌تواند نسبت به سایر نمونه‌های بازار گزینه مناسب‌تری در نظر گرفته شود و سطح تجربه گیمرها از بازی‌های ویدیویی را ارتقا خواهد داد.

کیبورد SteelSeries Apex Pro TKL با یک ست کامل از Keycapهای قابل جایگزینی همراه است که شما می‌توانید هر طور دوست دارید آن را شخصی‌سازی کنید. در واقع کاربران می‌توانند به آن‌ها رنگ‌های منحصر به فرد داده یا حتی به طور کلی چینش را تغییر دهد. برای مثال شما می‌توانید کلید Space را به تغییر دهید تا عکس‌العمل‌تان بهبود پیدا کند و بتوانید عملکرد بهتری در بازی‌ها داشته باشید.

تاریخچه استریم کردن | با اولین‌های پخش زنده آشنا شوید
بخوانید

این محصول علی‌رغم اندازه کوچکی که دارد، از نظر عملکرد فوق‌العاده است. در واقع کوچک بودن آن به دلیل نداشتن بخش Numpad است که می‌تواند برای برخی از افراد یک نکته منفی قلمداد شود. بد نیست اشاره کنیم که این کیبورد دارای 6 کلید ماکرو است. وجود این کلیدها در یک کیبورد کوچک یک مزیت بزرگ به حساب می‌آید.

کیبورد SteelSeries Apex Pro TKL بدون شک یکی از زیباترین محصولات در لیست بهترین کیبورد ها برای استریم به حساب می‌آید. این صفحه کلید دارای نورهای RGB و یک استراحتگاه دست مغناطیسی نیز هست که می‌تواند حسابی به کارتان بیاید. یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد در این محصول مجهز بودن آن به یک نمایشگر OLED در گوشه‌اش است. در این نمایشگر شما می‌توانید اطلاعاتی نظیر میزان صدا یا مشخصات بازی‌هایی که تجربه می‌کنید را ببینید. علاوه بر این، از آن می‌توان برای کنترل تنظیمات خود کیبورد نیز استفاده کرد.

کیبورد SteelSeries Apex Pro TKL از سوییچ‌های OmniPoint قابل تنظیم بهره می‌برد که مشابه سوییچ‌های اپتیکال در Razor Huntsman هستند. اما باید اشاره کنیم که این سوییچ‌ها به اندازه سایر موارد در لیست بهترین کیبورد ها برای استریم کم سر و صدا نیستند. شما می‌توانید نقطه تحریک کلیدها را شخصی‌سازی کنید تا همه چیز مطابق میل‌تان باشد.

این محصول فریم آلومینیمی باکیفیتی دارد و از ویژگی‌های منحصر به فردی بهره‌مند است. کیبورد SteelSeries Apex Pro TKL شاید کمی از نظر قیمت هزینه زیادی روی دست‌تان بگذارد، اما عملکرد و ویژگی‌های فوق‌العاده‌اش آن را به محصولی ارزشمند تبدیل می‌کنند.

وزن کلی این صفحه کلید حدود 1.1 کیلوگرم است که موجب می‌شود جا به جا کردن‌اش کار سختی نباشد. پس اگر در مسابقات مختلف شرکت می‌کنید یا دوست دارید آن را به خانه دوست‌تان ببرید، مشکلی برای این کار نخواهید داشت.

بهترین استریمر کلش اف کلنز | بهترین استریمرهای Clash of Clans کدام‌اند؟
بخوانید

بهترین کیبورد ها برای استریم: کیبورد Ducky One 2 SF

بهترین کیبورد ها برای استریم
  • نوع: مکانیکی
  • نوع سوییچ: MX Silent Red و …
  • نور پس‌زمینه: RGB
  • اندازه: 65 درصد (68 کلید)
  • نکات مثبت: سوییچ‌های کوچک که سر و صدایی ایجاد نمی‌کنند              
  • نکات منفی: برخی از کاربران به تعداد کلیدهای بیشتری نیاز دارند

شاید با دیدن این مورد از لیست بهترین کیبورد ها برای استریم از خود بپرسید که چرا این محصول کلیدهای کمی دارد. این صفحه کلید یکی از معدود موارد مقاله ما است که اندازه استانداردی ندارد.

کیبورد Ducky One 2 SF که به صفحه کلید 65 درصدی معروف است، با این که کلیدهای کمتری دارد، اما باز هم می‌توان گفت که مهم‌ترین کلیدها در آن دیده می‌شوند. به عنوان مثال باید بگوییم که دکمه‌های عملیات و سایر مواردی که برای تنظیمات به کار می‌روند روی این کیبورد وجود دارند. در چنین محصولاتی که دکمه‌های کمی دارند، کاربران می‌توانند از طریق کلیدهای میانبر (Shortcut) عملیات مورد نظرشان را انجام دهند. مثلا می‌توان به جای یک دکمه از فشار دادن هم زمان کلیدهای Shift یا Ctrl با یک دکمه دیگر، کار را پیش برد. البته باید بگوییم که به همین دلیل هم یاد گرفتن و راحت شدن کار با این نوع کیبوردها کمی زمان‌بر خواهد بود. برخی از افراد نظیر برنامه‌نویس‌ها شاید به صفحه کلیدهایی با دکمه‌های زیاد نیاز داشته باشند، اما باید بگوییم که کیبورد Ducky One 2 SF می‌تواند برای تجربه بازی‌های ویدیویی و استریم کردن گزینه مناسبی در نظر گرفته شود.

اندازه کوچک این محصول بدون شک مطابق سلیقه برخی از کاربران نیست، اما این ویژگی مزایایی نیز به همراه دارد. مثلا موجب می‌شود روی میزتان فضای بیشتری داشته باشید. علاوه بر این، حمل و جا به جایی آن‌ها نیز بسیار راحت خواهد بود.

اضافه شدن قابلیت ایجاد نظرسنجی و اتصال دیسکورد به حساب کاربری در کنار دیگر قابلیت‌ها در لیویتو
بخوانید

کیبورد Corsair Strafe RGB

بهترین کیبورد ها برای استریم
  • نوع: مکانیکی
  • نوع سوییچ: MX Silent Red
  • نور پس‌زمینه: هر کلید دارای نور RGB
  • اندازه: Full
  • نکات مثبت: نرم افزار عالی | کلیدهای مدیا | استراحتگاه دست قابل جداسازی | USB
  • نکات منفی: برخی اوقات اتصال USB قطع می‌شود | دکمه Space آزاردهنده

کیبورد Corsair Strafe RGB برادر کوچکتر و ارزان‌تر K95 است. در واقع این کیبورد تقریبا همان K95 است که فقط کلیدهای ماکرو ندارد. اما بدون شک این محصول آن قدر برای استریم و تجربه بازی‌های ویدیویی مناسب است که ما نمی‌توانستیم آن را از لیست بهترین کیبورد ها برای استریم خارج کنیم.

مجددا باید تاکید کنیم که کیبورد Corsair Strafe RGB هم ویژگی‌های اساسی را در خود دارد و هم هر آن چه از یک محصول مدرن انتظار دارید را ارائه می‌دهد. هر کلید دارای نور RGB بوده و شما می‌توانید آن‌ها را شخصی‌سازی کنید. بهره‌مندی از کلید‌های مدیا و استراحتگاه دست قابل جداسازی نیز از دیگر مزایای این محصول به شمار می‌روند. این محصول از اتصال USB بهره می‌برد که موجب می‌شود بتوانید به سادگی و با سرعت آن را به کامپیوتر وصل کنید. همین ویژگی موجب می‌شود این کیبورد برای کسانی که دائم قصد دارند صفحه کلیدشان را جا به جا کنند، گزینه مناسبی باشد. کیبورد Corsair Strafe RGB از آن جایی که در بازار مورد توجه قرار گرفته و محصولی محبوب به حساب می‌آید، طراحی‌اش نیز توسط سازندگان در طول سال‌ها تغییری پیدا نکرده است.

این صفحه کلید دارای سوییچ‌های MX Silent Red بوده و نوع TKL آن را نیز می‌توانید در بازار پیدا کنید. نوع TKL برای کسانی مناسب است که نیازی به کلیدهای Numpad ندارند. به طور کلی باید بگوییم که اگر به دنبال یک محصول خوب هستید، توصیه می‌کنیم به سراغ این کیبورد بروید.

استریمر های شناخته‌شده در رشته‌هایی غیر از ویدیوگیم | محبوب‌ترین استریمرهای غیرگیمی
بخوانید

بهترین کیبورد ها برای استریم: کیبورد Razer BlackWidow Elite

بهترین کیبورد ها برای استریم
  • نوع: مکانیکی
  • نوع سوییچ: Razer Green | Razer Orange | Razer Yellow
  • نور پس‌زمینه: هر کلید دارای نور RGB
  • اندازه: Full
  • نکات مثبت: طراحی ارگونومیک | جنس فلزی | استراحتگاه دست | USB
  • نکات منفی: نرم افزار نامناسب | هیچ کلید اختصاصی برای کارهای خاص وجود ندارد

کیبورد Razer BlackWidow Elite دارای سوییچ‌های مکانیکی بسیار خوبی است که مخصوصا برای تجربه بازی‌های ویدیویی ساخته شده‌اند. نوع سوییچ‌های Razer Green بسیار خوب هستند و سرعت عمل بالایی را به شما ارائه می‌دهند. به طور کلی این صفحه کلید به شما اجازه می‌دهد در هر شرایطی، عکس‌العمل سریعی از خود به نمایش بگذارید. فرقی نمی‌کند که بازی‌هایی در سبک FPS ،MOBA ، RTS یا MMO را تجربه می‌کنید، در هر شرایط این صفحه کلید برای‌تان مناسب خواهد بود.

این محصول که از Razer Chroma بهره می‌برد، دارای دکمه‌های قابل برنامه‌ریزی‌ است که هر کدام نور پس‌زمینه‌ای برای خود دارند که شامل 16.8 میلیون رنگ می‌شود. در واقع مدل‌های نوری مختلفی وجود دارد که شما می‌توانید کیبورد را مطابق آن‌ها شخصی‌سازی کنید. این امر موجب می‌شود که گیمرها بتوانند کلیدهای خاصی را با رنگ متفاوت از سایر دکمه‌ها جدا کنند تا در گیم‌پلی بتوانند عملکرد بهتری از خود به نمایش بگذارند.

قابلیت آنتی گوستینگ (Anti-ghosting) در کیبورد Razer BlackWidow Elite موجب می‌شود که کاربر عملکرد بهتری داشته باشد و نگرانی‌اش نسبت به از دست دادن یک اقدام کمتر شود. این محصول از لیست بهترین کیبورد ها برای استریم قابلیت10 Key Rollover نیز دارد. در نتیجه شما اگر هم‌زمان 10 کلید را نیز فشار دهید، مشکلی برای انجام عملیات جداگانه توسط هر کدام ایجاد نمی‌شود.

تی‌فو (TFue)، بازیکن حرفه‌ای که استریمر شد
بخوانید

متاسفانه قیمت این صفحه کلید مقداری زیاد است و به همین دلیل شاید برخی از افراد تمایلی به تهیه آن نداشته باشند. هرچند اگر بودجه کافی دارد، توصیه می‌کنیم حتما به سراغ آن بروید.

کیبورد Razer Huntsman Elite

بهترین کیبورد ها برای استریم
  • نوع: اپتیکال
  • نوع سوییچ: Razer Linear
  • نور پس‌زمینه: هر کلید دارای نور RGB
  • اندازه: Full
  • نکات مثبت: فریم آلمونیومی باکیفیت | قابلیت شخصی‌سازی پیشرفته | ماندگاری بی‌نظیر | استراحتگاه دست آرگونومیک | داشتن کلیدهای ماکرو قابل برنامه‌ریزی | ویژگی نورپردازی خاص | قابلیت سازگاری بسیار خوب با پی سی              
  • نکات منفی: کلیدهای پر سر و صدا | فاقد قابلیت اتصال اینترنتی

کیبورد Razer Huntsman Elite اولین کیبورد دنیا محسوب می‌شود که از قابلیت نور پس‌زمینه برای هر کلید برخوردار بود. در واقع شما می‌توانید هر کلید از این محصول را به صورت مجزا به یک رنگ خاص درآورید. این صفحه کلید دارای یک استراحتگاه دست مغناطیسی نیز هست که می‌تواند حسابی به کارتان بیاید. به طور کلی باید بگوییم که این کیبورد بسیار مناسب بوده و می‌تواند انتخاب خوبی برای استریمرها باشد.

کیبورد Razer Huntsman Elite جوری ساخته شده که اکثر گیمرها آن را می‌پسندند. این محصول حتی انتخاب مناسبی برای بازی‌های حرفه‌ای در رقابت‌های ورزش‌های الکترونیکی (eSports) محسوب می‌شود و طراحی آن نیاز گیمرهای حرفه‌ای را رفع می‌کند. در واقع سوییچ‌های بسیار خوب این صفحه کلید موجب می‌شوند که کاربران بتوانند عملکرد سریعی در کارهای خود داشته باشند.

می‌توان گفت که سوییچ‌های مکانیکی ریزر یکی از بهترین سوییچ‌هایی هستند که شما در یک کیبورد گیمینگ می‌توانید پیدا کنید. در واقع این صفحه کلید جوری طراحی شده که بتواند سرعت کاربران را بالا برده و موجب بهبود دقت‌شان شود و به همین جهت است که می‌توان آن را یکی از بهترین کیبورد ها برای استریم در نظر گرفت. همه‌ی کلیدهای کیبورد Razer Huntsman Elite از نورپردازی Aura Sync RGB بهره می‌برند که کاملا قابل شخصی‌سازی است. شما با پیکربندی Chroma می‌توانید تغییرات دلخواه را اعمال کنید.

چگونه OBS را نصب کنیم؟ نحوه نصب OBS Studio
بخوانید

علاوه بر این، کاربران می‌توانند برای بازی‌ها نیز طرح‌های خاصی را اعمال کنند. این محصول از Razer Synapse استفاده کرده و به فضای ذخیره ابری برای ذخیره تنظیمات دسترسی دارد. این یعنی اگر شما کامیپوترتان را عوض کنید یا سیستم‌تان را در آینده ارتقا دهید، تا زمانی که از همان برنامه استفاده می‌کنید، به تمام موارد شخصی‌سازی شده دسترسی خواهید داشت.

بهترین کیبورد ها برای استریم: کیبورد Razer Ornata Chroma

بهترین کیبورد ها برای استریم
  • نوع: مکانیکی و ممبرین
  • نوع سوییچ: Mecha-Membrane
  • نور پس‌زمینه: RGB
  • اندازه: Full
  • نکات مثبت: نورپردازی خاص | USB | پشتیبانی کامل از کلیدهای ماکرو قابل برنامه‌ریزی | استراحتگاه دست آرگونومیک              
  • نکات منفی: نرم افزار نامناسب | قابلیت‌های نه چندان زیاد

سوییچ‌های Mecha-Membrane کیبورد Razer Ornata Chroma برای تجربه بازی‌های ویدیویی، کدنویسی و تایپ مناسب بوده و در نتیجه این محصول می‌تواند انتخاب مناسبی برای استریمرها باشد. ترکیب بازخورد عالی سوییچ‌های مکانیکی و نرمی و راحتی کار با سوییچ‌های ممبرین موجب شده که این صفحه کلید را در لیست بهترین کیبورد ها برای استریم جای بدهیم.

کیبورد Razer Ornata Chroma نورپردازی فوق‌العاده‌ای نیز دارد که موجب می‌شود این محصول از نظر بصری نیز جذاب باشد. نورهای RGB این کیبورد از 16.8 میلیون رنگ بهره می‌برند و کاملا قابل شخصی‌سازی هستند تا بتوانید از هر حالت نورپردازی برای نوع خاصی از بازی‌های ویدیویی استفاده کنید.

این صفحه کلید از یک استراحتگاه دست قابل جداسازی ارگونومیک بهره می‌برد که بسیار مفید است و موجب می‌شود در زمانی که به مدت طولانی پشت سیستم هستید، خسته نشوید. یکی دیگر از نکات مثبت این محصول داشتن کلیدهای ماکرو قابل برنامه‌ریزی است که می‌توانند برای‌تان کاربردی باشند.

موفقیت بازی Stray در توییچ + آمار
بخوانید

کیبورد Corsair K70 RGB MK.2

بهترین کیبورد ها برای استریم
  • نوع: مکانیکی
  • نوع سوییچ: Cherry MX Blue | Cherry MX Brown | Cherry MX Red | Cherry MX Silent Red | Cherry MX Speed
  • نور پس‌زمینه: RGB
  • اندازه: Full
  • نکات مثبت: سوییچ‌های Cherry MX | اتصال USB | آنتی گوستینگ | کنترل نورهای پویا     
  • نکات منفی: کلیدها بیش از حد حساس هستند

این محصول از کورسیر نورهای بسیار خوبی دارد و شما می‌توانید نورهای پویای آن را به راحتی کنترل کنید. کیبورد Corsair K70 RGB MK.2 دارای کلیدهای پیچیده و ماکرو قابل برنامه‌ریزی بوده و سیستم نورهای آن را می‌توانید مطابق میل خود شخصی‌سازی کنید.

این کیبورد به طور کامل مجهز به سوییچ‌های Cherry MX Speed است. در نتیجه می‌توانید در حین بازی با آن از نهایت سرعت و دقت بهره‌مند شوید. قابلیت آنتی گوستینگ و Key Rollover با اتصال USB نیز از دیگر مزایای آن به حساب می‌آیند.

LEDهای RGB کیبورد Corsair K70 RGB MK.2 بسیار جذاب هستند و می‌توانند شما را در جهان و محیط آثاری که تجربه‌شان می‌کنید، غرق کنند. شما می‌توانید کلیدها را به صورت اختصاصی برای بازی‌هایی در سبک شوتر اول شخص و MOBA شخصی‌سازی کنید. در این حالت رنگ‌ها جوری به نمایش درمی‌آیند که کار شما را برای پیش بردن داستان راحت می‌کنند.

قابل ذکر است یکی از مهم‌ترین ویژگی‌هایی که این محصول را برای استریمرها مناسب می‌کند، کم سر و صدا بودن آن است. از جمله دیگر ویژگی‌های آن می‌توان به بدنه آلومینیمی مقاوم این کیبورد اشاره کرد که موجب می‌شود بتوانید تا چندین سال بدون مشکل از آن استفاده کنید.

بهترین کیبورد ها برای استریم: کیبورد Redragon K552

بهترین کیبورد ها برای استریم
  • نوع: مکانیکی
  • نوع سوییچ: Cherry MX Blue
  • نور پس‌زمینه: RGB
  • اندازه: TKL
  • نکات مثبت: قیمت پایین | کیفیت ساخت بالا | سوییچ‌های بسیار خوب | بدنه آلومینیمی | اندازه کوچک | نورهای RGB      
  • نکات منفی: تنها با سوییچ‌های آبی عرضه شده است | Keycapهای نازک
انواع استریم آموزشی | به چند روش می‌توانیم آموزشی استریم کنیم؟
بخوانید

کیفیت ساخت کیبورد Redragon K552 فوق‌العاده است. این محصول بدنه مقاومی دارد و می‌تواند مدت‌ها برای‌تان کار آمد باشد. اندازه این محصول کوچک بوده و دلیل آن نیز TKL بودن و نداشتن کلیدهای Numpad است. این صفحه کلید ارگونومیک بوده و حتی با اضافه کردن استراحتگاه دست می‌توانید تجربه بهتری از به کار بردن آن داشته باشید.

این محصول از نورهای پس‌زمینه RGB بهره می‌برد. 18 حالت مختلف وجود دارد که می‌توانید کیبورد را با توجه به آن‌ها شخصی‌سازی کنید. کیبورد Redragon K552 محصولی است که فقط می‌توانید آن را به صورت اتصال با سیم به پی سی متصل کنید. با این حال باید بدانید که کابل آن محکم و با کیفیت به نظر می‌آید، پس نیازی نیست نگران آسیب دیدن‌اش باشید. به طور کلی باید بگوییم که این محصول علی‌رغم ویژگی‌های محدودش، یکی از بهترین کیبورد ها برای استریم به حساب می‌آید.

کیبورد Corsair K63 Compact

بهترین کیبورد ها برای استریم
  • نوع: مکانیکی
  • نوع سوییچ: Cherry MX Red
  • نور پس‌زمینه: قرمز
  • اندازه: TKL
  • نکات مثبت: عملکرد خوب | قابل اتصال به دستگاه‌های مختلف | کلیدهای مدیا | تاخیر به شدت کم
  • نکات منفی: عدم توانایی در تغییر نورهای پس‌زمینه

مورد بعدی در لیست بهترین کیبورد ها برای استریم، محصولی دیگر از کورسیر است. این صفحه کلید مکانیکی دارای طراحی TKL بوده و از سوییچ‌های Cherry MX Red بهره می‌برد. این کیبورد برای بازی‌های رقابتی گزینه مناسبی به حساب می‌آید، لذا استریمرها می‌توانند روی آن به عنوان یک محصول مناسب حساب باز کنند.

از آن جایی که کیبورد Corsair K63 Compact اندازه کوچکی دارد، می‌تواند برای کسانی که زیاد جا به جا می‌شوند، انتخاب ایده‌آلی قلمداد شود. وجود کلیدهای مدیا و دکمه‌های مخصوص تنظیم صدا برخی دیگر از مواردی هستند که می‌توان آن‌ها را نیز از مزایای این محصول در نظر گرفت. شما می‌توانید دکمه‌های این کیبورد را برای هر بازی شخصی‌سازی کنید تا کارتان را راحت‌تر کنند.

روش دونیت | چگونه استریمر و محتواساز محبوب‌مان را دونیت کنیم؟
بخوانید

نورهای پس‌زمینه قرمز این صفحه کلید بسیار زیبا هستند و موجب می‌شوند که این کیبورد بسیار جذاب به نظر برسد. علاوه بر این، باید یگوییم که شما قادر به بهره بردن از نرم افزار iCUE نیز خواهید بود و با آن می‌توانید صفحه کلید را شخصی‌سازی کنید.

شاید بتوان گفت تنها نکته منفی کیبورد Corsair K63 Compact عدم بهره‌مندی از نورپردازی RGB است. در واقع نور پس‌زمینه صرفا قرمز است و نمی‌توانید آن را تغییر دهید. هر چند اگر بخواهید قیمت و ویژگی‌های آن را مد نظر قرار دهیم، باید بگوییم که این محصول گزینه‌ی بسیار خوبی برای استریمرها است؛ مخصوصا برای کسانی که به دنبال تهیه یک کیبورد کوچک هستند.

بهترین کیبورد ها برای استریم: کیبورد SteelSeries Apex M750

بهترین کیبورد ها برای استریم
  • نوع: مکانیکی
  • نوع سوییچ: SteelSeries QX2 Red
  • نور پس‌زمینه: RGB
  • اندازه: Full
  • نکات مثبت: سوییچ‌های مخصوص بازی مکانیکی خطی و QX2 Silent | مجهز بودن به فناوری یکپارچه سازی گفتگوی Discord | اعلان درون بازی | تکنولوژی آنتی گوستینگ کامل کلیدها
  • نکات منفی: برخی اوقات نور آن دچار مشکل می‌شود و برخی کلیدها نیز عملکرد خوبی ارائه نمی‌دهند

کیبورد SteelSeries Apex M750 به لطف کلیدهای مکانیکی و کاملا بدون سر و صدا خود می‌تواند موجب عملکرد سریع کاربر شده و موجب رضایت استریمرها می‌شود. این محصول به میلیون‌ها رنگ نور پس‌زمینه RGB مجهز است که شما می‌توانید آن را به صورتی که دوست دارید، شخصی‌سازی کنید. این کیبورد برای تجربه بازی‌های  ویدیویی و تایپ گزینه مناسبی است و یکی از بهترین کیبورد ها برای استریم به حساب می‌آید.

کیبورد SteelSeries Apex M750 از بدنه آلومینیومی ساخته شده که موجب می‌شود به این سادگی‌ها به مشکل نخورد و بتواند سال‌ها به دردتان بخورد. طراحی این محصول در عین سادگی بسیار جذاب است و در نگاه اول توجه‌تان را جلب می‌کند. بهره‌مندی از سیستم اعلان داخلی نیز یکی دیگر از مزایای این کیبورد است که می‌تواند در تجربه بازی‌ها نیز به شما کمک کند.

تی‌فو (TFue)، بازیکن حرفه‌ای که استریمر شد
بخوانید

کیبورد Redragon K618 Horus

بهترین کیبورد ها برای استریم
  • نوع: مکانیکی
  • نوع سوییچ: Linear Red
  • نور پس‌زمینه: RGB
  • اندازه: Full
  • نکات مثبت: قیمت مناسب | تکنولوژی 3-Mode Wireless | سوییچ‌های نرم Linear Red
  • نکات منفی: باتری 1900 میلی آمپر ساعتی که عملکرد متوسطی دارد

اگر در لیست بهترین کیبورد ها برای استریم به دنبال محصولی کم سر و صدا می‌گردید، پیشنهاد می‌کنیم به سراغ Redragon K618 Horus بروید. این محصول مجهز به کلیدهای مدیا بوده و دارای 5 کلید ماکرو است که قابل برنامه‌ریزی هستند. نرم افزار Redragon Zone در این کیبورد به کاربر اجازه می‌دهد که بتوانید نورپردازی RGB را کنترل کرده و عملکرد کلیدها را شخصی‌سازی کنید.

علاوه بر این، کیبورد Redragon K618 Horus به شما اجازه می‌دهد که بتوانید به صورت هم‌زمان با کابل USB، بلوتوث یا به صورت Wireless 2.4GHz به سه دستگاه متصل شوید. این محصول با قیمت زیر 100 دلار، یکی از مقرون به صرفه‌ترین مدل‌های موجود در بازار است.

این بود لیست بهترین کیبورد ها برای استریم. امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. نظر شما درباره محصولات معرفی شده در این مقاله چیست؟ شما استفاده کدام کیبوردها را به سایر کاربران پیشنهاد می‌کنید؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محافظت شده توسط الگریتم کپچا *Captcha Plus loading...

دکمه بازگشت به بالا