ابزار استریمینگاستریمرشواسلایدشوپیشنهاد سردبیرفهرست‌هاگیم تک

بهترین میکروفون ها برای استریم کدام‌اند؟ | فهرست بهترین میکروفون ها برای استریم

استریمینگ (Streaming) یکی از پدیده‌های محبوب در سال‌های اخیر است و توانسته به خوبی جای خود را در صنعت بازی‌های ویدیویی پیدا کند. حال که هر روز افراد جدیدی تصمیم می‌گیرند استریم را آغاز کنند، باید به سراغ ابزار مناسب این کار نیز بروند. یکی از مهم‌ترین ابزارها برای استریم کردن، میکروفون است. ما در این مقاله قصد داریم بهترین میکروفون ها برای استریم را به شما معرفی کنیم. پس در ادامه این مقاله با لیویتو همراه باشید.

بهترین میکروفون ها برای استریم و بازی‌های ویدیویی می‌توانند تاثیر زیادی در کار شما بگذارند و موجب شوند مخاطب شما را به دید یک فرد حرفه‌ای ببیند. بنابراین، چه قصد ارتقا ابزارهای استریم‌تان را داشته باشید، چه بخواهید یک محصول حرفه‌ای‌تر برای انجام کارها‌ی‌تان تهیه کنید، این مقاله برای شما مناسب خواهد بود. میکروفون یکی از مهم‌ترین ابزارها برای استریم است و باید برای خرید آن حساسیت زیادی به خرج دهید.

نمی‌دانید چه به سراغ چه محصولی بروید که به بهترین شکل ممکن کارتان را راه بیندازد؟ نگران نباشید. ما لیستی از بهترین میکروفون ها برای استریم تهیه کرده‌ایم که انتخاب هر یک از آن‌ها می‌تواند کارتان را راه بیندازد. موارد ذکر شده در این لیست آزمون‌های خود را پس داده‌اند تا بتوانند به این مقاله راه پیدا کنند. ما می‌دانیم که کاوش در فضای اینترنت برای پیدا کردن یک میکروفون خوب چقدر دشوار و وقت‌گیر است. به همین دلیل هم ما در این مطلب به مواردی اشاره کرده‌ایم که واقعا ارزش صرف هزینه را دارند و می‌توانند بهترین گزینه برای هر استریمری باشند.

استریم با ایکس باکس | آموزش نحوه استریم با کنسول‌های Xbox
بخوانید

میکروفون‌های دارای اتصال USB برای استریم در محیط خانه و ضبط پادکست انتخاب مناسبی هستند. به همین دلیل هم عموم گزینه‌هایی که ما قرار است به شما پیشنهاد کنیم، چنین ویژگی‌ای را خواهند داشت. کسانی که علاقه شدیدی به صدا و موسیقی دارند، بهتر است به سراغ گزینه‌های XLR بروند. زیرا کیفیت آن‌ها بسیار بالا است و دست کاربر را نیز در جنبه‌های مختلف کاری باز می‌گذارد. هرچند میکروفون‌های خوب XLR اغلب از میکروفون‌های USB قیمت بیشتری دارند. علاوه بر این، باید بدانید که XLRها به یک رابط صدای خارجی نیز نیاز دارند که بتوان با استفاده از آن‌ها این میکروفون‌ها را به کامپیوتر متصل کرد. این را در نظر بگیرید که این رابط‌ها که از جمله آن‌ها می‌توان به Focusrite Scarlett Solo اشاره کرد، ارزان نیستند.

ویژگی‌های یک میکروفون خوب چیست؟

بهترین میکروفون ها برای استریم

ما در این قسمت از مقاله بهترین میکروفون ها برای استریم قصد داریم مشخصات مورد نیاز برای انتخاب محصول مناسب را به شما بگوییم. ما در ادامه به مولفه‌های مهم در انتخاب میکروفون اشاره می‌کنیم.

پاسخ فرکانسی

پاسخ فرکانسی دامنه فرکانس‌های صوتی میکروفونی است که می‌خواهید تهیه کنید. معیار آن نیز بر حسب هرتز و کیلو هرتز، از پایین‌ترین فرکانس‌ها تا بالاترین آن‌ها مشخص می‌شود. به طور معمول، سطح استاندارد برای پاسخ فرکانسی از 20 هرتز تا 20 هزار هرتز است. هر چیزی بیشتر یا کمتر از این بازه، بی‌فایده است. زیرا صدا انسان قادر به تولید چنین فرکانس‌هایی نیست.

بهترین میکروفون ها برای استریم: الگوی قطبی

بهترین میکروفون ها برای استریم

الگوی قطبی که با نام خصایت هدایتی نیز شناخته می‌شود، حساسیت ذاتی به مسیر موج‌های صوتی است. اگر بخواهیم ساده‌تر بیان کنیم، باید بگوییم که الگوی قطبی توانایی یک میکروفون در دریافت صدا از زاویه‌های مختلف است. سه الگوی قطبی که شما باید آن‌ها را بشناسید کاردیوئید (Cardioid)، چند جهته (Omnidirectional) و دو جهته (Bidirectional) است.

کنسول Lenovo Legion Go به‌طور رسمی رونمایی شد؛ دارای گیم‌پدهای جداشدنی و نمایشگر با رفرش‌ریت بالا
بخوانید

الگوی قطبی کاردیوئید

یک میکروفون کاردیوئید کلاسیک صدا را از جلو دریافت می‌کند. میکروفون‌های کاردیوئید صداهای ناخواسته محیطی را حذف می‌کنند و در نتیجه هیچ صدای اضافی و ناخواسته‌ای در نتیجه نهایی شنیده نخواهد شد. این میکروفون‌ها معمولا یک انتخاب ایده‌آل برای کسانی هستند که قصد دارند به صورت زنده جلو دوربین قرار بگیرند و صحبت کنند. پس استریمرها بهتر است این مورد را ند نظر قرار بگیرند. علاوه بر این، میکروفون‌های کاردیوئید صدای فن یا سر و صدای کیبوردهای مکانیکی را نیز بلاک می‌کنند.

این نوع میکروفون‌ها خود به انواعی نظیر سوپر کاردیوئیدها یا هایپر کاردیوئیدها تقسیم می‌شوند که زاویه‌های حسی صوتی‌شان باریک‌تر است. در نتیجه آن‌ها در حذف صداهای محیطی عملکرد بهتری دارند. البته تنظیم کردن این میکروفون‌ها کمی دشوار است.

الگوی قطبی همه طرفه

میکروفون‌های همه طرفه یا Omnidirectional از نظر حساسیت به صدا از همه جهات برابر هستند. این بدان معنا است که دریافت صدای آن‌ها 360 درجه به حساب می‌آید. نکته مثبت این میکروفون‌ها این است که شما نیازی به تنظیم کردن دقیق جهت آن به سمت منبع صدا نخواهید داشت. اما این نوع محصولات یک مشکل عمده دارند. آن هم چیزی نیست جز جذب صداهای ناخواسته و اضافی محیط.

الگوی قطبی دو طرفه

بهترین میکروفون ها برای استریم

میکروفون‌های دو طرفه یا Bidirectional با نام Figure 8 نیز شناخته می‌شوند. در واقع دو طرفه بودن در این محصول یعنی صداها از دو جهت که سمت جلو و عقب هستند، توسط میکروفون دریافت خواهند شد. میکروفون‌های دو طرفه معمولا برای استریم‌های مصاحبه محور مناسب هستند. زیرا می‌توانند به بهترین شکل ممکن صدا شما و مهمان‌تان را دریافت کنند.

استریمر معروف NICKMERCS خواستار زندانی شدن هکرهای بازی Apex Legends شد!
بخوانید

بهترین میکروفون ها برای استریم: روش اتصال

بهترین میکروفون ها برای استریم

دو روش اتصال که در میکروفون‌های امروزی برای استریم معمول است، XLR و USB هستند. این دو نوع محصول، تفاوت‌های قابل توجهی دارند. اول این که باید بدانید شما نمی‌توانید میکروفون‌های XLR را مستقیما به کامپیوترتان متصل کنید. برای این کار باید به سراغ خرید یک Mixer یا رابط صوتی بروید تا بوانید از طریق آن میکروفون XLR را به پی سی وصل کنید. درست است که با رفتن به سراغ این محصولات باید هزینه اضافی صرف کنید، اما از طرفی کنترل بیشتری روی صدا خواهید داشت و کیفیت خروجی نهایی نیز بهتر خواهد بود.

دیگر تفاوت مهم در این دو نوع این است که کابل‌های XLR قوی‌تر و بادوام‌تر از کابل‌های USB هستند. یک میکروفون XLR عمری معادل دو تا سه میکروفون USB دارد. این عمر طولانی را در مقایسه قیمت‌شان نیز لحاظ کنید. با این حال از آن جایی که میکروفون‌های XLR گران‌ترین میکروفون‌های بازار هستند، بسیاری از افراد به سراغ‌شان نمی‌روند.

در انتها نیز نباید میکروفون‌های مبتنی بر TS/TRS/TRRS را از یاد ببریم. این روش اتصال برای وصل کردن میکروفون به گوشی موبایل، تبلت‌ها و لپ تاپ‌ها طراحی شده است. کیفیت صدا در این محصولات معمولا به خوبی آن چه در میکروفون‌های XLR می‌بینیم نیست. در نهایت باید بگوییم که میکروفون‌های TS/TRS/TRRS برای استریمرهایی که از گوشی موبایل‌شان برای استریم استفاده می‌کنند، گزینه مناسبی است.

پاپ فیلتر

بهترین میکروفون ها برای استریم

یکی از مواردی که در دنیای استریم به آن بیش از حد توجه شده است، پاپ فیلتر (Pop Filter) نام دارد که با اسم‌های پاپ اسکرین (Pop Screen) و پاپ شیلد (Pop Shield) نیز شناخته می‌شود. این فیلتر محافظت در برابر سر و صدا یک وظیفه اصلی دارد. در واقع وقتی در حال صحبت با میکروفون هستید، تلفظ حروفی مثل «پ»، «س» یا «ش» ممکن است برای‌تان دردسر ساز شوند. پاپ فیلتر وظیفه حذف این صداها را برعهده دارد. نتیجه‌ی اصلی استفاده از این وسیله این است که میکروفون صدایی واضح‌تر و بدون مشکلی را به گوش مخاطب خواهد رساند.

دلایلی که ممکن است در توییچ بن شوید
بخوانید

چرا می‌گوییم به پاپ فیلترها بیش از اندازه توجه شده است؟ پاپ فیلترها معمولا در استودیوهای ضبط صدا به کار برده می‌شوند. جریان هوایی که خواننده‌ها در طی فرآیند ضبط تولید می‌کنند، ممکن است بسیار شدید باشد و در نتیجه صدای ضبط شده را با آسیب رو به رو کند. پاپ فیلترها با تاثیری که می‌گذارند، این مشکلات را به حداقل می‌رسانند. شما فقط زمانی باید به سراغ پاپ فیلترها بروید که می‌خواهید صداهایی با فشار زیاد را ارائه دهید و کلا در استریم‌تان قرار باشد صداهای بلند ایجاد شود.

بهترین میکروفون ها برای استریم

بهترین میکروفون ها برای استریم

اگر به دنبال بهترین میکروفون ها برای استریم هستید، این مقاله مخصوص شما نوشته شده است. ما در ادامه قرار است به محصولاتی با رده مختلف اشاره کنیم. پس اگر هر سلیقه‌ای داشته باشید، می‌توانید از لیست ما که دارای میکروفون‌هایی با برچسب قیمتی متنوع است، بهره ببرید.

میکروفون Shure MV7 Podcast Microphone

بهترین میکروفون ها برای استریم
  • الگوی قطبی: کاردیوئید
  • اتصال: USB | XLR
  • Recording Sample Rate: 24 بیت 48 هزار هرتز
  • پاسخ فرکانسی: 20 تا 20 هزار هرتز
  • ویژگی‌ها: پنل لمسی یکپارچه برای کنترل میکروفون
  • مزایا: وضوح بسیار خوب صدا | ترکیب USB و XLR | تطبیق‌پذیری | استفاده از آن راحت است
  • معایب: فاقد استند میکروفون | استفاده از Micro-USB به جای USB Type-C
  • قیمت: ۱۰ میلیون تومان الی ۱۲ میلیون تومان (لینک)

اگر موزیسین هستید یا در صورتی که می‌خواهید صدای‌تان درست همان‌طور که هست، شنیده شود، ما به شما میکروفون Shure MV7 Podcast Microphone را پیشنهاد می‌کنیم. البته این محصول قیمت نسبتا بالایی دارد و برای تهیه آن باید قدری به حساب بانکی‌تان فشار بیاورید. ما در این لیست بیشتر به محصولات مقرون به صرفه اشاره می‌کنیم، اما باید بدانید که برای داشتن یک میکروفون بسیار خوب، گاهی باید از هزینه‌های دیگرتان بگذرید و بیشتر پول‌تان را روی آن صرف کنید.

ریج استریمرها | وقتی که استریمرها کنترل‌شان را از دست می‌دهد!
بخوانید

این میکروفون به صورت هیبریدی بوده و هم اتصال USB و هم XLR را ارائه می‌دهد و می‌تواند صدای فوق‌العاده‌ای را برای کاربر به ارمغان بیاورد. قیمت میکروفون Shure MV7 Podcast Microphone نسبت به میانگین قیمت میکروفون‌های حرفه‌ای هزینه بیشتری را می‌طلبد، اما در عوض قابلیت تطبیق‌پذیری خوبی دارد که قیمت‌اش را توجیه می‌کند.

میکروفون Shure MV7 Podcast Microphone با داشتن تریکبی از USB و XLR، یک ارتقا سطح خوب برای استریمرها و پادکسترهای حرفه‌ای است. این محصول به خصوص برای کسانی مناسب است که فعلا قصد استفاده از رابط USB را دارند، اما احتمال می‌دهند که در آینده به سراغ XLR بروند. به هر حال بدون شک باید این میکروفون را یکی از بهترین میکروفون ها برای استریم دانست.

بهترین میکروفون ها برای استریم: میکروفون Blue Yeti X

بهترین میکروفون ها برای استریم
  • الگوی قطبی: کاردیوئید | دو طرفه | همه طرفه | استریو
  • اتصال: USB
  • Recording Sample Rate: 24 بیت 48 هزار هرتز
  • پاسخ فرکانسی: 20 تا 20 هزار هرتز
  • ویژگی‌ها: Blue Voice | Zero-Latency Monitoring | کنترل‌های هوشمند
  • مزایا: بهترین صدا در بین میکروفون‌های Blue | وجود LED در پنل جلویی | نرم افزار Blue Vo!ce قابلیت انعطاف‌پذیری بالایی ارائه می‌دهد
  • معایب: استند میکروفون نامناسب | نیاز به یک پایه میکروفون احساس می‌شود | پورت‌های ظریف
  • قیمت: ۸ میلیون تومان الی ۱۲ میلیون تومان (لینک)

بدون دلیل نیست که در هر لیستی در خصوص بهترین میکروفون ها برای استریم، باید نام یکی از محصولات Blue وجود داشته باشد. میکروفون Blue Yeti X ترکیبی از مدل Nano و مدل اصلی Yeti است و می‌توان گفت که ترکیب این مدل‌ها به یک محصول فوق‌العاده تبدیل شده است. حتی با این که میکروفون‌های جدید هر روز وارد بازار می‌شوند، اما میکروفون Blue Yeti X همچنان قابل اطمینان است و گزینه‌ی مناسبی برای استریم به حساب می‌آید. پس اگر به دنبال این هستید که صدای‌تان به شکلی عالی به گوش مخاطب برسد، بهتر است به سراغ این محصول بروید.

چی استریم کنیم؟ | پیشنهادها و ایده‌های استریم جدید
بخوانید

این میکروفون در پنل جلویی‌اش LED دارد که به شما اجازه می‌دهد با یک نگاه بتوانید درجه بلندی صدای میکروفون را ببینید. کیفیت صدا نیز همان‌طور که گفتیم در این محصول عالی است. به همین دلیل هم هنوز بسیاری از استریمرها و پادکسترهای حرفه‌ای از آن برای کار خود استفاده می‌کنند.

Blue اخیرا مدلی تحت عنوان World of Warcraft Edition Yeti X را نیز راهی بازار کرده است. ویژگی‌های این محصول مشابه Yeti X است و صرفا از نظر طراحی فرق دارد. در مدل جدید از طرح فانتزی و رنگ‌های مشکی و طلایی استفاده شده است. البته قابل ذکر است که این میکروفون به کاربران اجازه می‌دهد صدای خود را به صدای نژادهایی نظیر نوم‌ها (Gnome)، ایمپ‌ها (Imp) یا اورک‌ها (Orc) درآورید.

میکروفون HyperX SoloCast

بهترین میکروفون ها برای استریم
  • الگوی قطبی: کاردیوئید
  • اتصال: USB
  • Recording Sample Rate: 16 بیت 48 هزار هرتز
  • پاسخ فرکانسی: 20 تا 20 هزار هرتز
  • ویژگی‌ها: سنسور Tap-to-mute
  • مزایا: صداها تقریبا مشابه QuadCast Mic است | قیمت بسیار خوب | طراحی پورتابل
  • معایب: محدودیت در کنترل
  • قیمت: ۲ میلیون تومان الی ۳ میلیون تومان (لینک)

میکروفون HyperX SoloCast را می‌توان یکی از بهترین میکروفون ها برای استریم در رده محصولات اقتصادی قلمداد کرد. این محصول جدید عمکلردی مشابه به نسخه گران‌قیمت‌تر خود دارد و با توجه به برچسب قیمتی شگفت‌انگیزش، یک انتخاب ایده‌آل به نظر می‌رسد.

با این که JLab Audio Talk GO و Razer Seiren Mini کیفیت صدای فوق‌العاده‌ای ارائه می‌دهند، میکروفون HyperX SoloCast یک سر و گردن از آن‌ها بالاتر است. دلیل آن هم چیزی نیست جز کیفیت صدایی که در حد و اندازه‌های QuadCast S بوده و می‌تواند حسابی به مذاق کاربران حرفه‌ای خوش بیاید. این میکروفون بدون شک یکی از برترین محصولات در نوع خود به حساب می‌آید. اگر به دنبال میکروفونی باشیم که سریع به متصل شود و زمان زیادی نگیرد، می‌توانیم نبود برخی از ویژگی‌ها و عدم وجود الگوی قطبی چند جهته را فراموش کرد. میکروفون HyperX SoloCast مثال بارزی برای این بحث به حساب می‌آید.

همه چیز درباره فعالیت و استراتژی شبکه های اجتماعی برای استریمرها
بخوانید

در واقع در این محصول خبری از نورهای جذاب RGBای که در QuadCast وجود دارد، نیست. اما این دو میکروفون از نظر کیفیت صدا شبیه به هم هستند. پس اگر به دنبال محصولی هستید که کیفیت صدای بالایی داشته باشد و نمی‌خواهید خود را درگیر میکروفون‌های گران قیمت‌تر کنید، میکروفون HyperX SoloCast گزینه مناسبی برای‌تان خواهد بود.

بهترین میکروفون ها برای استریم: میکروفون Rode NT-USB-Mini

بهترین میکروفون ها برای استریم
  • الگوی قطبی: کاردیوئید
  • اتصال: USB
  • Recording Sample Rate: 24 بیت 48 هزار هرتز
  • پاسخ فرکانسی: 20 تا 20 هزار هرتز
  • ویژگی‌ها: Zero-latency Monitoring | قابلیت کنترل صدا و Mute کردن
  • مزایا: صدای عالی | طراحی زیبا | نرم افزار کارآمد
  • معایب: نرم افزار فقط با NT Miniها کار می‌کند | عدم حذف صداهای پس‌زمینه
  • قیمت: ۳ میلیون تومان الی ۴ میلیون تومان (لینک)

میکروفون Rode NT-USB-Mini که محصولی با اندازه کوچک است، یکی از بهترین میکروفون ها برای استریم محسوب می‌شود. این محصول دارای هر چیزی است که از یک میکروفون حرفه‌ای انتظار دارید و با توجه به برچسب قیمتی‌اش، یک دستگاه مقرون به صرفه به حساب می‌آید. این میکروفون از نظر کیفیت صدایی که ارائه می‌دهد، یکی از برترین محصولات Rode به حساب می‌آید. علی‌رغم این که میکروفون Rode NT-USB-Mini صداهای اضافی محیط را جذب می‌کند، اما قادر به ارائه صدایی با کیفیت بسیار خوب است. شاید داشتن چنین مشخصاتی برای یک محصول 100 دلاری غیر قابل تصور باشد، اما Rode توانسته چنین محصول شگفت‌انگیزی را ارائه دهد. 

دیجیتال میکسر میکروفون Rode NT-USB-Mini که Rode Connect نام دارد، اجازه می‌دهد که تا چهار Mini (فقط Mini) را بتوانید به کامپیوترتان متصل کنید. این امر برای کسانی که به صورت چند نفره به ضبط پادکست می‌پردازند یا استریم می‌کنند، فوق‌العاده است. به لطف این میکروفون دیگر نیازی زمان زیادی را صرف تنظیم صدا کنید و به راحتی می‌توانید کارتان را انجام دهید.

استریم بازی Elden Ring | بهترین استریمرهای الدن رینگ چه کسانی هستند؟
بخوانید

میکروفون HyperX Quadcast S

بهترین میکروفون ها برای استریم
  • الگوی قطبی: کاردیوئید | دو طرفه | همه طرفه | استریو
  • اتصال: USB
  • Recording Sample Rate: 16 بیت 48 هزار هرتز
  • پاسخ فرکانسی: 20 تا 20 هزار هرتز
  • ویژگی‌ها: Built-in Shockmount
  • مزایا: استفاده از آن ساده است | دکمه Mute لمسی | Built-in Shockmount | نورپردازی RGB جذاب
  • معایب: RGB چیزی نیست که همه به دنبال آن باشند | قیمت بالا
  • قیمت: ۵ میلیون تومان الی ۱۰ میلیون تومان (لینک)

میکروفون HyperX Quadcast S یکی از بهترین میکروفون ها برای استریم و گیمرها است. استفاده از این محصول گیمر پسند بسیار ساده بوده و کیفیت صدای آن نیز بسیار خوب است. البته از حیث کیفیت می‌توان آن را معادل میکروفون Yeti X دانست؛ اما وجه تمایز آن‌ها در طراحی و ویژگی‌های‌شان است.

وجود دکمه Mute لمسی در بالای میکروفون HyperX Quadcast S یک مثال خوب در این بحث به حساب می‌آید. در اغلب میکروفون‌ها دکمه‌های مربوط به قطع صدا یا کارهای دیگر وقتی فشرده می‌شوند، صدای بلندی ایجاد می‌کنند؛ اما در میکروفون HyperX Quadcast S شاهد چنین چیزی نیستیم. این محصول قیمت نسبتا بالایی دارد که البته نمی‌توان آن را توجیه‌ناپذیر قلمداد کرد. در هر صورت اگر می‌خواهید محصولی تهیه کنید که ویژگی‌های خوبی داشته باشد و کیفیت صدای بالایی را ارائه دهد، باید به سراغ میکروفون HyperX Quadcast S بروید تا بتوانید استریم‌های باکیفیت‌تری را ارائه دهید.

بزرگترین وجه تمایز میکروفون HyperX Quadcast S و مدل سال قبل، مربوط به نورهای RGB و پویای آن است. در واقع در حین کار با این میکروفون به نظر می‌آید که در حال حرف زدن مقابل یک لامپ گدازه (Lava Lamp) هستید. اگر شیفته نورهای RGB نیستید، می‌توانید 20 دلار در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنید و به سراغ مدل دیگر بروید. یادتان نرود که این دو محصول از نظر کیفیت صدا توافق قابل توجهی ندارند.

استریم و بازی با چند مانیتور | آیا استفاده از دو مانیتور تجربه استریم و بازی را بهتر می‌کند؟
بخوانید

بهترین میکروفون ها برای استریم: میکروفون Elgato Wave 3

بهترین میکروفون ها برای استریم
  • الگوی قطبی: کاردیوئید
  • اتصال: USB
  • Recording Sample Rate: 24 بیت 96 هزار هرتز
  • پاسخ فرکانسی: 70 تا 20 هزار هرتز
  • ویژگی‌ها: Capacitive Mute | قابلیت کنترل صدا | Gain Control
  • مزایا: صدای واضح | میکسر دیجیتالی | نصب راحت
  • معایب: الگوی تک قطبی
  • قیمت: ۵ میلیون تومان الی ۸ میلیون تومان (لینک)

این محصول Elgato هدف‌اش جذب استریمرهایی است که می‌خواهند کیفیت صدای خود را در استریم‌های‌شان ارتقا دهند و دوست دارند سر و صدای اضافه را به حداقل برسانند. میکروفون Elgato Wave 3 یک محصول 96 هزار هرتزی است که صدای فوق‌العاده‌ای دارد و استفاده از آن راحت است. در نتیجه شما می‌توانید آن را به راحتی تقریبا روی هر میزی قرار دهید.

میکسر صدای دیجیتالی قابلیت پشتیبانی از 8 کانال صوتی را دارد و از خروجی OBS و Xsplit بهره‌مند است. در نتیجه این میکروفون به شما آزادی عمل بیشتری می‌دهد و بدون این که نیازی باشد که اطلاعاتی در سطح یک مهندس صدا داشته باشید، می‌توانید در استریم‌های‌تان حرفه‌ای ظاهر شوید. دکمه Capacitive Mute بسیار مفید است و تکنولوژی Clipguard نیز به صورت خودکار تنظیمات لازم را اعمال می‌کند.

البته کاردیوئید بودن میکروفون Elgato Wave 3 یکی از نقطه ضعف‌های‌اش به حساب می‌آید، چون موجب می‌شود این محصول را نتوان در هر شرایط مورد استفاده قرار داد. اما اگر به دنبال یک میکروفون ساده برای استریم می‌گردید که کار با آن دشوار نباشد، این مورد از لیست بهترین میکروفون ها برای استریم می‌تواند به دردتان بخورد.

میکروفون Razer Seiren Mini

بهترین میکروفون ها برای استریم
  • الگوی قطبی: سوپر-کاردیوئید
  • اتصال: USB
  • Recording Sample Rate: 16 بیت 48 هزار هرتز
  • پاسخ فرکانسی: 20 تا 20 هزار هرتز
  • ویژگی‌ها: سنسور Tap-to-Mute
  • مزایا: طراحی کپسولی شکل | صدای عالی | هرآنچه که نیاز دارید را با قیمت مناسب ارائه می‌دهد
  • معایب: برخی از ویژگی‌های حداقلی را هم ندارد
  • قیمت: 1 میلیون تومان الی 3 میلیون تومان (لینک)
او بی اس برای ویندوز ۱۰ | آموزش استفاده از او بی اس در ویندوز ۱۰
بخوانید

میکروفون Razer Seiren Mini در بین لیست بهترین میکروفون ها برای استریم، جزو مواردی به حساب می‌آید سخت افزارشان فوق‌العاده است. این محصول می‌تواند برای اکثر استریمرها گزینه مناسبی باشد. طراحی کپسولی شکل و تنوع رنگی‌اش آن را از سایر محصولات متمایز می‌کند. البته میکروفون Razer Seiren Mini بی‌نقص نیست و فاقد برخی از ویژگی‌های معمول در سایر محصولات است. اما ارائه صدای عالی موجب شده که اکثر افراد به سراغ آن بروند.

برخی افراد نمی‌توانند قبول کنند که محصولی دکمه Mute نداشته باشد. همچنین میکرو USB آن نیز کمی آزاردهنده است. اما به هر حال میکروفون Razer Seiren Mini را می‌توان انتخاب مناسبی برای استریمرها و پادکسترهایی دانست که در شروع کار خود هستند.

بهترین میکروفون ها برای استریم: میکروفون Epos B20

بهترین میکروفون ها برای استریم
  • الگوی قطبی: کاردیوئید | دو جهته | چند جهته | استریو
  • اتصال: USB
  • Recording Sample Rate: 24 بیت 48 هزار هرتز
  • پاسخ فرکانسی: 50 تا 20 هزار هرتز
  • ویژگی‌ها: نرم افزار گیمینگEPOS
  • مزایا: کنترل‌ها و Sidetone داخلی | صدای بسیار خوب | الگوهای قطبی مختلف
  • معایب: ارائه صدای خش خش ضعیف در پس‌زمینه | ضد شوک نبودن | بسیار گران

میکروفون جذاب EPOS مدل Epos B20 استایل بسیار شیکی دارد و می‌تواند انتخاب مناسبی برای استریمرها در نظر گرفته شود. این محصول با داشتن بدنه‌ای جذاب و براق، می‌تواند برای کسانی که به محصولات لاکچری علاقه دارند، گزینه قابل قبولی به حساب بیاید.

باید اشاره کنیم که میکروفون Epos B20 از نظر کیفیت صدا نیز مانند ظاهرش فوق‌العاده است. البته با توجه با قیمت 200 دلاری آن باید هم انتظار چنین امکاناتی را داشته باشید. شاید بتوان یکی از مهم‌ترین نقاط ضعف این محصول را ضد شوک نبودن‌اش در نظر گرفت. اما به هر حال می‌توان آن را در لیست بهترین میکروفون ها برای استریم جای داد.

استریم بازی Elden Ring | بهترین استریمرهای الدن رینگ چه کسانی هستند؟
بخوانید

باندل Focusrite Scarlett 2I2 Studio

بهترین میکروفون ها برای استریم
  • الگوی قطبی: کاردیوئید
  • اتصال: USB تایپ C
  • Recording Sample Rate: 24 بیت 192 هزار هرتز
  • پاسخ فرکانسی: 50 تا 20 هزار هرتز
  • ویژگی‌ها: Scarlett CM25 MkIII Microphone | رابط Scarlett Solo 3rd Gen | Scarlett HP60 MkIII
  • مزایا: کیفیت شگفت‌انگیز | دارای هر آنچه از یک XLR انتظار دارید | یک گزینه عالی برای استریم کردن | استفاده از آن ساده است
  • معایب: فاقد پایه میکروفون | هدفون نسبت به سایر محصولات این باندل ضعیف‌‌تر به نظر می‌رسد
  • قیمت: ۹ میلیون تومان الی ۱۳ میلیون تومان (لینک)

به باندل Scarlett Solo Studio 3rd Gen به عنوان یک گزینه عالی با قیمت زیر 300 دلار برای شروع کار نگاه کنید. این باندل شامل یک رابط Scarlett 2i2 3rd Gen، کندانسور CM25 MkIII، هدفون HP60 MkIII، یک کابل XLR و یک کابل مبدل Type-C to Type-A USB برای اتصال میکروفون به کامپیوتر است. در نتیجه به لطف این باندل شما هر آن چه برای شروع کار در حوزه استریمینگ یا پادکست نیاز خواهید داشت را دارید.

میکروفون‌های XLR با کیفیت صدای فوق‌العاده‌شان شناخته می‌شوند، اما برای استفاده به یک رابط USB مثل Solo Studio نیاز دارند که می‌تواند تا حدی خرج روی دست‌تان بگذارد. 280 دلار قیمت بسیار بالایی برای همه آن‌ها است. طراحی 2i2 به شما اجازه می‌دهد در یک رابط از 2 میکروفون استفاده کنید.

بهترین میکروفون ها برای استریم: میکروفون Shure SM7B

بهترین میکروفون ها برای استریم
  • الگوی قطبی: کاردیوئید
  • اتصال: XLR
  • پاسخ فرکانسی: 50 تا 20 هزار هرتز
  • ویژگی‌ها: دارای پاپ فیلتر
  • مزایا: حذف اکثر صداهای پس‌زمینه | دوام بالا | صدای باکیفیت
  • معایب: قیمت بالا | نیاز به کابل XLR، رابط صوتی یا میکسر و پایه
  • قیمت: ۱۵ میلیون تومان الی ۱۶ میلیون تومان (لینک)
استریمر معروف NICKMERCS خواستار زندانی شدن هکرهای بازی Apex Legends شد!
بخوانید

شرکت Shure یکی از شناخته شده‌ترین کمپانی‌هایی است که میکروفون‌های باکیفیتی تولید می‌کند. میکروفون Shure SM7B یک محصول حرفه‌ای برای کسانی است که می‌خواهند در استریم‌های‌شان صدای‌شان به بهترین شکل ممکن به گوش مخاطب برسد. بسیاری از استریمرهای معروف نظیر Shroud ،Tfue و Sodapoppin از این میکروفون استفاده می‌کنند. اگر بودجه زیادی برای خرید میکروفون دارید، این مورد از لیست بهترین میکروفون ها برای استریم گزینه مناسبی برای‌تان خواهد بود. همان‌طور که گفتیم افراد حرفه‌ای از این محصول استفاده می‌کنند و آن را می‌توان جزو باکیفیت‌ترین‌های بازار قلمداد کرد.

اگر پادکست‌هایی مثل Breakfast Club ،H3 یا Joe Rogan را دنبال کرده باشید، می‌دانید که این محصول در آن‌ها مورد استفاده قرار گرفته است. دلیل آن را هم می‌توان این دانست که در ابتدا میکروفون Shure SM7B صرفا به هدف استفاده در پادکست‌ها و برنامه‌های این چنینی ساخته شده بود. در واقع به لطف این میکروفون جزئی‌ترین صداها نیز به گوش مخاطب خواهد رسید. اگر از این محصول برای استریم استفاده کنید، ارائه بهترین صدای ممکن برای‌تان تضمین شده خواهد بود.

دلیل این که میکروفون Shure SM7B می‌توانند چنین صدایی را ارائه دهد این است که این محصول از پاپ فیلتر داخلی و قابلیت ضد شوک بودن بهره می‌برد. این موضوع موجب می‌شود که صداهای مکانیکی محیط و همچنین صدای نفس کشیدن از خروجی نهایی حذف شود. وقتی چنین صداهایی از نتیجه نهایی حذف شوند، صدای شما در بهترین حالت ممکن به گوش بینندگان خواهد رسید و در واقع همه از شنیدن صدای شفاف شما لذت خواهند برد. البته باید اشاره کنیم که این محصول از نوع کاردیوئید بوده و صدا صرفا از یک جهات به آن خواهد رسید. این جزئیات و قابلیت‌های ویژه موجب شده که ما میکروفون Shure SM7B را در لیست بهترین میکروفون ها برای استریم قرار دهیم.

استریم و بازی با چند مانیتور | آیا استفاده از دو مانیتور تجربه استریم و بازی را بهتر می‌کند؟
بخوانید

میکروفون Audio-Technica AT2020+

بهترین میکروفون ها برای استریم
  • الگوی قطبی: کاردیوئید
  • اتصال: XLR یا USB
  • پاسخ فرکانسی: 20 تا 20 هزار هرتز
  • ویژگی‌ها: دارای پاپ فیلتر
  • مزایا: قیمت منصفانه | دوام عالی | USB
  • معایب: فاقد کابل XLR | نسخه USB به یک پیش‌تقویت‌کننده (Pre-Amp) نیاز دارد (یک تقویت‌کننده که سیگنال‌های ضعیف میکروفون را به سیگنال‌ها قوی تبدیل می‌کند تا صداهای اضافی حذف شوند)
  • قیمت: ۳ میلیون تومان الی ۷ میلیون تومان (لینک)

میکروفون Audio-Technica AT2020 را می‌توان یکی از محبوب‌ترین محصولات در لیست بهترین میکروفون ها برای استریم دانست. این محصول ترکیبی است از قیمت خوب و کیفیت عالی که به همین دلیل هم ما آن را در لیست خود جای داده‌ایم. برخی از استریمرهای پرطرفدار نظیر Ninja ،Pokimane ،Yassuo و Dr. DisRespect از این میکروفون استفاده می‌کنند.

میکروفون Audio-Technica AT2020 تقریبا همه کاره است و برای هر کاری می‌توانید از آن استفاده کنید. اغلب از این محصول برای استریم استفاده می‌شود و در آن حیطه محصولی فوق‌العاده به حساب می‌آید، اما اگه به موزیک هم علاقه دارید، این میکروفون به دردتان خواهد خورد.

میکروفون Audio-Technica AT2020 به خوبی صداهای اضافی پس‌زمینه را حذف می‌کند و می‌تواند صدایی شفاف را ارائه دهد. این محصول در حال حاضر یکی از باکیفیت‌ترین، محبوب‌ترین و خوش‌قیمت‌ترین میکروفون‌های موجود در بازار است.

بهترین میکروفون ها برای استریم: میکروفون Blue Snowball iCE

بهترین میکروفون ها برای استریم
  • الگوی قطبی: کاردیوئید | دو جهته
  • اتصال: USB
  • پاسخ فرکانسی: 18 تا 40 هزار هرتز
  • Recording Sample Rate: 16 بیت 44.1 هزار هرتز
  • ویژگی‌ها: کندانسور | Pressure Gradient
  • مزایا: پایه محکم | اندازه کوچک و قابل قبول | ظاهر جالب | صدای عالی
  • معایب: فقط یک الگوی قطبی | در فاصله خیلی نزدیک یا دور خوب نیست
  • قیمت: ۲ میلیون تومان الی ۵ میلیون تومان (لینک)
همه چیز درباره فعالیت و استراتژی شبکه های اجتماعی برای استریمرها
بخوانید

میکروفون Blue Snowball iCE یکی از مقرون به صرفه‌ترین گزینه‌ها در لیست بهترین میکروفون ها برای استریم است. این محصول در بین میکروفون‌های زیر 100 دلاری بسیار محبوب است و یک محصول منحصر به فرد به حساب می‌آید.

این میکروفون برای کسانی که می‌خواهند استریم را آغاز کنند گزینه مناسبی است و می‌تواند کار کاربر را راه بیندازد. خوشبختانه به لطف میکروفون Blue Snowball iCE شما می‌توانید کیفیت صدای بالایی داشته باشید. به لطف قابلیت plug-and-play در این محصول، استفاده از آن بسیار ساده است.

پاسخ فرکانسی 18 تا 40 هزار هرتزی این میکروفون یک دامنه پاسخ فرکانسی مناسب را ارائه می‌دهد که از هر نظر مناسب است. شما این انتخاب را دارید که از الگوی قطبی کاردیوئید یا دو جهته یکی را انتخاب کنید. در نتیجه می‌توانید در هر زمان که دوست داشتید حالت مورد نظر را انتخاب کنید و از مزایای آن لذت ببرید.

میکروفون Audio Technica AT2005USB

بهترین میکروفون ها برای استریم
  • الگوی قطبی: کاردیوئید
  • اتصال: USB | XLR
  • پاسخ فرکانسی: 50 تا 50 هزار هرتز
  • Recording Sample Rate: 16 بیت 44.1 هزار هرتز
  • ویژگی‌ها: Pressure Gradient
  • مزایا: مقرون به صرفه | اتصال دو گانه USB و XLR | بادوام | پاسخ فرکانسی خوب
  • معایب: ویژگی‌های نه چندان زیاد
  • قیمت: ۴ میلیون تومان (لینک)

میکروفون Audio Technica AT2005USB در بین سری Audio Technica 2 از سایر مدل‌ها برای استریم مقرون به صرفه‌تر است. این محصول جوری طراحی شده که بتواند در هر زمینه پاسخ نیاز کاربر را بدهد. پس تفاوتی ندارد که خواننده هستید یا استریم و ضبط پادکست انجام می‌دهید، این میکروفون در هر شرایطی به دردتان می‌خورد.

او بی اس برای ویندوز ۱۰ | آموزش استفاده از او بی اس در ویندوز ۱۰
بخوانید

شاید اولین نکته‌ای که نظرتان را جلب کند این باشد که حق انتخاب بین USB و XLR را دارید. بسیاری از افراد دوست دارند از اتصال USB استفاده کنند، چون به لطف آن دیگر نیازی به تهیه یک رابط مجزا نخواهد بود. هرچند برخی نیز نظرشان بر این است که XLR به دلیل ارائه کیفیت بهتر، گزینه مناسب‌تری به حساب می‌آید. اما به طور کلی این به سلیقه خود شما بستگی دارد که کدام مورد را بیشتر می‌پسندید. میکروفون Audio Technica AT2005USB کاردیوئید است و صرفا صداها را از رو به رو دریافت می‌کند و از نظر حذف صداهای اضافی نسبت به مدل 2020 گزینه بهتری محسوب می‌شود.

پاسخ فرکانسی 50 تا 50 هزار هرتز از نظر ارائه جزئیات بهترین انتخاب نیست، اما از استفاده برای استریم بسیار مناسب بوده و کاملا نیازهای‌تان را برای ارتباط با طرفداران و بینندگان‌تان رفع می‌کند. همراه با این محصول یک سه پایه نیز در دسترس‌تان قرار می‌گیرد و وزن آن نیز تقریبا 200 گرم است.

گاهی جک هدفون برای ما اهمیت زیادی پیدا می‌کند، زیرا به شما اجازه می‌دهد در جریان استریم‌ها صدا را بررسی کنید. این امر به شما کمک می‌کند از این اطمینان حاصل کنید که مخاطبان همان‌طور که می‌خواهید صدا را می‌شنوند یا نه. به طور کلی باید گفت که این محصول نسبت به قیمتی که دارد یک میکروفون بسیار خوب است و می‌تواند حسابی شما را تحت تاثیر قرار دهد. از همین رو ما از آن در لیست بهترین میکروفون ها برای استریم یاد کرده‌ایم.

بهترین میکروفون ها برای استریم: میکروفون Electro-Voice RE20

بهترین میکروفون ها برای استریم
  • الگوی قطبی: کاردیوئید
  • اتصال: XLR
  • پاسخ فرکانسی: 18 تا 45 هزار هرتز
  • ویژگی‌ها: Variable D
  • مزایا: همه کاره بودن | کیفیت صدای درخشان
  • معایب: گران قیمت بودن
کنسول Lenovo Legion Go به‌طور رسمی رونمایی شد؛ دارای گیم‌پدهای جداشدنی و نمایشگر با رفرش‌ریت بالا
بخوانید

میکروفون Electro-Voice RE20 یک محصول بسیار خوب است که نمی‌توان آن را در لیست بهترین میکروفون ها برای استریم جای نداد. اگر دقت کرده باشید، بسیاری از پادکسترها از این میکروفون استفاده می‌کنند.

میکروفون Electro-Voice RE20 یک محصول بالارده برای ضبط پادکست به حساب می‌آید و می‌توان آن را یکی از مدل‌های خوب بازار برای استریم نیز در نظر گرفت. در واقع این برند در بازار بسیار معروف است و مدل‌های خوبی را تا به حال از آن دیده‌ایم. اگر مسابقات ورزشی را دنبال کنید، باید بدانید که اکثر گوینده‌ها و گزارشگران از این میکروفون برای کار خود استفاده می‌کنند. این محصول از نظر کیفیت صدا بسیار خوب است.

اولین ویژگی‌ای که میکروفون Electro-Voice RE20 را از سایر مدل‌های بازار متمایز می‌کند، Variable D است. این قابلیت موجب می‌شود که میکروفون تحت تاثیر اثر مجاورتی قرار نگیرد. بنابراین می‌توانید روی صندلی‌تان جا به جا شوید بدون این که مشکلی برای صدا به وجود بیاید. همچنین باید ذکر کنیم که این محصول یک دستگاه کاردیوئیدی مطلق است و صدا را تنها از یک طرف جذب می‌کند. وجود پاپ فیلتر و ضد شوک بودن نیز از دیگر ویژگی‌های مهم میکروفون Electro-Voice RE20 به حساب می‌آید.

باز هم باید تکرار کنیم که اگر به دنبال محصولی قدرتمند هستید، باید به سراغ این میکروفون بروید. میکروفون Electro-Voice RE20 با داشتن کیفیت صدای شگفت‌انگیز و ویژگی‌ها فوق‌العاده بدون شک یکی از بهترین میکروفون ها برای استریم است.

میکروفون Elgato Wave 1

بهترین میکروفون ها برای استریم
  • الگوی قطبی: کاردیوئید
  • اتصال: USB-C
  • پاسخ فرکانسی: 70 تا 20 هزار هرتز
  • Recording Sample Rate: 24 بیت 48 هزار هرتز
  • ویژگی‌ها: Variable D
  • مزایا: کیفیت صدا معادل Elgato Wave 1 | نرم افزار شگفت‌انگیز | ظاهر جذاب و خیره کننده | استفاده از آن راحت است
  • معایب: ارزش کارایی به قیمت پایین
  • قیمت: ۳ میلیون تومان الی ۶ میلیون تومان (لینک)
چی استریم کنیم؟ | پیشنهادها و ایده‌های استریم جدید
بخوانید

میکروفون Elgato Wave 1 شاید ویژگی‌های خاص میکروفون Elgato Wave 3 را نداشته باشد، اما از باقی جهات می‌توان آن را محصولی ارزشمند قلمداد کرد. این میکروفون درست مثل Elgato Wave 3 اندازه بزرگی دارد و می‌تواند به خوبی صداهای اضافی را حذف کند. حساسیت و وضوح صدای هر دو میکروفون شبیه به هم است.

جایی که میکروفون Elgato Wave 1 از مدل دیگر عقب می‌ماند، مربوط می‌شود به بی‌کیفیت بودن مبدل آنالوگ به دیجیتال آن است که سیگنال 24 بیت / 48 هزار هرتزی ارائه می‌دهد. اما با این حال باز هم می‌توان آن را یکی از بهترین میکروفون ها برای استریم به حساب آورد.

اما می‌توان گفت ناامیدکننده‌ترین مورد در این محصول چیزی نیست جز کم بودن ویژگی‌های خاص آن. این میکروفون علی‌رغم این که ویژگی‌های زیادی ندارد، قیمت بالایی را طلب می‌کند که این موضوع موجب کاهش ارزش قیمت به کارایی‌اش می‌شود.

بهترین میکروفون ها برای استریم: میکروفون Neat Bumblebee II

بهترین میکروفون ها برای استریم
  • الگوی قطبی: کاردیوئید
  • اتصال: USB-C
  • پاسخ فرکانسی: 20 تا 20 هزار هرتز
  • Recording Sample Rate: 24 بیت 96 هزار هرتز
  • ویژگی‌ها: Variable D
  • مزایا: صدای واضح | مقرون به صرفه | کیفیت سیگنال عالی
  • معایب: چراغ نشانگر Mute بسیار کوچک است

روی برگه شاید میکروفون Neat Bumblebee II مشابه باقی مدل‌های مجهز به USB-C باشد، اما باید بدانید که این محصول حاصل کار تیمی است که بیان‌گذار Blue بودند.

علی‌رغم این میراثی که میکروفون یدک می‌کشد، این محصول ویژگی‌های خاص خود را دارد. این میکروفون 100 دلاری از نظر حساسیت و وضوح صدا بسیار خوب بوده و خروجی قابل قبولی را ارائه می‌دهد. استریم کردن با میکروفون Neat Bumblebee II لذت‌بخش بوده و شنیده به صدای افراد به لطف آن جذاب خواهد بود. البته باید ذکر کنیم که کیفیت صدای این محصول در حد Blue نیست.

دلایلی که ممکن است در توییچ بن شوید
بخوانید

این میکروفون دکمه کنترل صدا دارد و دارای یک دکمه برای Mute کردن نیز هست. یک نشانگر LED قرمز رنگ روی آن می‌توانید ببینید که وضعیت Mute بودن را نشان می‌دهد. کوچک بودن این نشانگر باعث می‌شود که گاهی نتوانید آن را واضح ببینید.

میکروفون Neat Bumblebee II دارای طرح قطبی کاردیوئیدی است و فقط از یک سمت صدا را دریافت می‌کند. کیفیت سیگنال این محصول عالی است و مشخصات 24 بیت / 96 هزار هرتز را ارائه می‌دهد. این محصول را بدون شک می‌توان یکی از بهترین میکروفون ها برای استریم دانست. علاوه بر این، پادکسترها نیز می‌توانند تهیه آن را مد نظر قرار دهند.

میکروفون Roccat Torch

بهترین میکروفون ها برای استریم
  • الگوی قطبی: کاردیوئید | استریو
  • اتصال: USB
  • پاسخ فرکانسی: 20 تا 20 هزار هرتز
  • Recording Sample Rate: 24 بیت 48 هزار هرتز
  • ویژگی‌ها: Variable D
  • مزایا: ظاهر جذاب | کنترل ساده | حالت Whisper برای جلسات آخر شب
  • معایب: کابل اضافی عجیب | کیفیت ضبط معمولی است

میکروفون Roccat Torch از نظر کیفیت در بازار سرآمد نیست، اما به هر حال می‌تواند برای گیمرها و استریمرها گزینه مناسبی باشد. این محصول ظاهر جذابی داشته و کلیدهای کنترل مناسبی دارد. پاپ فیلتر داخلی آن نیز مناسب بوده و به بهتر شدن شرایط کمک می‌کند. در هر حال اگر از توییچ یا دیسکورد برای اجرا استفاده می‌کنید، می‌توانید روی میکروفون Roccat Torch حساب کنید. کنترل‌های DJ شکل داخلی آن نیز بسیار مفید هستند.  یکی از ویژگی‌های بسیار خوب این محصول وجود حالت Whisper است. در این حالت می‌توانید زمانی که سایر افراد خانواده خوابیده‌اند، به کار خود مشغول شوید. به هر حال Roccat Torch را نیز می‌توان یکی از بهترین میکروفون ها برای استریم در نظر گرفت.

استریم با ایکس باکس | آموزش نحوه استریم با کنسول‌های Xbox
بخوانید

بهترین میکروفون ها برای استریم: میکروفون Samson G-Track Pro

بهترین میکروفون ها برای استریم
  • الگوی قطبی: کاردیوئید | دو جهته | چند جهته
  • اتصال: USB
  • پاسخ فرکانسی: 50 تا 20 هزار هرتز
  • ویژگی‌ها: Zero-latency Monitoring | دکمه کنترل درجه بلندی صدا و Mute بودن
  • مزایا: کیفیت صدای فوق‌العاده | طراحی شیک | قابلیت‌های مفید رابط صوتی
  • معایب: تنظیم آن کمی چالش برانگیز است

میکروفون Samson G-Track Pro را به راحتی می‌توان در لیست بهترین میکروفون ها برای استریم و بازی کردن قرار داد. این محصول هم کیفیت صدای فوق‌العاده‌ای دارد و هم دارای ظاهر زیبایی است. همچنین باید اشاره کنیم که این میکروفون از سه حالت الگوی قطبی بهره می‌برد (کاردیوئید، دو جهته و چند جهته). این موضوع باعث می‌شود میکروفون Samson G-Track Pro گزینه انعطاف‌پذیری باشد و افراد می‌توانند از آن در موقعیت‌های مختلف استفاده کنند.

به لطف قابلیت‌های خوبی که این محصول دارد، می‌تواند از نظر کیفیت در سطح مدل‌ها گران قیمت‌تر ظاهر شود. هیچ کاربری از ضبط صدا با این میکروفون ناامید نخواهد شد.

شاید بتوان گفت که مهم‌ترین نکته قیمت منطقی میکروفون Samson G-Track Pro است. گرچه قیمت آن از برخی موارد این لیست بالاتر است، اما باید بگوییم که این محصول ارزش تک تک ریال‌هایی که خرج می‌کنید را دارد.

میکروفون Blue Yeti Nano

بهترین میکروفون ها برای استریم
  • الگوی قطبی: کاردیوئید | چند جهته
  • اتصال: USB
  • پاسخ فرکانسی: 20 تا 20 هزار هرتز
  • ویژگی‌ها: Zero-latency Monitoring | دکمه‌های کنترل بلندی صدا و Mute کردن | Sample Rate آن 48 هزار هرتز است
  • مزایا: طراحی شکیل | استفاده از آن راحت است | کاملا مقرون به صرفه
  • معایب: قابلیت شخصی‌سازی کمتری نسبت به سایر مدل‌های Yeti دارد
  • قیمت: ۴ میلیون تومان الی ۶ میلیون تومان (لینک)
ریج استریمرها | وقتی که استریمرها کنترل‌شان را از دست می‌دهد!
بخوانید

وقتی حرف از بهترین میکروفون ها برای استریم به میان می‌آید، اکثر افراد به یاد برند Blue می‌افتند. دلیل آن هم چیزی نیست جز کیفیت بالای محصولات این برند. میکروفون Blue Yeti Nano نیز که یکی از جدیدترین مدل‌های اقتصادی این برند است، می‌توانند شما را تحت تاثیر قرار دهد.

این محصول صدای بسیار خوبی ارائه می‌دهد و با وجود قیمت پایین‌اش می‌تواند استریمرها را راضی کند. این میکروفون اندازه کوچکی دارد و وزن آن نیز کم است (در واقع حدودا وزنی معادل نصف مدل اصلی Yeti دارد). در نتیجه آن را می‌توانید به راحتی به هر جا دوست دارید ببرید. راه اندازی آن نیز بسیار ساده بوده و زمان زیادی نخواهد گرفت. به لطف اتصال USB از نوع plug-and-play می‌توانید به سرعت کار خود را آغاز کنید.

البته باید به این نکته نیز اشاره کنیم که با خرید میکروفون Blue Yeti Nano از برخی ویژگی‌های مدل‌های گران قیمت‌تر محروم خواهید شد. اما با این وجود نیز می‌توان آن را یک محصول قابل قبول دانست که حتی از نظر الگوی قطبی دارای دو حالت کاردیوئیدی و همه جهته است.

بهترین میکروفون ها برای استریم: میکروفون Razer Seiren Pro V2

بهترین میکروفون ها برای استریم
  • الگوی قطبی: کاردیوئید
  • اتصال: USB
  • پاسخ فرکانسی: 20 تا 20 هزار هرتز
  • ویژگی‌ها: فیلتر High Pass | محدود کننده افزایش آنالوگ | میکروفون پویای 30 میلی متری
  • مزایا: طراحی ساده و شیک
  • معایب: بازتولید صدا در حد Yeti X نیست | نیاز به خرید Boom Arm تقریبا اجتناب ناپذیر است
  • قیمت: ۴ میلیون تومان الی ۸ میلیون تومان (لینک)

میکروفون Razer Seiren Pro V2 یک محصول چشم‌گیر است که ظاهر ساده و جذابی دارد و می‌توان به هر میز کاری زینت ببخشد. محصولات Seiren اگر چه بسیار باکفیت و جذاب هستند، اما از نظر بازتولید صدا از میکروفون‌های نظیر Blue Yeti یا Yeti X ضعیف‌تر هستند.

همه چیز درباره فعالیت و استراتژی شبکه های اجتماعی برای استریمرها
بخوانید

اگر در استریم تازه وارد هستید و نمی‌خواهید به سراغ محصولات گران قیمت بروید، می‌توانید این مورد از لیست بهترین میکروفون ها برای استریم را مد نظر قرار دهید. این محصول طراحی چشم‌نوازی دارد و استفاده از آن نیز ساده است.

میکروفون Razer Seiren Pro V2 از اتصال USB بهره می‌برد و می‌تواند صدای خوبی نیز ارائه دهد. قابل ذکر است که کلیدهای Mute و کنترل صدا نیز روی آن قرار دارد که می تواند برای مواقع مختلف به دردتان بخورد. در مجموع اگر محصولی خوب و جذاب می‌خواهید، پیشنهاد می‌کنیم میکروفون Razer Seiren Pro V2 را در نظر بگیرید.

میکروفون Blue Blackout Spark SL

بهترین میکروفون ها برای استریم
  • الگوی قطبی: کاردیوئید
  • اتصال: XLR
  • پاسخ فرکانسی: 20 تا 20 هزار هرتز
  • ویژگی‌ها: دیافراگم بزرگ | کندانسور کاردیوئیدی
  • مزایا: کیفیت صدای استودیویی | فیلتر Low Cut | چند کاره بودن
  • معایب: نیاز به رابط صوتی و فانتوم پاور

اکثر گیمرها Blue را با ارائه میکروفون‌های USB فوق‌العاده‌اش برای استریمرها می‌شناسند. اما این زیرمجموعه از Logitech محصولات حرفه‌ای‌تری نیز دارد که میکروفون Blue Blackout Spark SL یکی از آن‌ها است.

با توجه به شیوه اتصال این محصول، شما باید نسبت به یک میکروفون دارای اتصال USB هزینه بیشتری صرف کنید؛ زیرا برای این میکروفون شما به یک فانتوم پاور (و مشخصا یک رابط صوتی برای XLR) نیاز خواهید داشت. در واقع شما باید از یک رابط صوتی برای برقراری سیگنال بین میکروفون و کامپیوتر استفاده کنید.

به طور کلی باید بگوییم علی‌رغم این که میکروفون Blue Blackout Spark SL کیفیت فوق‌العاده‌ای ارائه می‌دهد، اما خرج زیادی هم روی دست‌تان خواهد گذاشت. اگر کارتان آن چنان حرفه‌ای نیست، بهتر است به سراغ این محصول نروید. زیرا به هر حال مخاطب‌تان چیزی بیشتر از آن چه باید بشنود را نخواهد شنید.

استریم و بازی با چند مانیتور | آیا استفاده از دو مانیتور تجربه استریم و بازی را بهتر می‌کند؟
بخوانید

در سوی دیگر اگر خواننده هستید یا می‌خواهید در حین مکالمات‌تان دقیق‌ترین و پرجزئیات‌ترین صداها را به گوش بیننده برسانید، این میکروفون برای شما ساخته شده است. بد نیست اشاره کنیم که فیلتر Low Cut یکی از مهم‌ترین قابلیت‌های میکروفون Blue Blackout Spark SL است و می‌تواند برای‌تان مفید واقع شود.

به طور کلی اگر بودجه برای‌تان مسئله نیست، این محصول هیچ نکته منفی خاصی ندارد. پس اگر در لیست بهترین میکروفون ها برای استریم به دنبال یک محصول فوق حرفه‌ای هستید، ما تهیه Blue Blackout Spark SL را به شما توصیه می‌کنیم.

بهترین میکروفون ها برای استریم: میکروفون Zalman ZM-Mic1

بهترین میکروفون ها برای استریم
  • الگوی قطبی: کاردیوئید
  • اتصال: جک 3.5 میلی متری
  • پاسخ فرکانسی: 100 تا 16 هزار هرتز
  • ویژگی‌ها: وزن کم
  • مزایا: بسیار ارزان | کیفیت آن نسبت به میکروفون اکثر هدست‌ها بهتر است
  • معایب: محدوده فرکانسی کم | عدم حذف صداها پس‌زمینه
  • قیمت: ۱ میلیون تومان (لینک)

بله، میکروفون Zalman ZM-Mic1 شگفت‌انگیزترین مورد در لیست بهترین میکروفون ها برای استریم نیست. اما بدون شک از میکروفون داخلی هدست‌تان بهتر است و می‌تواند با توجه به قیمت مناسب‌اش، انتخاب خوبی برای شروع کار باشد.

چه ویژگی‌هایی میکروفون Zalman ZM-Mic1 را خاص می‌کند؟ اول از همه این که این محصول برای تازه واردتان مناسب است و برق کمتری مصرف می‌کند. همچنین وزن کم آن به شما اجازه می‌دهد آن را در هر جایی که دوست داشتید متصل کنید. این محصول برای استریمرهایی مناسب است که دوست ندارند یک میکروفون بزرگ جلو صورت‌شان باشد و دائما مزاحم‌شان شود. علاوه بر این، کیفیت صدای میکروفون Zalman ZM-Mic1 با بسیاری از محصولات گران قیمت برابری می‌کند.

کنسول Lenovo Legion Go به‌طور رسمی رونمایی شد؛ دارای گیم‌پدهای جداشدنی و نمایشگر با رفرش‌ریت بالا
بخوانید

البته این محصول نمی‌تواند به خوبی صداهای پس‌زمینه را حذف کند، اما به هر حال می‌توان آن را گزینه‌ای قابل قبول دانست. در نتیجه اگر نمی‌خواهید پول زیادی خرج کنید و دوست دارید میکروفونی داشته باشید که بتوانید آن را به راحتی به لباس‌تان متصل کنید، Zalman ZM-Mic1 گزینه مناسبی برای شما است.

میکروفون Razer Seiren X

بهترین میکروفون ها برای استریم
  • الگوی قطبی: سوپر-کاردیوئید
  • اتصال: USB
  • پاسخ فرکانسی: 20 تا 20 هزار هرتز
  • ویژگی‌ها: پایه شوک داخلی | دکمه Mute | پورت Zero-latency 3.5mm Headphone Monitoring
  • مزایا: طراحی جذاب | قابل حمل | عملکرد کاردیوئدی عالی
  • معایب: فاقد الگوی قطبی دیگر | پخش سر و صدای کیبورد
  • قیمت: ۲ میلیون تومان الی ۴ میلیون تومان (لینک)

برخی از میکروفون‌ها فضای زیادی را اشغال می‌کنند، اما میکروفون Razer Seiren X اینگونه نیست. این محصول خیلی بزرگ‌تر از یک بطری کوچک نوشابه نیست و می‌توانید آن را بدون مشکل روی میز کارتان قرار دهید. این میکروفون برای کسانی که در توییچ استریم می‌کنند و می‌خواهند بینندگان هم‌زمان با گیم‌پلی تصویرشان را هم تماشا کنند، مناسب است.

همان‌طور که می‌توان از یک محصول ریزر انتظار داشت، این میکروفون ویژگی‌های خوبی دارد. اولین مورد پایه شوک آن است که جوری طراحی شده که لرزه‌ها را کاهش دهد. در واقع مثلا اگر ناگهان بدن‌تان به میز برخورد کرد، لرزه‌ها تاثیر زیادی روی میکروفون نخواهند گذاشت. مورد دوم الگوی قطبی سوپر-کاریوئیدی آن است. میکروفون Razer Seiren X می‌تواند به خوبی صداهای اضافی پس‌زمینه را حذف کند و کیفیت بهتری را ارائه دهد. اگر چه نمی‌توان این محصول را بی‌نقص دانست، اما به هر حال گزینه بسیار خوبی محسوب می‌شود.

دلایلی که ممکن است در توییچ بن شوید
بخوانید

در نهایت نیز باید خاطر نشان کنیم که میکروفون Razer Seiren X از نظر قیمت به کارایی محصولی کاملا مناسب است. در حال حاضر مدل‌های گران قیمت‌تری مثل Seiren Elite یا Seiren Emote نیز وجود دارند، اما پیشنهاد ما خرید Seiren X است.

بهترین میکروفون ها برای استریم: میکروفون AverMedia Live Streamer Mic 330

بهترین میکروفون ها برای استریم
  • الگوی قطبی: کاردیوئید
  • اتصال: XLR
  • پاسخ فرکانسی: 50 تا 18 هزار هرتز
  • ویژگی‌ها: کیفیت در حد استودیو | بدنه تمام فلزی | پاپ فیلتر داخلی
  • مزایا: بادوام | تاخیر کم
  • معایب: نیاز به رابط صوتی و Boom Arm

چرا با این که میکروفون‌های XLR بهترین کیفیت را در استریم و پادکست ارائه می‌دهند، همه افراد به سراغ‌شان نمی‌روند؟ همان‌طور که چند بار در مقاله بهترین میکروفون ها برای استریم اشاره کردیم، دلیل این امر احتمالا این است که کاربران مجبورند در کنار آن یک رابط صوتی نیز تهیه کنند. برند Blue با ارائه محصولات USB که اتصال راحتی دارند، تقریبا بازار را قبضه کرده است. با این وجود جالب است که برخی از شرکت‌ها هنوز به سراغ ساخت مواردی نظیر میکروفون Avermedia Live Streamer Mic 330 می‌روند.

اگر می‌خواهید پول‌تان را برای رابط صوتی، Boom Arm یا پایه نیز صرف کنید، این میکروفون می‌تواند انتخاب خوبی برای‌تان باشد، زیرا کیفیت کم‌نظیری را ارائه می‌دهد. این محصول دارای قابلیت Mute کردن است و بدنه‌ای تمام فلزی دارد. همچنین داشتن پاپ فیلتر داخلی از دیگر ویژگی‌های آن به حساب می‌آید. با این حال باید بدانید که عموم استریمرها میکروفون‌هایی با اتصال USB را گزینه مناسب‌تری می‌دانند، زیرا کار با آن ساده‌تر است و نیازی به خرج اضافه نیست. گرچه اگر محصولی فوق حرفه‌ای با تاخیر بسیار کم می‌خواهید Avermedia Live Streamer Mic 330 انتخاب خوبی خواهد بود.

استریم با ایکس باکس | آموزش نحوه استریم با کنسول‌های Xbox
بخوانید

میکروفون JLab Talk

بهترین میکروفون ها برای استریم
  • الگوی قطبی: کاردیوئید | دو جهته | چند جهته | استریو
  • اتصال: USB
  • مزایا: صدا خوب | ارزان | پایه قابل تنظیم
  • معایب: عدم حذف صداهای پس‌زمینه | حالت دو جهته عملکرد خوبی ندارد

وقتی می‌گوییم JLab Talk نسخه ارزان‌تر Blue Yeti است، منظورمان این نیست که کیفیت خیلی پایین‌تری نیز دارد. میکروفون JLab Talk محصولی زیبا با اتصال USB است که شما را به یاد Yeti می‌اندازد. اما باید بدانید که آن‌ها از نظر ویژگی‌های مثبت بیشتر به هم شباهت دارند. این محصول به شما صدای خوبی ارائه می‌دهد. بنابراین اگر در استریم‌های‌تان خیلی روی صدا حساس هستید، این میکروفون برای‌تان گزینه مناسبی خواهد بود.

میکروفون JLab Talk دارای چراغ نشانگر بوده و از جک 3.5 میلی متری برای بررسی میکروفون بهره‌مند است.  همچنین سه پایه آن را می‌توانید به راحتی تنظیم کنید. این مورد از لیست بهترین میکروفون ها برای استریم نیز با یک Boom Arm خوب گزینه بهتری خواهد شد.

بهترین میکروفون ها برای استریم: میکروفون Movo UM700

بهترین میکروفون ها برای استریم
  • الگوی قطبی: کاردیوئید | دو جهته | چند جهته | استریو
  • اتصال: USB
  • مزایا: کیفیت ساخت خوب | استفاده از آن راحت است | کیفیت صدای قابل قبول
  • معایب: حساس به لرزه و ضربه | JLab Talk و Blue Yeti انتخاب‌های بهتری هستند

میکروفون Movo UM700 را می‌توان محصولی دانست که کیفیت خوبی ارائه می‌دهد، اما در حد JLab Talk و Blue Yeti نیست. این محصول کیفیت ساخت خوبی دارد و قیمت‌اش هم پایین است که همین دو موضوع آن را به انتخاب معقولی تبدیل می‌کند. علی‌رغم هزینه پایینی که پرداخت می‌کنید، می‌توانید از حالت‌های الگوی قطبی کاردیوئید، دو جهته، چند جهته و استریو بهره ببرید.

چی استریم کنیم؟ | پیشنهادها و ایده‌های استریم جدید
بخوانید

البته همان‌طور که گفتیم کیفیت صدا در سطح Yeti نیست و اگر می‌خواهید کمی حرفه‌ای‌تر به نظر برسید باید به سراغ برند Blue بروید. اما با این حال میکروفون Movo UM700 صدای واضحی ارائه می‌دهد و می‌تواند برای تازه‌کارها مناسب باشد. در نتیجه نمی‌توانستیم آن را در لیست بهترین میکروفون ها برای استریم قرار ندهیم.

این بود لیست بهترین میکروفون ها برای استریم. نظر شما درباره محصولات معرفی شده در این لیست چیست؟ فکر می‌کنید چه محصولی در مقاله ما از قلم افتاده است؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محافظت شده توسط الگریتم کپچا *Captcha Plus loading...

دکمه بازگشت به بالا