اختصاصی لیویتواستریمرشواسلایدشوپیشنهاد سردبیر

استریم و هوش مصنوعی : AI در صنعت استریم و بازی چه تحولاتی ایجاد خواهد کرد

علم هوش مصنوعی با سرعت توقف‌ناپذیری به سمت جلو حرکت می‌کند و به زودی صنعت بازی و استریمینگ را تحت تاثیر قرار خواهد داد. این مقاله بسیاری از جنبه‌های مثبت حضور هوش مصنوعی در سرویس‌های استریم را بررسی می‌کند. ما نگاهی دقیق‌تر به الگوریتم‌ها، مزایا و چالش‌های خاص استفاده از این تکنولوژی خواهیم داشت. هدف ما ارائه نمونه‌های واقعی از پلتفرم‌های تاسیس شده‌ای است که از هوش مصنوعی برای رسیدن به منافع خود استفاده می‌کنند. در نهایت، ما در مورد اینکه چگونه هوش مصنوعی می‌تواند آینده صنعت بازی و استریم را تحت تاثیر قرار دهد، بحث خواهیم کرد. در ادامه با کنکاو در دنیای استریم و هوش مصنوعی همراه ما باشید.

هوش مصنوعی بسیاری از صنایع را متحول کرده است و صنعت سرگرمی نیز از این قاعده مستثنی نیست. در سال‌های اخیر، بسیاری از ارائه‌ دهندگان این سرویس‌ها تصمیم گرفتند روی تکنولوژی هوش مصنوعی شرط‌بندی کنند تا پلتفرم خود را ارتقا دهند. محبوبیت آن‌ها به لطف ویژگی‌های شخصی‌سازی‌ شده، ایجاد و توزیع محتوای کارآمد و همچنین تجزیه و تحلیل داده‌های پیشرفته، بیشتر از قبل شده است.

سرویس‌هایی مانند Netflix ،Hulu ،Spotify ،YouTube ،TikTok و بسیاری از خدمات دیگر، همگی از الگوریتم‌های هوش مصنوعی برای رسیدن به اهداف متعدد استفاده می‌کنند. آن‌ها تاریخچه تماشای افراد، ترجیحات و رفتارهای آن‌ها را مطالعه می‌کنند تا تجربیات دلپذیر و دلخواه آن‌ها را ارائه دهند. در اینجا، صحبت از الگوریتم Recommendation در پلتفرم‌های مذکور است. علاوه بر این، این فناوری به سازندگان کمک می‌کند تا فیلم‌ها و سریال‌های خود را تبلیغ کنند، کاربران را در پلتفرم خود نگه دارند و درآمد شرکت را افزایش دهند. ارائه‌دهندگان دیگر، راه‌حل‌های مبتنی بر هوش مصنوعی (به عنوان مثال، خدمات ابری) را برای ارائه محتوایی با کیفیت، اجرا می‌کنند.

پس‌زمینه ارائه خدمات استریم با استفاده از هوش مصنوعی:

به گفته مدیر فرنچایز World of Warcraft، این بازی از هوش مصنوعی استفاده نمی‌کند
بخوانید

قبل از اینکه عمیق‌تر به وضعیت امروزی صنعت استریم و هوش مصنوعی بپردازیم، باید در مورد چگونگی شروع همه چیز و اینکه چرا حتی این تکنولوژی برای تجارت سرگرمی به چیزی جالب تبدیل شد، صحبت کنیم. دگرگونی صنعت دیجیتال در دهه‌های 1950 و 1960، زمانی که اولین آثار هنری توسط رایانه‌ها شکل گرفت، آغاز شد. تکامل هوش مصنوعی در طول سال‌ها، بر تمام صنایع درگیر تاثیر گذاشت. حالا از این تکنولوژی و دانش به‌طور منظم برای فعالیت‌های متعدد استفاده می‌شود و کسب‌ و کارها را به شکلی حیاتی تغییر داده است.

پیشرفت تکنولوژیک الگوریتم‌های هوش مصنوعی، توسعه سیستم‌های پیچیده‌تر را به بخش سرگرمی اختصاص داد و موجب تکامل سرویس‌های استریم شد. هوش مصنوعی به یک جزء حیاتی از چنین پلتفرم‌هایی تبدیل شد و بسیاری از ویژگی‌های مفید و کاربردی را در اختیار شرکت‌ها و مشتریان آن‌ها قرار داد.

یادگیری زبان ماشین‌ها، پردازش زبان طبیعی، دانش کامپیوتر و سایر بخش‌های هوش مصنوعی، در حال حاضر نحوه عملکرد سرویس‌ها و پلتفرم‌های استریم را تغییر می‌دهد. مانند هر شرکت مدرن دیگری، آن‌ها باید به حجم وسیعی از داده‌ها برای تجزیه و تحلیل تکیه کنند. علاوه بر این، آن‌ها باید به صورت Real-time و واقعی به کاربران خود پاسخ دهند. در ادامه روش‌ها و فناوری‌های هوش مصنوعی در حوزه استریم را بررسی می‌کنیم.

استریم و هوش مصنوعی | AI در صنعت استریم و بازی

خدمات استریم مبتنی بر هوش مصنوعی چگونه کار می‌کنند؟

سرویس استریم، پلتفرمی است که به کاربران این امکان را می‌دهد تا از انواع مختلفی از محتوا مانند فیلم، سریال، موسیقی و سایر اشکال رسانه، بدون دانلود مستقیم استفاده کنند. عامل مهمی که چنین سیستمی را از دیگر سیستم‌ها متمایز می‌کند، این است که به اتصال دائمی اینترنت نیاز دارد، اما کاربر مجبور نیست چیزی دانلود کند. آن‌ها به محتوای انتخابی خود دسترسی فوری و بی‌درنگ دارند و می‌توانند بلافاصله آن‌ها را تماشا کنند یا گوش دهند.

حل مشکل لگ در OBS | چگونه این مشکل را حل کنیم؟
بخوانید

برنامه‌ها و وب‌سایت‌های پخش زنده، جایگزین رویکردهای سنتی مانند تلویزیون کابلی، اجاره دی‌وی‌دی، خرید سی‌دی و غیره شده‌اند. محبوبیت آن‌ها به دلیل عوامل زیادی از جمله دسترسی بر اساس تقاضا، تبلیغات کمتر، هزینه‌های کمتر و محتوای منحصر به فرد است. در حال حاضر، اکثر پلتفرم‌های شناخته شده از هوش مصنوعی برای ارائه بهترین تجربه به مخاطبان خود استفاده می‌کنند.

الگوریتم‌های هوش مصنوعی که توسط سرویس های استریم مورد استفاده قرار می‌گیرند

پلتفرم‌های پخش زنده اغلب از علم ماشین‌ها به عنوان الگوریتم اولیه هوش مصنوعی برای تجزیه و تحلیل داده‌ها استفاده می‌کنند؛ به این دلیل که راه‌حل‌های ML برای یادگیری مجموعه داده‌های بزرگ، شناسایی الگوها و پیش‌بینی در مورد بسیاری از متغیرها مانند ترجیحات آینده کاربران، مدل‌های کسب‌ و کار مورد نیاز و ارائه پیشنهادات، آموزش دیده‌اند. نتفلیکس از چندین الگوریتم یادگیری ماشین استفاده می‌کند که وظیفه ارزیابی بررسی‌ها، عبارات جستجو، شباهت‌ محتوا و بسیاری از متغیرهای دیگر را بر عهده دارند. سپس، آن‌ها پیشنهادات شخصی خود را به کاربران ارائه می‌دهند.

یکی دیگر از رویکردهای رایج، استفاده از پردازش زبان طبیعی است. Disney+ یک مثال برجسته در این زمینه است. آ‌ن‌ها از الگوریتم‌های NLP برای ارائه پیشنهادات استفاده می‌کنند. برای انجام این کار، الگوریتم مربوطه سعی می‌کند که نه تنها عبارات جستجو شده توسط کاربران را تجزیه و تحلیل کند، بلکه قصد احساسی پشت آ‌ن‌ها را نیز درک می کند.

بسیاری از ارائه‌دهندگان از ترکیبی از چندین الگوریتم و کار انسانی برای ارائه پیشنهادات جالب، اما آشنا استفاده می‌کنند. این مورد معمولا ناشی از استراتژی‌های تجاری است که حول جنبه‌های اجتماعی آن رسانه‌ها متمرکز شده‌ است. HBO Max و Spotify بر اساس این رویکرد عمل می‌کنند. به این ترتیب، جستجوی هزاران گزینه و یافتن محتوایی که واقعا با ترجیحات مخاطبان مطابقت دارند، برای هر کاربر آسان‌تر می‌شود.

مصاحبه با FearZZan | از بازی کردن تا استریم و بازی‌سازی
بخوانید

ویژن کامپیوتری نیز می‌تواند برای سرویس‌ها و پلتفرم‌های استریم مفید باشد. یک پلتفرم استریمینگ مستقر در هند با نام Voot، با استفاده از این تکنولوژی، استراتژی‌های تبلیغاتی و تولید محتوا خود را اجرا می‌کند.

همه موارد ذکر شده در بالا نشان می‌دهد که چگونه هوش مصنوعی می‌تواند تجربه مشتریان را بهبود بخشد و به برندها کمک کند. محبوب‌ترین الگوریتم هوش مصنوعی مورد استفاده، دانش یادگیری ماشین است، زیرا همه ابزارها را برای فرآیند مصرفی بهتر، فراهم می‌کند. با این حال، الگوریتم‌های دیگر نیز ثابت می‌کنند که می‌توانند ارزش‌های خاصی برای سازندگان داشته باشند. اکنون زمان آن رسیده است که نحوه همه‌گیر شدن هوش مصنوعی در صنعت بازی‌ را تحلیل کنیم.

استریم و هوش مصنوعی | AI در صنعت استریم و بازی

استفاده از هوش مصنوعی در ساخت بازی

هوش مصنوعی در صنعت بازی به معنای ساخت آثاری پاسخگو، سازگار و چالش برانگیز به کمک هوش مصنوعی است. استفاده از هوش مصنوعی در ساخت بازی، ریشه‌ای دیرینه دارد؛ اما پتانسیل واقعی آن در صنعت استریمینگ تازه نمایان شده است. پلتفرم‌هایی مانند Twitch و YouTube Gaming از محبوب‌ترین پلتفرم‌های موجود برای استریم کردن بازی‌ها هستند که اغلب با حمایت گیمرهای حرفه‌ای همراهند. این پلتفرم‌ها از الگوریتم‌های مختلفی برای شناسایی خودکار و سانسور محتوای نامناسب مانند توهین، استفاده می‌کنند.

همچنین از هوش مصنوعی برای خلق شخصیت‌های واقعی‌تر در بازی‌های ویدیویی استفاده می‌شود. کاراکترهایی که توسط هوش مصنوعی قدرت می‌گیرند، می‌توانند به اقدامات و انتخاب‌های بازیکن واکنش‌های واقعی نشان دهند و تجربه واقع گرایانه‌تری را ارائه کنند. در آینده، می‌توان از هوش مصنوعی برای ساخت جهان‌های مجازی که توسط NPC‌های هوشمند پر شده‌اند، استفاده کرد.

اضافه شدن قابلیت ایجاد نظرسنجی و اتصال دیسکورد به حساب کاربری در کنار دیگر قابلیت‌ها در لیویتو
بخوانید

استریم بازی‌های ویدیویی، فرآیندی برای تجربه یک بازی از راه دور روی دستگاه دیگری است. از همان روزهای اولیه صنعت بازی، استریم به اشکال مختلفی وجود داشته است، اما اخیرا با ظهور پلتفرم‌های قدرتمندی مانند Twitch و YouTube Gaming، محبوبیت آن دو چندان شده است. استریم بازی‌های ویدیویی به کمک هوش مصنوعی، نوید انقلابی در صنعت را می‌دهد. استفاده از هوش مصنوعی برای تجزیه و تحلیل یک استریم، می‌تواند ویژگی‌های تعاملی جدیدی را در اختیار بینندگان قرار دهد؛ امکاناتی که قبلا غیرممکن بودند. در ادامه چند نمونه از اهمیت هوش مصنوعی در صنعت بازی‌های ویدیویی آورده شده است:

NPCها: NPCها یا کاراکترهای فرعی، مخلوقاتی هستند که بیشترین استفاده از هوش مصنوعی را دارند. این شخصیت‌ها به قدری هوشمندانه عمل می‌کنند که گویی توسط یک بازیکن واقعی کنترل می‌شوند. آن‌ها بر اساس الگوریتم‌ها و موتورهایی رفتار می‌کنند که از هوش مصنوعی بهره می‌برند.

مسیریابی: به معنای رسیدن از نقطه‌ای به نقطه دیگر است. کل طراحی محیط یک بازی، یکی از مهم‌ترین بخش‌های مسیریابی است. هوش مصنوعی بازی می‌تواند دنیای بازی را مطابق با حرکات شما تغییر دهد. با در نظر گرفتن حرکات، سبک بازی، تصمیمات درون بازی، ظاهر و تکنیک‌های شما، هوش مصنوعی می‌تواند منظره را بر این اساس ایجاد کند.

تصمیم‌گیری: هوش مصنوعی اجازه می‌دهد که تصمیمات شما تاثیر بیشتری بر گیم‌پلی و داستان بازی داشته باشد. این امکان وجود دارد که با تصمیمات خود، کل دنیای بازی را دستخوش تغییر کنید. به عنوان مثال، در Red Dead Redemption 2، رفتار NPC‌ها و تعامل آن‌ها با شما تحت تاثیر متغیرهایی مانند لکه‌های خون روی لباس یا نوع کلاهی است که بر سر دارید.

تجزیه و تحلیل داده‌ها: یک طراح یا استودیو بازی می‌تواند از هوش مصنوعی برای تجزیه و تحلیل رفتار بازیکنان استفاده کند تا درک بهتری از نحوه بازی مردم، آنچه بیشتر دوست دارند و چرا تجربه خود را متوقف می‌کنند، به دست آورند. در نتیجه، توسعه‌دهندگان می‌توانند فرصت‌های کسب درآمد را شناسایی کرده یا گیم‌پلی پروژه‌های آینده خود را بهبود ببخشند.

کوچ استریمرهای مطرح از توییچ به پلتفرم تازه‌تاسیس Kick
بخوانید

تولید محتوا: با استفاده از هوش مصنوعی می‌توان بازی‌هایی با محتوای جدید، داستان‌های تعاملی، محیط‌های متنوع، مراحل جذاب و حتی موسیقی‌های شنیدنی ایجاد کرد.

مدل‌سازی تجربه گیمر: با استفاده از هوش مصنوعی، می‌توان یک بازی را بر اساس توانایی و وضعیت عاطفی بازیکن، برای او طراحی کرد. هوش مصنوعی در بازی همچنین می‌تواند بسته به توانایی بازیکن، درجه سختی عنوان مذکور را تغییر دهد.

فواید استفاده از هوش مصنوعی در استریم بازی

ورود هوش مصنوعی به صنعت بازی، علاوه بر تحت تاثیر قرار دادن ساخت بازی‌ها، پلتفرم‌های استریمینگ را نیز تغییر می‌دهد. تصور کنید یک استریمر بتواند با کمک هوش مصنوعی، محتوای مورد علاقه طرفداران خود را پیدا کند و آن‌ها را بسازد. هوش مصنوعی می‌تواند علاوه بر ارائه پیشنهادات مفید به تولیدکننده محتوا، در تولید محتویات مذکور نیست به استریمر یاری برساند. به عنوان مثال، سریالی با عنوان Nothing forever در حال پخش از پلتفرم Twitch است. تمام جزئیات و محتوای این سریال از جمله دیالوگ‌ها، داستان، روایت و صداگذاری با استفاده از هوش مصنوعی ساخته می‌شود. جالب است بدانید که این سریال به هیچ وجه به پایان نمی‌رسد.

ما هنوز در نقطه میانی پیشرفت هوش مصنوعی در صنعت دیحیتال هستیم، اما همین الان این تکنولوژی می‌تواند با استفاده از توانایی‌های خود، محتوای سرگرمی تولید کند. پیشرفت هوش مصنوعی حتی می‌تواند در زمینه کنترل رفتار کاربران نیز تاثیر مثبت بگذارد. تصور کنید که دیگر نیازی نباشد یک استریمر به طور دائم مواظب چت خود باشد؛ هوش مصنوعی می‌تواند با تحلیل احساسات دریافتی از متن یک کاربر، اقدامات لازم را انجام دهد.

استریم و هوش مصنوعی | AI در صنعت استریم و بازی

هوش مصنوعی همچنین توانایی کنترل کیفیت استریم را دارد. این تکنولوژی می‌تواند با بررسی اتصال اینترنت و قدرت سخت افزار شما، تنظیمات لازم در OBS و سایر برنامه‌های مشابه را اعمال کند و بدین وسیله، از قطعی دائمی یا موقتی استریم جلوگیری کند.

نحوه ساختن بنر زیر استریم : آموزش ساخت پنل و بنر زیر استریم
بخوانید

نتیجه‌گیری

به لطف هوش مصنوعی، بسیاری از مشکلاتی که در دوره اولیه خدمات استریم رخ داده بود، اکنون برطرف شده است. پلتفرم‌ها باید مشتری‌محور باشند و بر ارائه تجربیات شخصی متمرکز شوند تا بینندگان خود را حفظ کنند. هوش مصنوعی ابزار اصلی آن‌ها برای دستیابی به این هدف است. در سال های آینده، اهمیت هوش مصنوعی قطعا افزایش خواهد یافت. این تکنولوژی قرار است کل صنعت استریم را حتی برای مصرف‌کنندگان، سهامداران و شرکت‌ها، بهتر کند.

ما بسیار هیجان زده هستیم که ببینیم در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد. همانطور که ChatGPT نشان داد، مردم مایل به همکاری با هوش مصنوعی هستند و از آن استقبال می‌کنند. ما می‌خواهیم رایانه‌ها به ما کمک کنند تا زمان خود را برای انجام کارهایی که دوست داریم، آزاد کنیم.

برای خواندن آخرین مطالب استریم همراه مجله لیویتو باشید.

همچنین فراموش نکنید که برای استریم کردن یا تماشای استریم باکیفیت با اینترنت نیم‌بها می‌توانید از لیویتو استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محافظت شده توسط الگریتم کپچا *Captcha Plus loading...

دکمه بازگشت به بالا