اختصاصی لیویتواستریمرشواسلایدشو

راه‌های درآمد استریمر چه چیزهایی هستند؟ فهرست همه روش‌های درآمد استریمر

استریمینگ یکی از پدیده‌هایی است که در سال‌های اخیر سر و صدا زیادی به راه انداخته و روی دنیای دیجیتال تاثیرات فراوانی گذاشته است. در حال حاضر افراد زیادی از این راه کسب درآمد می‌کنند. اگر می‌خواهید راه‌های کسب درآمد استریمر ها را بدانید، این مقاله را مطالعه کنید. بنابراین در ادامه با لیویتو همراه باشید.

پیش از هر چیز باید بگوییم که کسب درآمد از طریق استریم کردن خیلی هم ساده نیست و باید صبر و تحمل زیادی داشته باشید و حسابی انرژی‌تان را روی کارتان بگذارید. افرادی که از طریق استریمینگ به ثروت زیادی می‌رسد و پول فراوانی کسب می‌کنند، بسیار کم هستند و افراد زیادی را نمی‌توان یافت که از این راه وضعیت مالی فوق‌العاده‌ای داشته باشند. برای مثال باید بگوییم که در پلتفرمی مثل توییچ، 53 درصد کل بازدیدها به 1000 کانال برتر این سایت مربوط می‌شوند و باید بدانید که بالغ بر 2 میلیون کانال مختلف روی این پلتفرم وجود دارد. اما با این حال می‌توان تلاش کرد و با کوشش به درآمدهای خوب رسید.

بد نیست پیش از هر چیز یک تعریف از مفهوم استریم ارائه دهیم. استریمینگ تا حدی مشابه تماشای برنامه‌های زنده تلویزیون است. شما در این فضا می‌توانید ویدیو ساخته و آن را با سایر کاربران به اشتراک بگذارید. هر فرد می‌تواند این کار را با ابزاری نظیر گوشی موبایل، کامپیوتر، تبلت یا … انجام دهد.

پلتفرم‌های مختلفی برای استریم کردن وجود دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به اینستاگرام، فیسبوک، توییچ و یوتیوب اشاره کرد که به لطف آن‌ها می‌توانید ارتباط ویدیویی زنده با سایر مخاطب‌ها برقرار کنید. در استریم کردن خبری از ویرایش ویدیو و تغییرات دیگر نیست و همان‌طور که گفتیم مخاطب‌ها دقیقا آن چه برای شما اتفاق می‌افتد را در نمایشگرشان می‌بینند. استریم می‌تواند در زمینه‌های مختلفی باشد. از جمله آن‌ها می‌توان به استریم بازی‌های ویدیویی که بسیار رایج است اشاره کرد. همچنین شما می‌توانید در استریم‌تان به گفتگو در زمینه‌های مختلف بپردازید، تجارب خود را در اختیار دیگر کاربران قرار دهید یا به آموزش مباحثی که در آن تخصص دارید، مشغول شوید. اگر می‌خواهید این کار را شروع کنید، پیشنهاد می‌کنیم به سراغ مقاله «چگونه استریم کردن را شروع کنیم؟» بروید و از اطلاعات موجود در این مطلب استفاده کنید.

چه‌طور با PS4 استریم کنیم؟ راهنمای نحوه استریم با PS4
بخوانید

شاید برای‌تان این سوال به وجود بیاید که درآمد استریمر ها چقدر است. این مقدار کاملا به میزان تلاشی که هر فرد برای کارش صرف می‌کند، بستگی دارد و نمی‌توان یک مقدار مشخص را به عنوان درآمد مطلق در این حوزه اعلام کرد. آمارها نشان می‌دهد استریمرها به طور متوسط با صرف 40 ساعت در هر هفته، می‌توانند ماهیانه درآمدی بین 3 تا 5 هزار دلار داشته باشند. با این حال باز هم تاکید می‌کنیم این میزان به فاکتورهای زیادی بستگی دارد.

اما چطور می‌توان از این راه به کسب درآمد رسید؟ ما در ادامه راه‌هایی را به شما معرفی می‌کنیم که از طریق آن‌ها می‌توانید درآمد قابل قبولی را به دست آورید. حتی می‌توانید استریمینگ را پس از مدتی به شغل اصلی‌تان تبدیل کنید. پس ادامه این مقاله را از دست ندهید.

دونیت از طرف کاربران

اگر می‌خواهید بدانید که مسیرتان درست پیش می‌رود یا نه، باید صبر کنید تا برای اولین بار دونیت (Donate) شوید. این که ببینید کسی در جای دیگری حضور دارد و آن قدر کارتان برای‌اش ارزشمند است که برای‌تان مبلغی را واریز می‌کند، بسیار خوشحال‌کننده خواهد بود.

اکثر سایت‌ها و پلتفرم‌های استریمینگ به شما اجازه می‌دهد که از طریق دونیت شدن درآمد داشته باشید. کسانی که در یوتیوب به فعالیت مشغول هستند، می‌توانند از طریق Super Chat دونیت دریافت کنند. در این بخش پیام‌های کاربرانی که دونیت می‌کنند، در قسمت چت پین (Pin) می‌شود تا استریمر راحت‌تر بتوانید آن‌ها را بخواند. فیسبوک و توییچ نیز برنامه‌های خاص خود را برای این بخش دارند که می‌توانند حسابی به کار استریمرها بیایند.

او بی اس برای ویندوز ۱۰ | آموزش استفاده از او بی اس در ویندوز ۱۰
بخوانید

جدای از دیگر پلتفرم‌ها، در لیویتو نیز سیستم دونیت وجود دارد و کاربرها با خرید لیتو (واحد پولی لیویتو) می‌توانند مبلغ مد نظرشان را به استریمر محبوب‌شان دونیت کنند.

درآمد استریمر بر اساس میزان بازدید و حق اشتراک

دریافت دونیت از طرف کاربران فوق‌العاده است، اما پرداختی بر اساس میزان بازدید احتمالا برای بسیاری از افراد گزینه بهتری به حساب می‌آید، زیرا تقریبا می‌توانید برای هر بازه زمانی مقدار تقریبی درآمدتان از این راه را تخمین بزنید.

در این خصوص نیز هر پلتفرم برنامه خاص خود را دارد. مثلا یوتیوب برنامه‌ی مبتنی بر حق عضویتی دارد و به کاربران اجازه می‌دهد با پرداخت هزینه‌ای به صورت ماهیانه، مشترک برخی از کانال‌ها شوند. توییچ و لیویتو نیز چنین برنامه‌ای دارند که اگر شما Affiliate یا Partner باشید، به شما اجازه می‌دهد از پرداخت‌های مربوط به مشترک شدن کاربران در کانال‌تان پول دریافت کنید.

کسب درآمد از طریق تبلیغات

یکی از مهم‌ترین راه‌های کسب درآمد استریمر ها به تبلیغات مربوط می‌شود. اگر از طریق پلتفرم‌های مناسبی دست به استریم بزنید، می‌توانید از طریق آن‌ها به لطف تبلیغات کسب درآمد کنید.

این تبلیغات به صورت ویدیویی هستند و پلتفرم‌هایی مثل یوتیوب و فیسبوک این قابلیت را برای‌تان به وجود می‌آورند. ما در ادامه روش‌های مختلفی که از این روش می‌توانید بهره ببرید را برای‌تان شرح می‌دهیم.

  • تبلیغات پیش از شروع: این تبلیغات به محض این که کاربر روی استریم شما کلیک کند، پخش خواهد شد. در واقع مخاطب‌ها مجبور می‌شوند قبل از شروع پخش محتوای شما، تبلیغات را به صورت کامل تماشا کنند.
  • تبلیغات بین استریم: همان‌طور که از عنوان مشخص است، این مدل از تبلیغات در بین استریم شما پخش می‌شود. در واقع بخش اعظم تصویر نمایشگر تبلیغات خواهد بود و استریم شما در یک پنجره کوچک همچنان نمایش داده می‌شود.
  • تبلیغات پاپ آپ: این نوع تبلیغات که معمولا به شکل بنرها یا کارت‌های کوچک هستند، به صورت پاپ آپ در استریم‌تان نمایش داده خواهند شد.
استریم خیریه چیست؟ هر چیزی که لازم است درباره Charity Stream بدانید + بهترین استریم‌های خیریه
بخوانید

اگر می‌خواهید از این روش درآمد کسب کنید، باید به سراغ پلتفرم‌های زیر بروید:

  • یوتیوب هر سه مدل پیش از شروع، بین استریم و پاپ آپ را ارائه می‌دهد
  • فیسبوک دارای مدل بین استریم است و برای آن هم باید به معیار مورد نظر مربوط به تعداد بیننده رسیده باشید
  • توییچ نیز دارای حالت تبلیغات بین استریم بوده و به صورت پاپ آپ نیز عمل می‌کند

البته باید فراموش نکنید که کاربرها ممکن است از افزونه‌های Ad-blocking استفاده کنند و با این روش تبلیغات شما برای‌شان نمایش داده نخواهد شد.

درآمد استریمر از طریق اسپانسر یا حامی مالی

راه‌های درآمد استریمر چه چیزهایی هستند؟ فهرست همه روش‌های درآمد استریمر

یک روش دیگر که حسابی می‌تواند به کسب درآمدتان کمک کند، قرارداد بستن با برندهای مختلف و گرفتن اسپانسر است. البته برای این کار باید تعداد زیادی دنبال‌کننده داشته باشید تا برندهای شناخته شده خودشان به سراغ‌تان بیایند. اما اگر دوست داشته باشید، خودتان هم می‌توانید این پیشنهاد را به برندهای مورد نظرتان بدهید.

پس از بستن قرارداد یا توافق بر سر یک استریم خاص، جزئیات بیان می‌شود و آن‌ها پولی را می‌پردازند تا شما در ویدیوی‌تان آن‌ها را تبلیغ کنید. در حالت اسپانسری، کل استریم شما توسط یک برند خاص حمایت می‌شود. در مدل دیگر مثلا شما باید در مدت استریم، بنر یک مجموعه خاص را نمایش دهید؛ همچنین می‌توانید این بنر را در کانال یا پروفایل‌تان نیز به نمایش درآورید. حالتی نیز وجود دارد که یک محتوای خاص توسط مجموعه‌ای حمایت می‌شود. مثلا ممکن است یک استودیو بازی‌سازی به شما مبلغی بپردازد تا در کانال‌تان بازی ساخته شده توسط آن‌ها را استریم کنید.

چگونه یک استریمر را دونیت کنیم؟
بخوانید

فروش کالا

راه‌های درآمد استریمر چه چیزهایی هستند؟ فهرست همه روش‌های درآمد استریمر

یکی از روش‌هایی که به درآمد استریم ها کمک می‌کند و بسیاری از افراد از آن بهره می‌برند، فروش محصولات فیزیکی است. شما در استریم‌تان می‌توانید یک کالای خاص را تبلیغ کنید و از مزایای آن بگویید تا مخاطب‌های‌تان را به خرید آن‌ها ترغیب کنید.

البته باید پیش از هر چیز به موارد مختلفی فکر کنید. مثلا این که اصلا می‌خواهید چه محصولی را به فروش برسانید. مثلا فروش چیزهایی مثل تیشرت، ماگ یا اسباب‌بازی در بین استریمرها بیش از محصولات دیگر مرسوم است. البته فروش چیزهای دیگری نیز از سوی برخی استریمرها صورت گرفته که در این جا جایی برای‌ مطرح کردن‌شان نیست. به طور کلی باید گفت که هر چیزی را (قائدتا به جز آن چه خلاف قوانین سایت باشد) می‌توان از طریق استریم تبلیغ کرده و به فروش رساند. حتی شما می‌توانید به فروش محصولات دیجیتالی مثل موسیقی یا کتاب الکترونیکی بپردازید.

اگر محصولی که می‌خواهید بفروشید حاصل کار خودتان است، باید روی طراحی، کیفیت و نحوه ارسال آن حسابی فکر کنید و برای ارائه‌ آن به بهترین شکل ممکن زمان زیادی بگذارید. برای مثال یکی از کارهایی که به کسب درآمد استریمر ها کمک می‌کند، ساخت یک فروشگاه آنلاین است. از این طریق شما می‌توانید در استریم‌های‌تان فروشگاه را تبلیغ کنید و با فروش محصولات آن به درآمد خوبی برسید.

این بود روش‌های کسب درآمد استریمر ها که باید می‌دانستید. امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. نظر شما درباره این روش‌ها چیست؟ شما راه‌های دیگری برای کسب درآمد از طریق استریم کردن سراغ دارید؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

پربیننده‌ترین بازی های مستقل در پلتفرم‌های استریم کدام‌اند؟
بخوانید

برای خواندن آخرین مطالب استریم همراه مجله لیویتو باشید.

همچنین فراموش نکنید که برای استریم کردن یا تماشای استریم باکیفیت با اینترنت نیم‌بها می‌توانید از لیویتو استفاده کنید.

یک دیدگاه

  1. برای کسب درآمد از استریم و بازی اگه فارسی صحبت میکنید آپارات برای شروع خوبه و بعدش اگه توی یوتیوب بتونید 20-30 کا ساب بگیرید دیگه گیم میشه شغل اصلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محافظت شده توسط الگریتم کپچا *Captcha Plus loading...

دکمه بازگشت به بالا