اختصاصی لیویتواستریمرشواسلایدشوایده‌های استریمپیشنهاد سردبیر

لایو استریم چیست؟ برای داشتن یک لایو استریم جذاب چه‌کار کنیم؟

بیش از 57 درصد از بازاریاب‌ها در کسب و کار‌های مختلف، روی به لایو استریم (Livestream) یا پخش زنده آورده‌اند. بسیاری از برند‌های مطرح توانسته‌اند تا با انجام لایو استریم و نمایش مفصل محصولات خود، کسب و کار خود را گسترش و فروش خود را افزایش دهند. بسیاری از کسانی که قصد دارند برای اولین بار لایو استریم انجام دهند، از اصول و قوائد آن خبر ندارند و با خود فکر می‌کنند که کار بسیار راحتی است. اما بهتر است که قبل از شروع، قوائد و اصول این کار را یاد بگیرید تا بتوانید از زمانی که می‌گذارید، بهترین نتیجه را دریافت کنید.

انجام لایو استریم به خودی خود مخصوصا برای ما گیمر‌ها، یک عمل سرگرم‌کننده و هیجان انگیز محسوب می‌شود؛ اما باید در نظر داشته باشیم که باید زمان زیادی را برای یادگیری بخش تکنیکال این کار صرف کنیم. ما در این مقاله آسان‌ترین و سریع‌ترین راه‌های یاد گرفتن انجام دادن یک لایو استریم خوب را به شما خواهیم گفت و در کنار توضیح دادن این اصول و قوائد، به شما خواهیم گفت که بهتر است چه وسایل و چه تکنولوژی‌هایی را بهتر است برای این کار داشته باشید.

پیش‌نیاز‌های شروع لایو استریم

برای شروع لایم استریم، باید از 5 قدم پیروی کنید:

1- منابع صدا و ویدیو را به دستگاه استریمینگ خود وصل کنید تا محتوا به پخش زنده ارسال شود

2- مدیا انکودر را برای بهینه‌سازی صدا و ویدیو برای لایو استریم تنظیم کنید

3- مدیا انکودر را با استفاده از آدرس اینترنتی و رمز استریم که پلتفرم استریم مد نظرتان به شما داده است، به دستگاه استریمینگ خود متصل کنید

چگونه تامنیل بسازیم؟ نحوه ساختن Thumbnail برای استریم و ویدیو
بخوانید

4- سرعت اینترنت و آپلود را چک کنید و مطمئن شوید که کافی است

5- استریم را شروع کنید

همانطور که شاید متوجه شده باشید، برای انجام لایو استریم، به تعدادی سخت افزار و نرم افزار برای تولید صدا و ویدیو و تبدیل یا انکود آن‌ها نیاز دارید. در ادامه با ما همراه باشید تا آن‌ها را به شما معرفی کنیم.

برای انجام لایو استریم به چه چیز‌هایی نیاز دارید؟

ساخت یک ست‌آپ لایو استریمینگ برای تازه‌کار‌ها بسیار ساده است؛ شما به یک دوربین، میکروفون، نورپردازی و یک اینترنت پرسرعت نیاز دارید. همچنین به تعدادی نرم افزار مختلف هم نیاز است که آن‌ها را نیز در ادامه به طور کامل به شما معرفی خواهیم کرد.

1- دوربین

اگر برای اولین بار است که قصد ضبط یک ویدیو یا انجام لایو استریم را دارید، توصیه می‌کنیم که پول زیادی را خرج نکنید و از یک دوربین ساده اما با کیفیت استفاده کنید. برای شروع یک وب‌کم می‌تواند کار را برای شما در بیاورد، اما انتخاب‌های دیگری نیز موجود است:

  • دوربین گوشی همراه
  • استفاده از دوربین‌های ارزان قیمت‌تر مانند DJI Osmo Action، GoPro Hero و Logitech C930e

در ادامه در صورتی که بودجه خود را افزایش دادید و قصد داشتید تا به طرف یک دوربین بهتر و جدید‌تر بروید، می‌توانید از آپشن های زیر استفاده کنید:

  • Canon XA15 or XF100
  • Panasonic LUMIX GH4
  • Sony A7 II for this price range

یادتان نرود که یک وب‌کم با حداقل رزولوشن 720p و فریم ریت 24 نیز می‌تواند نیاز شما را پاسخ دهد و برای شروع سخت نگیرید.

حالت استریمینگ یا استریمینگ مود چیست؟
بخوانید

2- صدا

حتی اگر از بهترین دوربین ممکن استفاده کنید و کیفیت استریم‌تان فوق‌العاده باشد، در صورت ضعیف بودن صدا، مخاطبان‌تان را فراری خواهید داد. به همین سبب، بسیاری از کارشناسان توصیه کرده‌اند که به میکروفون داخلی دوربین‌تان بسنده نکنید و به دنبال یک میکروفون با کیفیت جداگانه باشید.

برخی از آپشن‌هایی که می‌توانید برای شروع به طرف آن‌ها بروید به شرح زیر هستند:

  • میکروفون مخصوص آیفون Shure
  • میکروفون دیجیتالی Shure مخصوص استریم MV88
  • سری میکروفون‌های Rode
  • میکروفون استریم برند Topaz

در ادامه و در صورت پیشرفت در کار و داشتن بودجه می‌توانید از میکروفون‌های حرفه‌ای‌تر پایین استفاده کنید:

  • Lavalier mics
  • میکروفون‌های دستی نظیر Shure SM58s

اگر قصد ندارید هیچ بودجه‌ای را در حال حاضر صرف خرید میکروفون کنید، می‌توانید از میکروفون گوشی همراه‌تان استفاده کنید تا بودجه خرید میکروفون‌تان جور شود.

3- کارت کپچر

سومین چیزی که برای داشتن یک لایو استریم خوب نیاز دارید، کارت کپچر است. کارت کپچر، وظیفه‌‌ی ارسال ویدیو از منبع به پخش زنده را دارد و اگر به صورت ساده بخواهیم بگوییم، این سخت افزار وظیفه‌ی ارسال چیزی که دوربین‌تان می‌بیند را به کامپیوتر دارد.

برای استفاده از یک کارت کپچر، نیاز به یک کابل HDMI دارید و البته دوربین نیز برای پورت HDMI را دارا باشد. تنها کاری که باید بکنید این است که کپچر کارت را به کامپیوتر و دوربین را همزمان به کپچر کارت وصل کنید.

اما آیا وجود کپچر کارت در همه‌ی مواقع نیاز است؟

خیر. انکودر‌های فیزیکی معمولا یک کپچر کارت داخلی دارند و همان به تنهایی کار را برای شما در می‌آورد. وجود کپچر کارت تنها زمانی نیاز است که در حال استفاده از ویدیو انکودر‌های نرم افزاری هستید و یا دوربین یا میکروفون برا به صورت مستقیم و با USB به کامپیوتر وصل نکرده‌اید.

Dr Disrespect: بازی Call of Duty Warzone افسرده‌کننده است!
بخوانید

ما در ادامه تعدادی کپچر کارت را به شما معرفی کرده‌ایم که برخی از آن‌ها با کابل USB و برخی نیز با کابل PCI-e وصل می‌شوند:

  • AV.io HD
  • Elgato CamLink 4K
  • Razer Ripsaw HD

قبل از انتخاب کپچر کارت، مطمئن شوید که با پلتفرم استریم‌تان همخوانی داشته باشد و مشکلی از این بابت بوجود نیاید.

4- نورپردازی

اگر تا اینجای کار آمده‌اید و حس می‌کنید که تمام لوازم مورد نیاز برای لایو استریم را دارید، سخت در اشتباه هستید. یکی از چیز‌هایی که به شدت به آن نیاز دارید و در نبود آن، هیچ مخاطبی پای استریم شما نخواهد نشست، نورپردازی استاندارد است.

نورپردازی خوب و دقیق باعث می‌شود تا ویدیو‌ی شما حرفه‌ای‌تر به نظر بیاید و مخاطبان بتوانند بیشتر از گذشته با ویدیوی شما ارتباط بگیرند. تصور کنید که در اتاق خود نشسته‌اید و در حالی که زحمت زیادی را برای جمع‌آوری ستاپ مورد علاقه‌ی خود متحمل شده‌اید، نبود نور کافی یا نورپردازی اشتباه باعث می‌شود تا مخاطبان به تمسخر کیفیت پایین ویدیوی شما پرداخته و خیلی زود لایو استریم یا ویدیو شما را ترک کنند.

خبر خوب این است که برای داشتن یک نورپردازی خوب، نیازی به هزینه‌ی زیاد ندارید و می‌توانید نور محل استریم خود را با موارد زیر تامین کنید:

  • نور خورشید
  • رینگ لایت

نور خورشید بهترین دوست شما است و می‌توانید در صورت امکان، به رایگان از آن بهره ببرید. برای داشتن یک نورپردازی خوب، باید ساعت‌های زیادی را به تنظیم آن بپردازید و در موقعیت‌های مختلف فیلم بگیرید تا در نهایت به یک حالت دقیق و بهینه برسید.

دلایلی که ممکن است در توییچ بن شوید
بخوانید

یکی دیگر از منابع نوری که به شدت در بین استریمر‌ها معروف است، رینگ‌لایت‌ها هستند که می‌توانید با قیمت‌های بسیار پایین آن‌ها را خریداری کنید و برای شروع از آن‌ها استفاده نمایید. این رینگ لایت‌ها ضد حریق هستند و آن‌قدر داغ نمی‌شوند که امنیت اتاق شما را به خطر بیاندازند. همچنین حالت دایره‌ای شکل این رینگ لایت‌ها نیز سایه‌های اضافی را از روی صورت شما پاک می‌کنند و نمای بهتری را به صورت و چشم‌های شما می‌دهند.

یک روش دیگری که به اشخاص حرفه‌ای تر توصیه می‌‌شود، دستگاه نورپردازی سه نقطه‌ای است که از سه جهت نور را برای شما تامین می‌کند و البته قیمت گران‌تری نسبت به سایر دستگاه‌های نورپردازی دارد. این دستگاه از یک بخش اصلی، یک نور پرکننده و یک نور پس زمینه تشکیل می‌شود که گرما، عمق و کیفیت را به استریم شما می‌آورد.

برای داشتن یک لایو استریم خوب، به چه اکسسوری‌هایی نیاز داریم؟

به غیر از مواردی که بالا ذکر کردیم، تعدادی اکسسوری مهم نیز باید داشته باشید تا بتوانید برخی از تکنیک‌های مهم را در حین انجام لایو استریم اجرا کنید. این موارد به شرح زیر هستند:

  • پرده سبز یا کروماکی برای تغییر پس زمینه
  • یک استند تریپاد برای نگه داشتن دوربین
  • یک نگه‌دارنده برای میکروفون (مگر اینکه از گیره برای چسباندن میکروفون به پیرهن‌تان استفاده می‌کنید)

انکودر

بیاید کمی در مورد انکودر‌ها صحبت کنیم. برای اینکه بتوانید استریم خود را با جهان در میان بگذارید، نیاز به یک انکودر دارید. انکودر قادر است تا یک فرمت ویدیویی را به یک فرمت استاندارد دیگر تغییر دهد. اگر بخواهیم به طریقه‌ی دیگری به شما توضیح دهیم، این دستگاه فایل خام را از دوربین شما می‌گیرد و آن را در یک فرمت قابل پخش به پلتفرم استریم ارسال می‌کند. حال دیگر فکر کنم اهمیت زیاد آن را درک کردید.

بهترین استریمرهای خارجی چه کسانی هستند؟ فهرست بهترین استریمرهای خارجی
بخوانید

در حال حاضر دو نوع انکودر وجود دارد: سخت افزاری و نرم افزاری

انکودر‌های سخت افزاری

این نوع سخت افزار‌ها به صورت اختصاصی برای لایو استریم کردن ساخته شده و در صورت استفاده از آن‌ها، بار سنگینی از روی دوش کامپیوترتان برداشته خواهد شد. همچنین این نوع انکودر‌ها دارای کپچر کارت داخلی هستند و برای استفاده از آن‌ها نیازی به وجود کپچر‌ کارت‌های جداگانه نیست. در نهایت باید بگوییم که استفاده و ارتقای این انکودر‌ها نیز بسیار راحت است و پیچیدگی خاصی ندارد.

در صورت استفاده از انکودر‌های سخت افزاری، کامپیوتر شما تمرکز کامل را روی بازی خواهد گذاشت و قدرت بیشتری را برای پردازش بازی در اختیار خواهد داشت.

برای شروع، انکودر‌ زیر را به شما پیشنهاد می‌کنیم:

  • AJA HD10AMA audio embedder

در صورتی که قصد استفاده از یک انکودر حرفه‌ای‌تر را داشتید، موارد زیر به کار شما خواهند آمد:

  • AJA HD5DA HD-SDI distribution amplifier
  • Datavideo DAC70 up/down/ cross converter

انکودر‌های نرم افزاری

این نوع انکودر برای تازه‌کار‌ها انتخاب بسیار خوبی محسوب می‌شود؛ اما باید در نظر داشته باشید که کامپیوتر شما باید بخشی از قدرت پردازشی خود را به آن‌ها اختصاص دهد. همچنین در صورت استفاده از انکودر‌های نرم افزاری، نیاز خواهید داشت تا کپچر کارت خود را به صورت جداگانه خریداری و نصب کنید و همچنین هزینه‌های خرید و ارتقا نیز بالاتر خواهد بود. اما نکته‌ی بسیار خوبی که در مورد انکودر‌های نرم افزاری وجود دارد، این است که آن‌ها بی سر و صدا‌تر از سخت افزاری‌ها کار خود را انجام می‌دهند و نیاز به توجه مکرر ندارند.

تاریخچه استریم کردن | با اولین‌های پخش زنده آشنا شوید
بخوانید

برخی از بهترین انکودر‌های نرم افزاری به شرح زیر هستند:

  • Livestream Studio 6
  • OBS Studio
  • Streamlabs OBS

سوییچر

سوییچر آخرین چیزی است که در لیست موارد مورد نیاز برای لایو استریم کردن به آن نیاز دارید و البته همانند انکودر، در همه‌ی مواقع نیز به کار شما نمی‌آید و بستگی به نیاز‌های شما دارد.

دستگاه سوییچر به شما اجازه می‌دهد تا بتوانید میان منابع مختلف ویدیویی و صدا جا به جا شوید و از چند افکت، المان‌های مختلف تولید و چند حالت گرافیکی مختلف تنها با فشار دادن چند دکمه استفاده نمایید.

پس اگر از دو یا چند دوربین به صورت همزمان استفاده می‌کنید یا قصد دارید تا در حین لایو استریم خود از افکت‌های نمایشی و حالت‌های گرافیکی مختلف استفاده کنید، نیاز به یک سوییچر خواهید داشت و در غیر این صورت، نیازی به هزینه کردن برای آن نخواهد بود.

همچنین لازم به ذکر است که در صورت عضو بودن در اشتراک Enterprise پلتفرم ویدیویی Vimeo، دسترسی به یک انکودر نرم افزاری و یک سوییچر حرفه‌ای را نیز خواهید داشت.

مناسب‌ترین پلتفرم استریم حال حاضر کدام است؟

با گذشتن از بحث لوازم و سخت افزا‌های مورد نیاز، بیایید کمی به خود مسئله‌ی استریم کردن و پلتفرم مد نظر بپردازیم. پلتفرم‌های لایو استریم میزبان ویدیو‌های لایو شما هستند و به شما اجازه می‌دهند تا بتوانید در حضور میلیون‌ها نفر، لایو استریم خود را به نمایش بگذارید. همچنین این پلتفرم‌ها به شما اجازه می‌دهند تا بتوانید ویدیو‌های خود را در کانال‌های مختلف به نمایش بگذارید و از چند کانال مختلف اقدام به جذب کاربر‌های مورد نیاز خود کنید.

کوچ استریمرهای مطرح از توییچ به پلتفرم تازه‌تاسیس Kick
بخوانید

جواب دقیقی برای اینکه کدام یک از پلتفرم‌های استریم، نیاز دقیق شما را پاسخ می‌دهند وجود ندارد و شما باید متناسب با نیاز شخصی خود به انتخال پلتفرم مورد نظر خود بپردازید.

برای انتخاب یک پلتفرم مناسب، باید 5 ویژگی را در نظر داشته باشید:

کیفیت ویدیو

یکی از موارد مهمی که باید در نظر بگیرید، پشتیبانی کردن پلتفرم مقصد از کیفیت‌های 1080 Full HD و 4K است. همچنین وجود پخش ابری نیز می‌تواند به مخاطبین شما کمک کند تا بتوانند ویدیوی شما را روی دستگاه‌های مختلف با کیفیت بالا مشاهده کنند.

ارتباط با سایر پلتفرم‌ها

برخی از کسانی که لایو استریم را شروع می‌کنند، به دنبال نمایش همزمان محصولات و محتوای خود در چند پلتفرم به صورت همزمان هستند. برخی از پلتفرم‌هایی که از این قابلیت بهره می‌برند به شرح زیر هستند:

  • یوتیوب
  • توییچ
  • توییتر
  • فیسبوک

امنیت و حریم شخصی

لایو استریم کردن به صورت امن برای دارندگان کسب و کار‌ها یا گیمر‌ها بسیار مهم است. به دنبال پلتفرمی باشید که قوانین امنیتی و حریم شخصی قدرتمندی دارند و اطلاعات شما در آن‌ها در امنیت کامل قرار خواهد داشت.

تعامل قدرتمند با کاربران

شما به یک پلتفرمی نیاز دارید که کاربران بتوانند به راحتی از طریق چت و نظرسنجی با شما تعامل داشته باشید و همچنین بتوانید با اطلاعات موجود بتوانید طریقه‌ی رفتار آن‌ها را آنالیز کنید و محتوای بهتری تولید کنید.

تمام امکانات لازم به صورت یکجا

باید به دنبال پلتفرمی باشید که تمام امکانات مورد نیاز را به صورت یکجا در اختیار شما قرار دهد. به عنوان مثال، بتوانید ویرایش‌های خود را در همان مکان انجام دهید و همچنین امکان برای فروش گذاشتن ویدیو پس از انجام لایو استریم نیز وجود داشته باشید.

عجیب‌ترین و خنده‌دارترین سوتی استریمر ها + ویدیو
بخوانید

در پایین به معرفی پنج پلتفرم برتر زمینه‌ی لایو استریم پرداخته‌ایم که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید:

سایت شخصی: شما می‌توانید یک سایت شخصی داشته باشید و با انجام دادن یک‌سری مراحل خاص، لایو استریم خود را در وبسایت انجام دهید.

ویمئو: یکی از بزرگ‌ترین پلتفرم‌هایی که می‌توانید برای استریم کردن استفاده کنید. با داشتن اشتراک Enterprise ویمئو، می‌توانید به تولید ویدیو‌های HD بپردازید و آن‌ها را شبیه پلتفرم‌هایی نظیر نتفلیکس، در دسته‌بندی‌های مختلف قرار دهید.

لینکد‌این لایو: سیستم لایو استریم لینکداین، برای دارندگان کسب و کار‌‌های مختلف و ارتباط با سایر کسب و کار‌ها و مدیران در بیزینس‌های مختلف طراحی شده است.

اینستاگرام لایو: سیستم لایو استریم اینستاگرام به شما اجازه می‌دهد تا بتوانید به عنوان بخشی از استوری اینستاگرام خود، از این ویژگی استفاده نمایید. فرق بزرگ این لایو استریم با بقیه این است که در صورت تمام شدن، مخاطبین قابلیت ریپلای کردن لایو استریم شما را نخواهند داشت.

توییچ: بهترین مکان برای استریم کردن گیمر‌ها بدون شک توییچ (Twitch) است. این پلتفرم در حال حاضر حدود 3.8 میلیون استریمر مختلف دارد و همچنین کسب و کار‌های مختلف در حال هجوم آوردن در آن هستند.

فیسبوک لایو: این پلتفرم در ابتدا به‌صورت اختصاصی برای دارندگان گوشی‌های موبایل در دسترس قرار گرفته بود و هم‌اکنون هم کاربران رایانه‌های شخصی و هم استریمر‌های موبایل از آن استفاده می‌کنند.

اما در صورتی که مخاطبین شما از پلتفرم‌های مختلف استفاده کنند چی؟ هیچ نگرانی وجود ندارد! شما می‌توانید به صورت همزمان در چند پلتفرم مختلف به استریم بپردازید.

طریقه‌ی انجام لایو استریم در 5 مرحله‌ی ساده:

در ابتدای مقاله، ما این 5 راه را به صورت خلاصه برای شما مشخص کردیم، اما در حال حاضر قصد داریم تا آن‌ها را در جزئیات دقیق‌تری برای شما توضیح دهیم:

نسخه جدید نمایش آمار فعالیت کاربران و استریمرها در صف ویژگی‌های جدید لیویتو
بخوانید

1- منابع ویدیویی و صدای خود را متصل کنید

شما باید هر منبع فیزیکی ویدیویی یا مربوط به صدایی که دارید را به کامپیوتر شخصی یا لپتاپ خود وصل کنید. در ادامه این منابع را به انکودر یا کپچر کارت (در صورت استفاده از انکودر نرم افزاری) خود متصل کنید تا ویدیو و صدا را روی لایو استریم ارسال کنید.

2- انکودر خود را تنظیم کنید

در صورت استفاده از یک انکودر سخت افزاری، نیاز دارید تا آن‌ را از طریق یک اپلیکیشن یا صفحه‌ی وب تنظیم کنید. اما برای یک انکودر نرم افزاری، نیاز دارید تا این کار را به صورت داخلی انجام دهید.

شما باید با تنظیمات در نظر گرفته شده‌ی زیر لایو استریم خود را شروع کنید:

  • برای شروع باید وضوح ویدیو خود را 1280×720 قرار دهید
  • نرخ بیت و نرخ بارگزاری داده‌ها باید در سرعت آپلود 3000 تنظیم شود
  • میزان فریم ریت حداقلی را 30 بگذارید

3- پلتفرم استریم خود را متصل کنید

پس از متصل کردن لوازم ویدیویی خود به پلتفرم مقصد لایو استریم، حال باید تصویر را روی صفحه بفرستید. کد یا آدرس اینترنتی که پلتفرم لایو استریم مد نظر به شما داده است را در انکودر وارد کنید. این کار باعث می‌شود که پلتفرم انکودر شما را شناسایی کند و همچنین انکودر بداند که ویدیو و صدا را باید به کجا ارسال کند.

4- سرعت اینترنت را چک کنید

داشتن یک اینترنت پرسرعت، از مهم‌ترین پیش‌نیاز‌های یک استریم خود و با کیفیت است. در صورت نداشتن اینترنت با سرعت مناسب، مشکلاتی را بوجود می‌آورد که باعث فراری دادن مخاطبین می‌شود. برای تست سرعت اینترنت و جلوگیری از بوجود آمدن مشکلات غیر منتظره، می‌توانید از وبسایت‌هایی مانند Speedtest.net استفاده کنید.

بهترین استریمر های ایران کدام‌اند؟ فهرست بهترین استریمر های ایران
بخوانید

برای داشتن یک اینترنت مناسب، موارد زیر را در نظر بگیرید:

  • پهنای باند اینترنت خود را در صورت پایین بودن سرعت آپلود ارتقا دهید
  • از سایر کسانی که به اینترنت وصل هستند تقاضا کنید تا قطع شوند و تمام فضا را در اختیار شما قرار دهند
  • در صورتی که اینترنت خانگی دچار مشکل شد، یک اینترنت بسته داشته باشید و به عنوان نسخه پشتیبان استفاده کنید
  • صدا و ویدیو را بار‌ها تست کنید و از خوب بودن آن‌ها مطمئن شوید

سرعت آپلود چیست و چرا مهم است؟

سرعت آپلود، میزان سرعتی است که سرویس دهنده‌ی اینترنت شما اجازه می‌دهد تا محتوای خود را در ثانیه به فضای اینترنت ارسال کنید. این میزان سرعت به میلیون‌ها بیت کوچک تقسیم می‌شود و به این دلیل مهم است که در صورت پایین بودن آن، کیفیت لایو استریم بسیار پایین و کند خواهد بود.

ما برای شما میزان سرعت آپلود مورد نیاز برای هر وضوح را آماده کرده‌ایم که البته دقیق نیست، اما نزدیک‌ترین حالت ممکن است:

3 مگابیت بر ثانیه برای 480

6 مگابیت بر ثانیه برای 720

13 مگابیت بر ثانیه برای 1080

یادتان باشد که در صورت بالا رفتن کیفیت ویدیو، سرعت آپلود نیز باید بیشتر شود.

سرعت آپلود شما همچنین می‌تواند تحت تاثیر چند فاکتور دیگر نیز باشد:

آپلود ریت (Upload Rate)

هرچقدر میزان آپلود ریت بالا باشد، قدرت آپلود محتوا از سیستم شخصی به اینترنت بیشتر خواهد بود.

پهنای باند مشخص شده توسط سرویس دهنده‌ی اینترنت شما

پهنای باند میزانی است که مشخص می‌کند تا چه حد می‌توانید به دانلود یا آپلود اطلاعات بپردازید. هرچقدر که کیفیت ویدیو بالاتر باشد، به پهنای باند بیشتری نیاز است.

نسخه جدید نمایش آمار فعالیت کاربران و استریمرها در صف ویژگی‌های جدید لیویتو
بخوانید

کیفیت محتوا

ویدیو‌هایی که کیفیت بالاتری دارند و از افکت‌های گرافیکی سنگین روی آن‌ها استفاده شده است، سرعت اینترنت بالاتر نیاز دارند.

پلتفرم استریم شما

هر پلتفرم استریم یک مشخصات به‌خصوص را ارائه می‌دهد و قبل از اینکه تصمیم به انتخاب آن‌ها بگیرید، باید به این مشخصات توجه داشته باشید. به عنوان مثال، ویمئو برای ارائه دادن کیفیت 1080p نیاز به 10 مگابیت بر ثانیه سرعت آپلود دارد.

5- لایو استریم خود را شروع کنید

پس از آماده‌سازی تمام لوازم و امکانات مورد نیاز، حال تنها باید دکمه‌ی شروع استریم را روی انکودر فشار دهید و استریم رویایی خود را آغاز کنید. یادتان باشد که هرکسی در زمان آغاز اولین استریم می‌تواند استرس بگیرد و نیازی نیست که خیلی به خودتان سخت بگیرید.

برای اینکه بتوانید با اعتماد به نفس بیشتر شروع به استریم کنید، پیشنهاد می‌کنیم که مدت‌ها به تمرین و نقد و بررسی خود بپردازید و پس از برطرف کردن ضعف‌های خود، لایو استریم خود را استارت بزنید.

هیچوقت برای شروع دیر نیست!

حال که تا اینجا آمدید و موارد لازم برای تبدیل شدن به یک استریمر خوب را مطالعه کردید، وقت آن است که به صورت عمل انجام دهید و لایو استریم خود را هرچه‌ زودتر شروع کنید. امیدواریم که توانسته باشیم در این راه به شما کمک اندکی را کرده باشیم.

برای خواندن دیگر مطالب درباره استریم و پخش زنده همراه لیویتو باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محافظت شده توسط الگریتم کپچا *Captcha Plus loading...

دکمه بازگشت به بالا