PC Gamingابزار استریمینگاختصاصی لیویتواستریمرشواسلایدشوپیشنهاد سردبیرگیم تکوسایل جانبی

قیمت بستن و آماده‌سازی سیستم استریم (پاییز 1402)

برای استریم کردن یکی از مهم‌ترین فاکتورها داشتن سیستم مناسب است. اما هر فرد بنا بر نیازها و بازی‌هایی که قصد تجربه‌شان را دارد، بهتر است به سراغ سیستمی مناسب با خواسته‌های‌اش برود. ما در این مقاله قصد داریم به بررسی قیمت بستن و آماده‌سازی سیستم استریم بپردازیم. پس با لیویتو همراه باشید.

با این که شما می‌توانید به راحتی به سراغ یک کیس آماده بروید، ولی بستن سیستم با سلیقه خودتان می‌تواند هیجان‌انگیزتر و لذت‌بخش‌تر باشد. علاوه بر این، با این کار کاربر می‌تواند بهتر سلیقه شخصی‌اش را دخیل کند و در نهایت به بهترین چیزی که مدنظرش است، برسد. مدل مادربرد، برندی که به آن علاقه دارید، نوع سیستم خنک‌کننده و میزان RGB در این حالت کاملا تحت کنترل شما خواهد بود. به همین دلیل هم پیشنهاد ما این است که خودتان به بستن سیستم استریم موردعلاقه‌تان بپردازید. همچنین خرید کیس از پیش‌آماده‌شده احتمالا هزینه بیشتری روی دست‌تان خواهد گذاشت.

ما در ادامه چندین سیستم استریم را در بودجه‌های مختلف پیشنهاد می‌کنیم که هر یک می‌توانند برای عده‌ای از کاربران مفید واقع شوند. انواع سیستم استریم که قرار است در این مقاله معرفی شود در سطح پایین‌رده، میان‌رده، بالارده و فوق‌حرفه‌ای دسته‌بندی می‌شوند.

آنچه پیش از مطالعه مقاله بستن سیستم استریم باید بدانید

قیمت بستن و آماده‌سازی سیستم استریم

نکته: تمامی بنچمارک‌ها مربوط به سایت TomsHardware است

همان‌طور که خودتان می‌دانید، سرعت تغییر قیمت سخت‌افزار در کشور ما بسیار بالا است و حتی قیمت جهانی قطعات نیز گهگاه دست‌خوش تغییراتی می‌شود. در نتیجه دقت کنید که قیمت‌هایی که در این مقاله ذکر شده‌اند، صرفا به صورت میانگین هستند و به همان ماهی که در عنوان آورده شده، مربوط می‌شوند. قابل ذکر است که این قیمت‌ها در مقاله ما به صورت مرتب به‌روز رسانی خواهند شد.

چالش‌های استریمر شدن در ایران چیست؟
بخوانید

ما در این مقاله صرفا به معرفی یک نوع از قطعات می‌پردازیم و مدل دقیق را ذکر نمی‌کنیم. برای مثال ممکن است بگوییم برای فلان بودجه به سراغ کارت گرافیک RTX 3080 Ti بروید؛ در این حالت ذکر نمی‌کنیم که حتما مدل Zotac RTX 3080 Ti Trinity OC را خریداری کنید. دلیل این امر هم این است که قطعات ممکن است توسط شرکت‌های تردپارتی (Third Party) عرضه شوند و در یک بازه زمانی قیمت یک مدل از دیگری بهتر باشد. پس در این مورد دقت کنید و خودتان به سراغ یک مدل مناسب با نیازتان بروید.

علاوه بر این، در این مقاله به قیمت سیستم عامل، ماوس گیمینگ، کیبورد گیمینگ، مانیتور گیمینگ و سایر لوازم جانبی اشاره‌ای نخواهد شد. در نهایت هم باید بگوییم که اگر می‌خواهید یک سیستم استریم مناسب ببندید، ادامه این مقاله را از دست ندهید.

بهترین سیستم استریم پایین‌رده با بودجه حدود 20 میلیون تومان

قیمت بستن و آماده‌سازی سیستم استریم
قطعهمدلقیمت تقریبی
پردازندهIntel Core i3-10100F
Amd Ryzen 3 3100
3.5 میلیون تومان
کارت گرافیکNVIDIA Geforce GTX 1650
8 میلیون تومان
خنک‌کنندهDEEPCOOL GAMMAXX 200T450 هزار تومان
مادربرد Bio Star TB3602.6 میلیون تومان
رمADATA Premier 4GB1.3 میلیون تومان
حافظه داخلیWD GREEN 120GB900 هزار تومان
پاورGREEN GP650A-UK Plus 2.7 میلیون تومان
کیسGREEN Oraman Plus1.4 میلیون تومان
مجموع قیمت20.85 میلیون تومان

خبر خوب این است که شما با بودجه حدود 20 میلیون تومان می‌توانید سیستم استریم با گرافیک مجزا ببندید. اگر چه با این سیستم نباید انتظار داشته باشید بازی‌های روز کاملا روان برای‌تان اجرا شوند، اما تا حدودی می‌توانید بخش زیادی از بازی‌های ویدیویی را با قرار دادن تنظیمات گرافیکی روی حالت متوسط و روی رزولوشن 1080p تجربه کنید. خوشبختانه به خاطر افت قیمت قطعات در چند ماه گذشته شما حالا قادر به بستن سیستم بهتری نسبت به قبل هستید. چند ماه پیش احتمالا امکان بستن سیستمی با این قطعات با چنین بودجه‌ای وجود نداشت.

پولدارترین استریمرهای جهان چه کسانی هستند؟
بخوانید

برای بستن سیستم استریم در این بازه قیمتی، پیشنهاد ما این است که به سراغ گرافیک اقتصادی شرکت NVIDIA، یعنی Geforce GTX 1650 بروید. این GPU می‌تواند با بیش از 60 فریم در ثانیه یک جلسه بازی روان و از نظر بصری جذاب ارائه دهد. در حالت پیش‌تنظیمی بسیار بالا، شاهد افت نرخ فریم در حدود 8 تا 10 فریم در ثانیه هستیم که نتیجه آن 55 فریم بر ثانیه خواهد بود. هرچند اگر بتوانید گرافیک کمیاب Intel Arc A380 را به صورت دست دوم تهیه کنید، احتمالا در همین حالت نزدیک 55 فریم خواهید گرفت و با قرار دادن تنظیمات روی حالت Ultra به نرخ 28 فریم بر ثانیه خواهید رسید. در صورتی که بتوانید حدودا یک میلیون تومان بیشتر خرج کنید، با خرید Radeon RX 6500 XT به نرخ 31 فریم بر ثانیه در حالت Ultra و رزولوشن 1080p و 66 فریم بر ثانیه در حالت Medium با رزولوشن 1080p می‌رسد.

برای پردازنده بهتر است Intel Core i3-10100F را مدنظر داشته باشید. شاید تصور کنید این هزینه برای سیستم اقتصادی زیاد است، اما باید بدانید که این قطعه نسبت ارزش به کارایی بسیار بالایی دارد. این CPU دارای 4 هسته با حداکثر فرکانس 4.3 گیگاهرتز است و نسبت به Ryzen 5 5600X که هزینه بیشتری روی دست‌تان می‌گذارد، بازده بهتری دارد.

برای رساندن قیمت کلی سیستم استریم به کمتر از 25 میلیون، ما به سراغ مادربرد BioStar TB360رفته‌ایم. حافظه مادربرد TB360 از نوع DDR4 است و حداکثر حافظه قابل پشتیبانی توسط آن 32 گیگابایت است. این محصول 4 کانکتور SATA و 6 پورت USB 3.1 دارد که سرعت بالای این مادربرد را تضمین می‌کنند. فناوری Direct3D 12 که این مادربرد از آن پشتیبانی می‌کند و همچنین وضوح 4K2K موجب ارائه تصاویر با کیفیت و وضوح بالا توسط این مادربرد شده است. بایواستار در ساخت مادربرد TB360 از چیپست اینتل سری B360 بهره برده که از پردازنده‌های نسل هشتم و نهم اینتل هم پشتیبانی می‌کند و عملکرد مادربرد را بهبود بخشیده است.

اضافه شدن قابلیت ایجاد نظرسنجی و اتصال دیسکورد به حساب کاربری در کنار دیگر قابلیت‌ها در لیویتو
بخوانید

حافظه SSD مدنظر ما برای این سیستم 120 گیگابایتی است که سرعت نوشتنی حدود 545 مگابایت بر ثانیه دارد. البته همان‌طور که می‌دانید این میزان اصلاً فضای زیادی برای گیمرها نیست و پیشنهاد می‌کنیم هارد HDD با ظرفیت بیشتر را برای ذخیره اطلاعات‌تان تهیه کنید یا چنانچه می‌توانید بودجه خود را افزایش دهید، SSD با فضای ذخیره‌سازی بالاتر تهیه کنید.

ما برای رم هم از 2 قطعه 4 گیگابایتی 2666Mhz DDR4  استفاده کرده‌ایم. در این حدود قیمتی، 8 گیگابایت رم ADATA Premier می‌تواند برای‌تان کافی باشد.

کیس و پاور هم از برند گرین انتخاب کردیم. کیس پیشنهادی ما  GREEN Oraman Plus است که طراحی مدرنی داشته و کیفیت ساخت و استحکام بالایی هم دارد. درب کنار این محصول شفاف بوده و هوا نیز در آن به خوبی جریان پیدا می‌کند. پاور GREEN GP650A-UK Plus هم گزینه مناسبی خواهد بود، چون این قطعه ارزان‌ترین منبع تغذیه‌ای است که می‌تواند به دردتان بخورد.

سیستم استریم اقتصادی با بودجه حدود 40 میلیون تومان

قیمت بستن و آماده‌سازی سیستم استریم
قطعهمدلقیمت تقریبی
پردازندهIntel Core i5 104005 میلیون تومان
کارت گرافیکRTX 3060 TwinX216 میلیون تومان
خنک‌کننده
مادربردTUF B450-PLUS GAMING5 میلیون تومان
رمGeIL EVO POTENZA 16GB (2 x 8GB) 3200MHz5 میلیون تومان
حافظه داخلیADATA XPG SX8200 Pro 256GB2 میلیون تومان
پاورGREEN GP700B-HP Plus3 میلیون تومان
کیسGREEN Z5 SURENA4.5 میلیون تومان
مجموع قیمت40.5 میلیون تومان

اگر بتوانید بودجه‌تان را به حدود 40 میلیون تومان برسانید، می‌توانید با رزولوشن 1080p تجربه‌ای بسیار خوب داشته و با رزولوشن 4K هم از بازی کردن لذت ببرید. ما در این بازه قیمتی مادربرد ASUS TUF B450 را به شما پیشنهاد می‌دهیم که حدوداً 5 میلیون تومان است. علاقه‌مندان به بازی در انتخاب مادربرد مناسب همیشه وسواس دارند. با توجه به کاربری مادربرد در یک سیستم کامپیوتری باید حق را به آن‌ها بدهیم. اما مشکل همیشه از اینجا شروع می‌شود که گیمر می‌خواهد با صرف کم‌ترین هزینه از مادربردی با امکانات فراوان استفاده کند. مادربرد TUF B450-PLUS GAMING شرکت ایسوس از سری مادربردهای گیمینگ این شرکت است که از در رده قیمتی متوسط قرار می‌گیرد، اما با داشتن امکاناتی مانند درگاه‌های USB 3.1، معماری دو کاناله DDR4 و پردازنده‌های شرکت AMD با سوکت AM4 سرعت محاسباتی رضایت بخشی دارد.

رقیب جدید پلتفرم‌های استریم توییچ و Kick به نام Noice دیروز راه‌اندازی شد
بخوانید

پردازنده مرکزی پیشنهادی ما در این سیستم استریم، Intel Core i5 10400 است که 6 هسته و 12 رشته دارد و فرکانس‌اش به 2.9 هرتز می‌رسد. مادربرد Gigabyte H610M S2H هم به خوبی با پردازنده اینتل سازگاری دارد و از اسلات M.2 برای PCIe 4.0 SSD بهره می‌برد. بد نیست اشاره کنیم که در این حدود قیمتی بهتر است به سراغ پردازنده‌ای از شرکت AMD نروید.

در این رده نیز 16 گیگابایت رم برای‌تان مناسب خواهد بود. پیشنهاد ما دو قطعه 8 گیگابایتی GeIL EVO POTENZA 8GB) 3200MHz است و یک حافظه داخلی 256 گیگابایتی ADATA XPG SX8200 Pro احتمالا پاسخ نیازهای‌تان را می‌دهد. ای دیتا در تولید این SSD از تراشه‌های نیمه‌هادی 3D NAND استفاده کرده که قادر است اطلاعات را با سرعت 3500 مگابایت بر ثانیه خوانده و با سرعت 3000 مگابایت بر ثانیه بنویسد. چنین سرعتی در مقایسه با هارددیسک سنتی به‌مراتب سریع‌تر است و با استفاده از آن می‌توان سیستم‌عامل و بازی‌های کامپیوتری را سریع‌تر لود کرد. با پشتیبانی از فناوری اصلاح خطای LDPC، این محصول می‌تواند خطاها را شناسایی و آن‌ها را اصلاح کند.

کیس GREEN Z5 SURENA نیز هم زیبا بوده و هم درب شفاف دارد و می‌تواند نظر اکثر کاربران را جلب کند. هر آنچه از یک کیس گیمینگ جذاب، مدرن و باکیفیت انتظار دارید در کیس Z5 SURENA گنجانده شده است. نورپردازی فوق العاده چشم نواز به واسطه 4 عدد فن ARGB با ابعاد 120mm، کاور کناری از جنس شیشه حرارت دیده، قابلیت پشتیبانی از خنک کننده‌های آبی با ابعاد 360mm و مادربردهای با سایز E-ATX تنها بخشی از ویژگی‌های این کیس ارزشمند محسوب می‌شوند.

حل مشکل لگ در OBS | چگونه این مشکل را حل کنیم؟
بخوانید

در نهایت پاور GREEN GP700B-HP Plus هم که از استاندارد 80 Gold Plus بهره می‌برد، آخرین قطعه پیشنهادی ما برای یک سیستم استریم پایین‌رده است.

بهترین سیستم استریم میان‌رده

قیمت بستن و آماده‌سازی سیستم استریم
قطعهمدلقیمت تقریبی
پردازندهIntel Core i5-13400F9.3 میلیون تومان
کارت گرافیکGIGABYTE RTX 4060 Ti GAMING OC 8G21 میلیون تومان
خنک‌کننده
مادربردASUS PRIME Z790-P D410.3 میلیون تومان
رمADATA Premier 8GB 3200MHz x22.1 میلیون تومان
حافظه داخلیGIGABYTE Gen3 2500E 500GB NVMe1.6 میلیون تومان
پاورAORUS P850W6 میلیون تومان
کیسDeepCool MATREXX 55 V3 ADD-RGB WH 3F4.8 میلیون تومان
مجموع قیمت55.1 میلیون تومان

با خرید یک سیستم استریم که حدود 55 میلیون تومان برای‌تان خرج برمی‌دارد، می‌توانید بازی‌ها را روی رزولوشن 1080p با عملکردی درخشان تجربه کنید و روی حالت 2K نیز نرخ فریم بسیار خوبی بگیرید. اگر چنین سیستمی مدنظر دارید، باید به سراغ کارت گرافیک Nvidia GIGABYTE RTX 4060 Ti GAMING OC 8G بروید. با این قطعه می‌توانید انتظار گرفتن نرخ 110 فریم بر ثانیه در رزولوشن 1080p و تنظیمات Ultra و 90 فریم بر ثانیه با کیفیت 2K را داشته باشید. این مدل کارت گرافیک مجهز به سه فن است. رابط این گرافیک 128 بیت است و با داشتن 8 گیگابایت حافظه از نوع GDDR6 و تعداد 4352 هسته پردازشی برای استفاده گیمینگ و رندرینگ هم مناسب است. در پنل پشتی کارت گرافیک 2 عدد پورت DisplayPort ورژن 1.4a همراه با 2 عدد پورت HDMI ورژن 2.1a تعبیه شده است.این کارت گرافیک حداکثر پشتیبانی از 4 تصویر و رزولوشن 4K را هم دارد. بنابراین خیال‌تان راحت باشد.

استریم و بازی با چند مانیتور | آیا استفاده از دو مانیتور تجربه استریم و بازی را بهتر می‌کند؟
بخوانید

در این محصول پردازنده Intel Core i5-13400F می‌تواند گزینه مناسبی باشد، اما برای مادربرد تصمیم گرفته‌ایم ASUS PRIME Z790-P WIFI D4 را انتخاب کنیم. این مادربرد دارای 4 اسلات رم دارد که به شما اجازه می‌دهد در آینده مقدار رم بیشتری داشته باشید و همچنین از 2 پورت USB 3.2 Gen 2 بهره می‌برد. هرچند 16 گیگابایت رمی که برای این سیستم استریم در نظر گرفته‌ایم برای استفاده طولانی مدت کافی است ولی اگر خواستید، بعدها می‌توانید آن را ارتقا دهید.

SSD با ظرفیت 500 گیگابایتی GIGABYTE Gen3 2500E 500GB NVMe هم که سرعت خواندن و نوشتن‌اش به ترتیب 2300 و 1500 مگابایت بر ثانیه است، کاملا برای‌تان مناسب خواهد بود. کیس DeepCool MATREXX 55 V3 ADD-RGB WH 3F نیز به لطف داشتن فن‌هایی با نورهای RGB حسابی جذاب است و پاور AORUS P850W و 850 واتی هم که استاندارد 80 Gold Plus را دارد، قطعه‌ای است که کاملا به کارتان می‌آید.

سیستم استریم بالا‌رده

قیمت بستن و آماده‌سازی سیستم استریم
قطعهمدلقیمت تقریبی
پردازندهAMD Ryzen 7 5700X15 میلیون تومان
کارت گرافیکGeforce RTX 4070 Ti Gaming 12G46 میلیون تومان
خنک‌کنندهGREEN GLACIER 240 EVO4.5 میلیون تومان
مادربردMSI MEG Z790 TOMHAWK16 میلیون تومان
رمGeIL EVO POTENZA 32GB (2 x 16GB) 3200MHz5.5 میلیون تومان
حافظه داخلیCORSAIR MP600 PRO XT 1TB4.5 میلیون تومان
پاورGREEN GP1050B-OCDG9.7 میلیون تومان
کیسGREEN Z6 ARTEMIS5.6 میلیون تومان
مجموع قیمت106 میلیون تومان

اگر می‌خواهید تجربه‌ای بسیار خوب با رزولوشن 2K  داشته باشید و بتوانید از برخی آثار هم روی حالت Ultra و کیفیت 4K  فریم مناسبی بگیرید، باید حدود 106 میلیون تومان ناقابل هزینه کنید. چنین سیستم استریمی به کارت گرافیکی Geforce RTX 4070 Ti Gaming و 12 گیگابایتی نیاز دارد که حدودا یک دوم هزینه کل سیستم را می‌طلبد. پردازنده AMD Ryzen 7 5700X هم که در این کیس قرار می‌گیرد، یکی از بهترین CPU های بازار به حساب می‌آید.

استریم با PS5 | آموزش نحوه استریم با پلی استیشن ۵
بخوانید

یکی از ویژگی‌های برجسته کارت گرافیک RTX 4070 Ti GAMING که VRAM آن 12 گیگابایت است، پشتیبانی از دو تکنولوژی بسیار جذاب و کاربردی به نام‌های DLSS و Ray Tracing است. تکنولوژی DLSS قابلیت رندر کردن فریم‌ها و تصاویر بازی را در رزولوشن‌های پایین‌تر دارد و سپس با بهره‌گیری از هوش مصنوعی، این فریم‌ها را به رزولوشن مطلوب‌تان افزایش می‌دهد. این کار باعث کاهش بار پردازشی کارت گرافیک می‌شود و در نتیجه، تعداد بیشتری فریم به شما ارائه می‌دهد تا تجربه بازی بسیار روان‌تری داشته باشید. لازم به ذکر است که پردازنده گرافیکی RTX 4070 از تکنولوژی DLSS 3.0 هم پشتیبانی می‌کند. این فناوری به کمک هوش مصنوعی تعدادی فریم‌ اضافه را بین فریم‌های قبلی توزیع می‌کند، که به افزایش چشمگیر فریم ریت بازی کمک می‌کند. البته باید دقت داشت که بازی مورد نظر باید از این فناوری پشتیبانی کند.

از طرفی پردازنده AMD Ryzen 7 5700X دارای 6 هسته اجرایی و 8 هسته موثر که به سیستم استریم اجازه بهره‌وری از 16 رشته را می‌دهد. حداکثر فرکانس نیز در این CPU به 3.4 گیگاهرتز می‌رسد.

ما برای بستن چنین سیستمی به شما استفاده از مادربرد Z790 را پیشنهاد می‌کنیم. این مادربرد از رم‌های DDR5 پشتیبانی می‌کند و اجازه می‌دهد در صورت تمایل به راحتی پردازنده‌تان را اوورکلاک (Overclock) کنید. خنک‌کننده GREEN GLACIER 240 EVO نیز به خوبی می‌تواند دمای سیستم را پایین بیاورد. 32 گیگابایت رم GeIL EVO POTENZA متشکل از دو قطعه 16 گیگابایتی نیز سیستم استریم شما را به یک غول تبدیل می‌کند و می‌تواند سرعت بالایی را ارائه دهد. SSD پیشنهادی در سیستم استریم میان‌رده در این رده قیمتی هم گزینه مناسبی خواهد بود، ما CORSAIR MP600 PRO XT 1TB را پیشنهاد می‌کنیم. در آخر هم برای چنین قطعاتی بهتر است از یک منبع تغذیه GREEN GP1050B-OCDG با استاندارد 80 plus Gold در کیس GREEN Z6 ARTEMIS استفاده کنید.

اولین‌های شروع استریم | استریمر های تازه کار به گوش باشید!
بخوانید

سیستم استریم فوق‌حرفه‌ای

قیمت بستن و آماده‌سازی سیستم استریم
قطعهمدلقیمت تقریبی
پردازندهIntel Core i9-13900K28 میلیون تومان
کارت گرافیکASUS ROG Strix RTX 4090 OC Edition110 میلیون تومان
خنک‌کنندهASUS ROG RYUO III 360 ARGB15 میلیون تومان
مادربردASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI19 میلیون تومان
رمG.Skill Trident Z5 RGB 7200MHz CL34 32GB10 میلیون تومان
حافظه داخلیCORSAIR MP600 PRO XT 1TB4.5 میلیون تومان
پاورGREEN GP1350B-OCDG11 میلیون تومان
کیسASUS ROG Strix Helios17 میلیون تومان
مجموع قیمت214.5 میلیون تومان

اگر دغدغه پول ندارید، می‌توانید به سراغ بستن یک سیستم استریم بروید که قادر است بازی‌های سنگین روز را در حالت Ultra و رزولوشن 4K و حتی 8K، در حالی که ری‌تریسینگ فعال است، کاملا روان اجرا کند. برای بهره‌مندی از چنین عملکردی باید به سراغ غول شرکت انویدیا، یعنی RTX 4090 بروید. این GPU می‌تواند بازی‌هایی که با RTX 3090 Ti نهایتاً 80 فریم می‌گیرند را با نرخ 125 فریم بر ثانیه اجرا کند.

پردازنده مرکزی مورد نظر ما نیز Core i9-13900K است که دارای 8 هسته اجرایی و 16 هسته موثر بوده و حداکثر فرکانس آن به 5.8 گیگاهرتز می‌رسد.

برای استفاده از این قطعات، بهره بردن از مادربرد Asus ROG Strix Z790-F انتخاب ایده‌آلی است. این مادربرد 4 اسلات M.2 داشته و از Wi-Fi 6E بهره می‌برد. اما خنک‌کننده، ASUS ROG RYUO III 360 ARGB نیز برای خنک کردن سیستم استریم هیولایی که بسته‌اید، گزینه‌ای بسیار خوب خواهد بود.

ما تصمیم گرفته‌ایم در این حالت به شما استفاده از 64 گیگابایت رم را پیشنهاد کنیم که تا سال‌ها پاسخگوی نیازتان خواهد بود. در کنار حافظه داخلی 1 ترابایت پیشنهادی در رده قبلی، توصیه می‌کنیم از SSD 2 ترابایتی SK hynix Gold P31 را هم مدنظر داشته باشید تا فضای بیشتری برای ذخیره بازی‌های‌تان داشته باشید.

عصبی ترین استریمر جهان | عصبانی ترین استریمرهای جهان کدام‌اند؟
بخوانید

در نهایت کیس ASUS ROG Strix Helios که فن‌هایی مجهز به نورپردازی RGB دارد و اجازه بهره بردن از خنک‌کننده 360 میلی‌متری را می‌دهد هم می‌تواند تمام چیزی باشد که به آن نیاز دارید. قطعه آخر پاور 1350 واتی GREEN GP1350B-OCDG است که کاملا ماژولار بوده و از استاندارد 80+ Platinum بهره می‌برد.

این بود قیمت بستن و آماده‌سازی سیستم استریم در آبان ماه پاییز ۱۴۰۲. امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. نظر شما درباره این قطعات چیست؟ فکر می‌کنید کدام سیستم ارزش خرید بالاتری دارد؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

برای خواندن آخرین مطالب استریم همراه مجله لیویتو باشید.

همچنین فراموش نکنید که برای استریم کردن یا تماشای استریم باکیفیت با اینترنت نیم‌بها می‌توانید از لیویتو استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محافظت شده توسط الگریتم کپچا *Captcha Plus loading...

دکمه بازگشت به بالا