اختصاصی لیویتواسلایدشوپشت صحنهپیشنهاد سردبیرچه‌طور بازی کنیم؟

پشت صحنه ساخت League of Legends | ماجرای سرآغاز افسانه‌ها

ما در طی مقاله‌های مختلف به بازی‌های بزرگ زیادی پرداخته‌ایم، اما حال وقت آن رسیده است که داستان شکل‌گیری بزرگ‌ترین بازی eSports یعنی League of Legends را شرح دهیم. با لیویتو همراه شوید تا به قلب تاریخ بزنیم و سرگذشت پدیده‌ای را مرور کنیم که شکل و تعریف ورزش را برای همیشه تغییر داد. یک بازی منحصر به فرد که ورزش‌های الکترونیکی را بیش از همیشه سر زبان‌ها انداخت.

پشت صحنه ساخت League of Legends | ماجرای سرآغاز افسانه‌ها

طلوع نوع جدیدی از MOBA

داستان پشت پرده‌ی League of Legends شگفت‌انگیز است. این‌که چه طور یک دنباله‌ی فرعی تبدیل شد به یک بازی با بیش از میلیون‌ها مخاطب در سرتاسر جهان، خیلی جذاب است. اما چطور شد که این‌طور شد؟ مگر League of Legends چه چیزی داشت که توانست در میان انبوه بازی‌های مشابه متمایز و منحصر به فرد باشد؟

بازی League of Legends پایه‌گذار زیر سبک Multiplayer Online Battle Arena که به اختصار MOBA خوانده می‌شود، نبود. این بازی حتی مکانیک‌های سبک را نیز به جلو نراند. در اصل LoL یک نیروی پیشران بود. یک بازی متفاوت که گیمرها را مجذوب خود می‌کرد. یک بازی با جادویی خاص که منجر به شکوفایی eSports شد. League of Legends با خود شهرت و محبوبیت به همراه آورد.

گیم پلی League of Legends

ابتدا اجازه دهید به صورت مختصر ساختار بازی‌های MOBA را برای آن‌هایی که با این سبک آشنا نیستند شرح دهیم. معمولاً شما در این بازی‌ها یک دوربین ایزومتریک دارید که روی زمین مبارزه‌ی اصلی متمرکز است. زمین مبارزه دارای ۳ بخش اصلی است که یک جنگل هم در میان آن‌هاست. در حالت معمول بازی دو تیم با هم مبارزه می‌کنند. هر تیم می‌تواند حداکثر ۵ بازیکن داشته باشد. شما و حریف هر کدام یک پایگاه اصلی و چند برج دفاعی در اختیار دارید. هدف اصلی در بازی این است که سازه‌ی اصلی حریف را در قلب پایگاه مرکزی نابود کنید. البته که این تعريف خلاصه‌سازی شده است.

رویداد MSI 2022 با 2.1 میلیون بیننده رکورد شکنی کرد
بخوانید

حال بپردازیم به نحوه‌ی شکل‌گیری League of Legends؛ داستان از جایی شروع شد که سازندگان اصلی Dota در سال ۲۰۰۵ با شرکت تازه تأسیس Riot Games آشنا شدند. Steve Feak و Steve Mescon می‌خواستند یک بازی MOBA بسازند که از موتور منسوخ شده و قدیمی وارکرافت 3 مستقل باشد. آن‌ها می‌خواستند یک بازی بسازند که قلباً دوست دارند، بدون هیچ فشار و محدودیتی. Riot Games نیز برای مدت‌ها این ۲ بازی‌ساز با استعداد را زیر نظر داشت و طرفدار Dota بود.

گیم پلی League of Legends

با همه‌ی این‌ها ۴ سال طول کشید تا شاهد تولد League of Legends باشیم. سال ۲۰۰۹ که طرفداران MOBA از مکانیک‌های تکراری سایر عناوین خسته شده بودند با بتای League of Legends مواجه شدند و استقبال گرمی از آن کردند. بازی در ابتدا فقط ۱۷ چمپیون (شخصیت قابل بازی) داشت. اما Riot Games در طی پشتیبانی فوق العاده تجربه‌ی بازی را متعادل کرد و امروز تعداد شخصیت‌های قابل بازی بسیار بیشتر است.

از جمله دلایل موفقیت و محبوبیت بالای League of Legends تنوع بالای چمپیون‌ها، free to play بودن و گیم پلی در دسترس است. از طرفی یاد گرفتن مکانیک‌های بازی آسان ولی استاد شدن در آن سخت است. درست همان فرمول طلایی که بازی‌های شاهکار نیز از آن تبعیت می‌کنند.

مسابقات League of Legends

بازی League of Legends به یک پدیده‌ی جهانی تبدیل شد

شاید سؤالی که در سر داشته باشید این است که با توجه به رايگان بودن تجربه‌ی بازی، پس سودآوری و موفقیت جهانی آن چگونه میسر شده است؟ پاسخ ساده است، از طریق خریدهای درون برنامه‌ای. درست به مانند بازی‌هایی همچون فورتنایت، پابجی و غیره. خریدهای درون برنامه‌ای که اکثراً شامل موارد تزئینی می‌شوند، سودی باورنکردنی را به سازندگان تزریق می‌کنند.

فقط 2 گیمر در بازی League of Legends در بخش Challenges این فصل به Platinum رسیده‌اند
بخوانید

بازی League of Legends پس از عرضه با استقبال گسترده‌ای مواجه شد. به نقل از سازندگان تعداد بازیکنان آن در سال ۲۰۱۱ بیش از ۱۵ میلیون نفر بوده است و در هر ثانیه ۱۰ بازی آغاز می‌شد. این آمار خیره‌کننده پتانسیل باورنکردنی بازی‌های ویدیویی را به نمایش می‌گذارد. آسیا، آمریکا، اروپا و سرتاسر جهان به تجربه‌ی این بازی می‌پردازند.

نخستین تورنمنت جهانی League of Legends در DreamHack برگذار شد. نام این تورنمنت Season 1 World Championship بود و از سال ۲۰۱۱ شاهد برگذاری این رقابت‌ها هستیم. در سال ۲۰۱۹ مسابقات را بیش از ۱۰۰ میلیون نفر تماشا کردند. اوج تعداد بینندگان هم‌زمان نیز ۴۴ میلیون نفر بود. یعنی یک مسابقه‌ی League of Legends را به صورت هم‌زمان ۴۴ میلیون نفر تماشا کرده‌اند؛ این آمار دیوانه‌‌کننده است!

قهرمانی لیگ اف لجندز

همیشه در اوج، همیشه جذاب

یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای Riot Games این است که در طول همه‌ی این سال‌ها بازی League of Legends همواره‌ پرطرفدار بوده است. هنوز هم افراد جدید به تجربه‌ی این بازی ترغیب می‌شوند و هر ساله شاهد رقابت‌های بزرگ‌تری هستیم. سازندگان همیشه در حال پیشرفت و بهبود تجربه‌ی بازی هستند. هر ۲ هفته به‌روز رسانی جدید منتشر می‌کنند. گرافیک بازی هرازگاهی بهبود پیدا می‌کند و چمپیون‌های جدید به بازی اضافه می‌شوند تا تجربه‌ی بازی تازه نگه داشته شود. Riot Games خوب می‌داند که چگونه خودش را با هنرصنعت بازی‌های ویدیویی وفق دهد. این را می‌شود از تغییرات آن‌ها در طی سال‌های اخیر استنباط کرد. تغییراتی که غالباً در جهت بهبود وضعیت کلی بوده‌اند.

ما در این مقاله به این موضوع پرداختیم که League of Legends چگونه و چرا ساخته شد، سازندگان چگونه توانسته‌اند در طی این سال‌ها محبوبیت آن را حفظ کنند و سایر موارد. حال وقت آن رسیده که به یک پرسش اساسی پاسخ دهیم، آینده‌ی MOBA و این بازی شاخص چه خواهد بود؟ حقیقتاً مشخص نیست که Riot Games چه در سر می‌پروراند. آن‌ها در طی این سال‌ها مدیوم‌های مختلفی را امتحان کرده‌اند. از موسیقی و کارت‌های بازی گرفته تا اخیراََ انیمیشن و سایر حوزه‌ها. این شرکت همیشه پیشتاز و رو به پیشرفت است. بنابراین مشخص نیست که آینده‌ی فرانچایز چه خواهد شد.

تیم‌های راه یافته به مسابقات قهرمانی جهان League of Legends 2022 مشخص شدند
بخوانید

تورنمنت لیگ اف لجندز

با توجه به استعداد شگفت‌انگیز سازندگان در فعال نگه داشتن گیمرها و بینندگان مسابقات eSports، هیچ بعید نیست که تا یک دهه‌ی آینده نیز League of Legends همچنان در اوج باقی مانده باشد. آن‌ها هميشه در حال تکامل و تطبیق خودشان هستند. شخصاً اگر شاهد مسابقات قهرمانی Worlds 2030 باشیم هیچ تعجبی نخواهم کرد.

خب دوستان نظر شما در خصوص این بازی پرطرفدار چیست؟ طرفدار بازی‌های سبک MOBA هستید؟ برترین بازی شما در این سبک چیست؟ لطفاً دیدگاه‌های خود را با ما در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.

برای خواندن مطالب پشت صحنه بیشتر با لیویتو همراه باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محافظت شده توسط الگریتم کپچا *Captcha Plus loading...

دکمه بازگشت به بالا